canım iş yerinin adı nedir?ayy çok kötü benim eşimin iş yeride ikitellide şimdi oda dönüyomuş eve aman aklım ondaydı zaten allah yardımcısı olsun herkesin
herkese geçmiş olsun. durum baya vahim gözüküyor.haberlerde izlediniz mi bilemiyorum burda çerkezköy sarayda selden hayvanlar bile ölmüş
silivri berbat şekilde
eşim haberleri izledi ama keçi ona rağmen kalktı gitti o yüzden canıma değsin diyorum valla....
ben dedim dun aysun napıyo acaba diye
herkese geçmiş olsun. durum baya vahim gözüküyor.
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk[/QUOTE
geçmiş olsun canım.
annemlerinde silivriye yakın bir yerde evleri var arasıra gidiyorlar.
merak içindeler ama cesaret edip gidemiyorlar,komşuların dediğine göre bahçe ve teras su dolu bakalım hayırlısı artıkk..
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk
aman aysun çıkma sakın canım bu havada sizin oralar çok fena
yan daire kuaför ancak oraya geçicem egeylekaydirigubbakcemile3
ben egeye uzun kollu badi,yelek ve patik giydirmeye başladım ev soğuk.
yere de puf minderleri attım ya onların üzerinde dönenip duruyor yada oyun halısınıda koyuyorum oynuyor.
bu kışı hasta olmadan geçiririz inş.
canım iş yerinin adı nedir?
yada ne üzerine?
aynı olabilir diye düşündümde.
sağol canım.gerçekten geçti. iş işten geçti ne yazıkki.gecmiş olsun alıyecim
sağol canım. inşallah annenlerin evin içi dışardan göründüğü gibi değildir. benim annemlerin de yazlığı var yeniçiftlikte ama oralarda bişey yok galiba.herkese geçmiş olsun. durum baya vahim gözüküyor.
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk[/QUOTE
geçmiş olsun canım.
annemlerinde silivriye yakın bir yerde evleri var arasıra gidiyorlar.
merak içindeler ama cesaret edip gidemiyorlar,komşuların dediğine göre bahçe ve teras su dolu bakalım hayırlısı artıkk..
tabiki canım da kızdığım başka şeyler hiç başlıyıp içimi dökmiyim şimdi burda. işin kötüsü yaza kadar böyle kabarık duvarla oturucam artık. çünkü tekrar boyanması için tam kuruması gerekiyor.çok geçmiş olsun canım. napacaksın ki, mal canın yongası ama cana gelecegine mala gelsin..
ooooooo çok ballısın valla. süsün hiç eksik olmaz. ne güzel bir şey oldu mu hop evdesin.. benimki hala bir tek kısa kollu çıtçıtlı body le dolaşıyor. çok nadir banyodan sonra falan bir alt giydiriyorum o kadar. evin içi 25 derece bugün.
canım ayakkabı fabrikası bizimkisi çelemli
tabi ya orası öyle.halimize şükür. Allah ailelerine sabır versincnm bosver bozma moralini size bişey olmasın vali açıklama yapmış 10 kişi hayatını kaybetti diye...
bizim ev de bugün 26.7. bende kısa kollu tulumla tutuyorum ama bacakları soğuk sanki.yere de bırakıyorum ama korkuyorum yaooooooo çok ballısın valla. süsün hiç eksik olmaz. ne güzel bir şey oldu mu hop evdesin.. benimki hala bir tek kısa kollu çıtçıtlı body le dolaşıyor. çok nadir banyodan sonra falan bir alt giydiriyorum o kadar. evin içi 25 derece bugün.
canım çok sağol.aslında kızacak bikaç kişi var da hangisine kızayım bilmiyorum:) neyse ya zaten geri gelmeyeceği için boşverdim gitti.geçmiş olsun aliye evet kızacak kimse yok ne yazık ki.....hayırlara vesile olsun tüm yağan yağmurlar bundan sonra
evet şekerim eşime kızgınım bu konuda ama hiçbişey demedim yine dealiyecim sanki birilerine sitem ediyorsun gibi geldi banaa
evet şekerim eşime kızgınım bu konuda ama hiçbişey demedim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?