kızlarr kesin nazar değdi ben çok inanırım buna valla.müge canım bebeklerin böyle dönemleri oluyo kayrada bi ara imkanı yok uyumuyudo uykusu geliyodu ciyak ciyak ağlıyodu napsak uyumuyodu ama 15 gün sonra düzeldi merak etme bunlar bi dönem ve geçiyo arkadaşım ama olan bize oluyoo
aman burcuucum gözün aydın[/QUOTteşekkür ederim bitanem
bizde de o dönem başlamış bulunmakta o zaman( 2 gündür bööle
ya ben nazara çok inanırım...herkes iyi gözle bakmıyo haset ediyolar o yüzden herkesin yanında emzirmeyin bebişleri,çok iyi uyuyo uslu bebek falan demeyin kızlar...benim bi komşum var bebeği emmeyi bırakmış aaa ne güzel seninki emiyo falan dedi maşallahda demedi kıskanç!!! kötükedihüso...oğlum o günden sonra gündüzleri beni emmeyi bıraktıı...
ohh herkes mışıl mışıl uyusun aman aman maşallah ben ayağmda kayrayı sallıyoum halaa( uyumak istiyorum yaaaa ((((
valla allah trekyadakı ve istanbuldakılerın yar ve yardımcısı olsun
selamlar kızlar.....marmara mafıperişan olmuş Allah yardımcısı olsun herkesin....eşim şimdi eve dönmüş şirkete girememişler......
Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.
ya kızlar abartmayın o kadarda bak belirtileri var sultancım anneyle göz teması kurmuyosa ismi söylendiğinde bakmıyosa çağırdığında gelmiyosa yada şunu yap dediğinde yapmıyosa ve bu tur çocuklar sabıt noktaya bakamayı severler mesela çamaşır mak çalışırken karşısında seyreder senın istediğini yapmaz bızım bı yaınımızın var çocuğu erken farkedildi tedavı görüyo şu an
*o kardan bişey olacağını sanmıyorum ben klip izletiyodum hoşuna gidiyor diye artık onu yapmam n.. normalde açık olsa bile fazla bakmıyolar diziler filmler varken reklama yada klibe bakıyolar.. hızlı geçtiği için.. boşver anneciğin onca geliyo açsın tv sini. reklamlar hariç ilgini çemezz
tabi annen power turk yada kral tv izlemiyosa:lepi:
kızlar iyi geceler yaa şu tv konusu kafamı karıştırdı..ilgisini çekiyoo diye gündüzleri umut uyanıkken hep baby tv açık duruyodu evde bu anlatılanlar sadece klip içinmi??? yoksa tv deki herşey içinmi??? baby tv nin reklamındada 6.aydan itibaren yazıyo amaa:uhm:
selamlar kızlar.....marmara mafıperişan olmuş Allah yardımcısı olsun herkesin....eşim şimdi eve dönmüş şirkete girememişler......
kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum[/QU
ben omo baby kullanıyorum bundan sonra dalin deniycem
yok canım ev boş en üst kat dubleks yerlerim komple laminant onlar kabarır allahtan komşularımda anahtar vardı temizlemişler eşim gitti o da yolda kalmış
kızlar bende beylikdüzünde oturuyorum oliviumada çok giderim bende sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz
benimkide aynı anlayamadım herhalde dişten geçmiş olsun canım.
senin güzel kızına çaput bile yakışır benim yusufla idil birbirlerine çok benziyor.
helal olsun sana bende doğuma 95le girdim şimdi 80 bende başlıycam inşallah bende veririm.
ohh ne güzel benim ortalığı ayağa kaldırıyor maşallah selene
sağol canim
lmaz:
geçmiş olsun cnm
pekmez ile yoğurdu bir arada verme .. demirlrle calsium birbirini bağlarrrr
evet ben yogurdun icine bazen yemezse recel suyu koyuyorum ama bazen herzaman değil. pekmez olmuyor demir ölüyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?