kızlar iyigeceler :)
aslında evde asla pc nin başına geçmem ama yarının hafta sonu olması ve eşimin sürekli pc başında oyun oynaması beni çok sinirlendirdi
bende açtım bilgisayarımı size bakayım dedim bide bana soruyor ne yapıyorsun canım sen açmazdın ne bakıyorsun diyor :) söylemedim inatına ama çatlıyor
bir arkadaşım sormuş özür ama sanırım eda idi canım aslında bayan 100 gidiyormuş ama bana 2 hafta geldiği için 75 tl geliyor ama çok memnunum
neyse herkesi öpüyorum iyi geceler allah rahatlık versin :)
aprilciiim enn güzel ve rahatlatıcı yazıyı sen yazdın teşekkürler cicim. teşekkürler türkiye. teşekkürler küçük bebeklerin anneleri teşekkürler onların kocaları teşekkürler merkür ve arkadaşları:) günaydın bu aradakaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar güzel bir hafatasonu geçirmeniz dileğiyle.........................................
aprilcim ben sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmüyo valla heheheh.....................
günaydın çiçekçim...........................
CANIMben sormuştum teşekkür ederim. ilerki aylarda lazım olur diye fiyat araştırması yapıyorum.
çiçek çiçek sanadan teşekkürler canım sabah sabah beni güldürdün yinekaydirigubbakcemile3
aprıl çok doğru söylemişsin canım. ama kızalrda haklı benim kocamda böle şeyler yapsa bende küserim herhalde ..
kızlar ben aslında hamilelikten sonra daha bi mutluyum. herşeye güler vaziyetteyim. neşeli hamiş oldum ben. neyse allah bozmasın ... delikafadulden
şimdi değilde lohusalık dönemi çok zor geçiyo o zaman napcam asıl kara kara düşünüyom valla hayırlsıı bakalım inşallah çok stresli olmayız...................................
iyüksel çok sevindim canım doktordan iyi haberlerle gelmene:) bende geçen hafta bebişin 1 kg olduğunu öğrenince çok sevindim eve gelince evde 1 kg lık ne varsa elime alıp bakıodum benim bebiş bu kadar die
ya bu benim bebiş bazen beni çok korkutuyor ha deli olacam aşağıda hep kasıklarımda bir hareket ediyor arkaarkaya alttarafa baskı yapıyor çok korkuyorum yahu,çık yukarı diyorum çıkmıyorda kalp gibi atıyor birde yada zonkluyor öyle diim
cnm ben 10kilo falan aldım 54 düm 64 falanım şimdi
ama kilolarım yok gibi belli olmuyor ama yinede çataldım hayatım boyunca 55 kiloyu geçmemeiştim çünkü
merhaba kızlar ben geldim kayınvalidem çağırdı çarşıdaydık bana birkaç parça bişey aldı sağolsun
şimdi evdeyiz o mutfakta onu bıraktım isiz merak ettiğimden geldim okumaya :))hihoyyyt
rumelili ben göremedim göbişi ya bidaha koysana yada prıfil resmine koy göbişini
kızlar ben kaçtım kayınvalidemi yanlız bıraktım içerde sözde evime misafir geldi hadi öptümm..
:roflol::roflol:HAHAH KOCALAR ŞİKAYET EDİLMİŞ BUGÜN KIZLAR BENİM KOCAMIN 1 KİRLİ ÇORABINI SALONDAN DİERİNİ YATAK ODASINDAN HATTA ÇIKARDIĞI KİLODU BANYODA YERDE DUŞA GİRMEDEN ÖNCE PİJAMASIYLA BERABER İÇİÇE ÇIKARILMIŞ ŞEKİLDE BULMAK HERGÜN MÜMKÜN OLUO BUNLAR BİZİM EVDE OLAĞAN GÖRÜNTÜLER. MASANIN YEMEK YEDİĞİ TARAFIN YERİ O KALKTIKTAN SONRA 10000 KARINCA DOYACAK KADAR EKMEK KIRINTISI OLUR HER ZAMAN VE KOLTUKLARA HALIYA DEVAMLI ÇAY DÖKER SONRA YÜZÜME BAKAR BAĞIRICAK MIYIM DİYE ÇOCUK GİBİ BAĞIRMAYINCA GÜLMEYE BAŞLAR FALAN YUVARLANIP GİDİYORUZ PASAKLIYLA:) KAZARA HASTA OLURSAM VE BANA YEMEK YAPMAYA KALKARSA 2 SAAT MUTFAK TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIM HELE KURUYEMİŞ FALAN YEDİYSE BİLİRİMKİ MAYMUN GİBİ YEMİŞTİR HERYERE DÖKER VE LAF ANLAMAZ NE YAZIKKİ NAPİİM KATLANICAZ İŞTE MAYMUN DA OLSA SEVİYORUM
hakikaten sen sayınca dikkatimi çekti benim kocişde aynen böle.hatta türkiye aşçılar milli takım kaptanı olduğu için yemeklerde kocişden:teytey:cokacimcoook
bugün antalyaya yemek yarışmasına gitti,Allah ım ne çok özledim şimdiden:çok üzgünüm:
kızlar bence karar alıp kocalarımızı artık üzmeyelim,benim aklım başıma geldi sanırım :çok üzgünüm:
Kızlar şeker yüklememin sonucu 105 çıktı doktor çok ii dedi çok şükür. Bizim aile de şeker olduğu için korkuodum
Ama kanım düşük çıktı yine geçen ay kan serumu vermişti halbuki
ilacı günde iki taneye çıkardı o yüzden doktor
Günaydın kızlar nasılsınız...biz çok iyiyiz Elhamdülah...şimdi dr. geldik herşey çok yolunda çok şükür..kan tahlilleri için pzt. tekrar gidecem ama kızımı gördüm...1.kg olmuş 30 cm. boyu var...eli yğzğ herşeyi tam yüzü oluşmuş bıcırık nasıl tatlıydı..Allahım sen bana bu mutluluğu yaşattın ya binlerce kere şükürler olsun...inşallah dileyen herkese verir bu mutluluğu...
Baya bir detaylı baktı dr.. 8. aya kadar ayda bir görüşecez dedi...herşey normal tekrar tekrar ultrasaona gerek yok ama sen tedirgin hissedersen gel dedi..Kızlr 28.haftadan sonra gğnde en az 10 hareket sayacakmışız...daha azı sorun göstergesi olabilir o zmana haber vereceksin dedi...
Uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim umarım hepinizde iyi haberler duyarım...
iyüksel çok sevindim canım doktordan iyi haberlerle gelmene:) bende geçen hafta bebişin 1 kg olduğunu öğrenince çok sevindim eve gelince evde 1 kg lık ne varsa elime alıp bakıodum benim bebiş bu kadar die
Çiçekcim çok hümanist bir günündesin anldığım kadarıylakaydirigubbakcemile2 Sana da günaydına.s. Mantiklı düşününce başk çaremiz yokki! Bunlar iyi günlerimiz. Bebekler gelince başlıyo esas hikaye
Benimde gözüm görmüyo sinirlenince lakin, biz dengede durmayınca bütün kaleler yıkılıyo. Galiba huzursuzluk istemiyorsak bundan sonraki yeni hayatımızda mecburuz gibi gözüküyoCADIARZU
Canımcım, acaba sadece biz mi haklıyız sonuna kadar? Kocalarımızda mı tek suç? Hormonlara yeniliyo olabilir miyiz? Sanıyomusunki bizim evde herşey süt liman. Sanıyo musunki benim sinir olucağım şeyler olmuyo. Tabiki oluyo hemde en süperidelikafadulden Ama ben napıyorum? Hemen bebeğimi düşünüyorum, o an zaten dünya yansa umrumda olmuyo. Bişey bulmak zorundayız kendimizi kontrol etmek için, doğum sonrası çok da kolay geçmicek. El ayak çekilip kırkımız çıkan kadar zor günler bekliyo bizikafamçokkarıştı
şimdi değilde lohusalık dönemi çok zor geçiyo o zaman napcam asıl kara kara düşünüyom valla hayırlsıı bakalım inşallah çok stresli olmayız...................................
hehe bizimkide ezik bizde daha almadık odasını anneannesi seçinartık alalım diyor. ben bi türlü karar veremiyorum. -tatlicadiarzu-bugün pek kimsecikler yok burda. bende internetten bebişe oda bakıorum hala odası yok ezik bizimki biraz inşallah yakın bi tarihte alırız
Sağol cicekcim ...ben de evde 1kg ve 30 cm birşeyler arıyom evde şu an :) içimde nasıl diye..ama bir görseniz oturmuş durumda elinde kordon oynuyor...onu rahat iyi valla...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?