2009 Nisan Anneleri buraya

CANIMben sormuştum teşekkür ederim. ilerki aylarda lazım olur diye fiyat araştırması yapıyorum.
çiçek çiçek sanadan teşekkürler canım sabah sabah beni güldürdün yinekaydirigubbakcemile3
aprıl çok doğru söylemişsin canım. ama kızalrda haklı benim kocamda böle şeyler yapsa bende küserim herhalde ..
kızlar ben aslında hamilelikten sonra daha bi mutluyum. herşeye güler vaziyetteyim. neşeli hamiş oldum ben. neyse allah bozmasın ... delikafadulden

Çiçekcim çok hümanist bir günündesin anldığım kadarıylakaydirigubbakcemile2 Sana da günaydına.s. Mantiklı düşününce başk çaremiz yokki! Bunlar iyi günlerimiz. Bebekler gelince başlıyo esas hikaye

Benimde gözüm görmüyo sinirlenince lakin, biz dengede durmayınca bütün kaleler yıkılıyo. Galiba huzursuzluk istemiyorsak bundan sonraki yeni hayatımızda mecburuz gibi gözüküyoCADIARZU

Canımcım, acaba sadece biz mi haklıyız sonuna kadar? Kocalarımızda mı tek suç? Hormonlara yeniliyo olabilir miyiz? Sanıyomusunki bizim evde herşey süt liman. Sanıyo musunki benim sinir olucağım şeyler olmuyo. Tabiki oluyo hemde en süperidelikafadulden Ama ben napıyorum? Hemen bebeğimi düşünüyorum, o an zaten dünya yansa umrumda olmuyo. Bişey bulmak zorundayız kendimizi kontrol etmek için, doğum sonrası çok da kolay geçmicek. El ayak çekilip kırkımız çıkan kadar zor günler bekliyo bizikafamçokkarıştı

şimdi değilde lohusalık dönemi çok zor geçiyo o zaman napcam asıl kara kara düşünüyom valla hayırlsıı bakalım inşallah çok stresli olmayız...................................

Günaydın kızlar nasılsınız...biz çok iyiyiz Elhamdülah...şimdi dr. geldik herşey çok yolunda çok şükür..kan tahlilleri için pzt. tekrar gidecem ama kızımı gördüm...1.kg olmuş 30 cm. boyu var...eli yğzğ herşeyi tam yüzü oluşmuş bıcırık nasıl tatlıydı..Allahım sen bana bu mutluluğu yaşattın ya binlerce kere şükürler olsun...inşallah dileyen herkese verir bu mutluluğu...

Baya bir detaylı baktı dr.. 8. aya kadar ayda bir görüşecez dedi...herşey normal tekrar tekrar ultrasaona gerek yok ama sen tedirgin hissedersen gel dedi..Kızlr 28.haftadan sonra gğnde en az 10 hareket sayacakmışız...daha azı sorun göstergesi olabilir o zmana haber vereceksin dedi...

Uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim umarım hepinizde iyi haberler duyarım...

bugün pek kimsecikler yok burda. bende internetten bebişe oda bakıorum hala odası yok ezik bizimki biraz inşallah yakın bi tarihte alırız

iyüksel çok sevindim canım doktordan iyi haberlerle gelmene:) bende geçen hafta bebişin 1 kg olduğunu öğrenince çok sevindim eve gelince evde 1 kg lık ne varsa elime alıp bakıodum benim bebiş bu kadar die

Bu arada eşlerimizin anlayışı konusu konuşulmuş galiba...bu onuda ben de çok muzdaribim malesef benimki benden daha hamiş valla...beni devamlı sinirlendiriyor ...çocuğu da yansıyormu bu sinirim diye korkuyorum bazen... ama katlanacaz yavrularımız için ...
Yahu havaya kalkan benim hormonlarım ona ne oluyorsa

şimdi değilde lohusalık dönemi çok zor geçiyo o zaman napcam asıl kara kara düşünüyom valla hayırlsıı bakalım inşallah çok stresli olmayız...................................

canım lohusalık zor geçio die kendini şartlandırma yardımcı olucak insanlar olacak yanımızda en azından. bi de o kısa bi dönem sonuçta hiiç kafanı yorma bu konuya derim ben:)

kızmayın fazla kocalara ne de olsa evde balon gibi şişen sinirli kadınlarla yaşıolar onlarında işi zor şaka şaka bende tuğçeye katılıyorum bebişleri düşünün umursamayın az kaldı.

iyüksel çok sevindim canım doktordan iyi haberlerle gelmene:) bende geçen hafta bebişin 1 kg olduğunu öğrenince çok sevindim eve gelince evde 1 kg lık ne varsa elime alıp bakıodum benim bebiş bu kadar die

Sağol cicekcim ...ben de evde 1kg ve 30 cm birşeyler arıyom evde şu an :) içimde nasıl diye..ama bir görseniz oturmuş durumda elinde kordon oynuyor...onu rahat iyi valla...sengözlerimebaksanab

günaydın arkadaşlarımmm,allah kocalarımızada bizede sabır versin kıslar,benim kociş hamilelikten öncede bana yardımcıydı hiçbişey yapmasa ben ana yemeği yapıosam o pilavı yada salatayı yapar,çamaşır atar kuruturdu,hiç hakkını yemiyim şimdide süpürgeyide tutuyor elinden ne gelirse yapar ama bizim hormonlarda rahat durmuyor anacım adam pilavı karıştırıyor diye suçlu oluyor,havlu sucuk gibi kaan suçlu,tencereden kaşık düştü yine o,sinir yapıyorum o da işini biliyor ses çıkarmıyor bende pişman oluyorum cevap verse yada bağırsa büyüyecek,geçen gün yemek sonrası teşekkür ederim kocam dedim,ben teşekkür ederim böyle güzel bir yükü taşıdığın için dedi başladım ağlamaya birde hiç ağlamam etmem,taşımdır ya serde gerisini siz düşünün,rabbim onları yanımızdan başımızdan eksik etmesin inşallah :)

bu durumun aynısı bende de var neden oluyor anlamıyorum aynı senin anlattığın gibi hiç bir fark yok dr gidince soracağım inşallah

hepinize günaydın kızlarr
kahvaltımı etttim hemen geldim
herkes iyi şükür

FAZLADA ALMAMIŞSINdemek ki yapın böle canım. ben senin ve rumelilinin fotolarını göremedim görüünmüyordu ama kızlar fazla yok diyorlar takma kafana hepimizin olcak...
kızz ne farketim kayınvaliden arkadaşın gibi maşallah ne güzel anlaşıyorsunuz. bende severim kayınvalidemi ama beraber alışverişe filan çıkmayız maşallah allah bozmasınn
[/QUOTE]

kayınvalidemle iyiyiz şükür yani tabi ben idare ediyorum desem yalan olmaz çünkü biraz eski kadınlardan bide arnavut tam arnavut
neyse herkesin bi kusuru var diyorum bunada şükür diyorum

:roflol::roflol:
cicekcicek güldürdün beni bende hemen hemen aynı şeylerden muzdaribim
bi keresinde renklileri attım yıkamaya neyse asıyorum pijamanın içinden kilot çıktı rengarenk onu öylecene çıkarmış atmış eşşek :roflol: :))

ayyy sinehas ne şanslısın ya keşke benim kocamdada yemek konusunda biraz marifet olsaydı keşke yemekleri o yapsaydı evin bütün işlerini ben yapsaydım yaa
Allah kavuştursun cnm....

hadi gözün aydın cnm bakalım haftaya da benim şeker yüklemem yapılcak
doktor aç tok farlketmez dedi şaşırdım :uhm:

ayy cnm ya bende ilk başlarda bebiş 330 gram falanken evde açtım kiler dolabını 300gram buldurmaya çalışıyordum ne kadar diye :))

maşallah bebeğine cnm

once herkese gunaydin
allahim icinizde ne sikinti varsa bu mubarek vazife icin su kars ruzgariyla alsin gotursun
kocalara gelince herkes hakli yani bence hamileler her zaman haklidir
ama bende ozleme katiliyorum her aklima geldiginde dua ederim allahim sen beni ondan bir gun geri koyma ben memedimsiz nr yaparim
ALLAHIM YAZMAMIS DILEMEMIS OLSUN
ki biz cok farkli bi evlilik yasadik neyse oglum uyandi nasipse birazdan geliyorum

benim bebeişte özellikle arabayla yolculuk yaparken afedersiniz tam sidik torbamın üstüne öyle bir baskı yapıyorki ya altıma kaçıracam diyorum yada bebek kendini dışarı atacak korkunç bir durum

eysan, iyuksel, oslem1907, pırıl, tuğçe8 selaaamm...abah erkenden kalktım eşimle o işe gitti.. ben de ruyamda görmüş gibi yeleğin papatyalarını yapmaya başladım... bitti sonundaa... ama arkadaki büyük yapraklarımız kaldı... size bi bakayım dedim...

maşallah bu cmt eskiye göre kalabalık:) ıyuksel çok teşekkürler canım ve sevindim iyi olmanıza...
kıslar yaa dua edelim inş. lohusalık zor geçmesin.... ben korktum şimdi okuyunca....................

aprıl dengeyi ayarlayabiliyorsan çok güzel aslında bende biraz öüğrendim hormonlarımla başa çıkmayı. eşime bir anda sinirleniyorum. niye şöle yapmadı filan diye hemen bağırmıyorum düşünüyorum. çok mantıksız ama hala sinirliyim. ya bi duş alıyorum ya 2/3 sayfa kitabımdan okuyorum. geçiyor. ama o anda eşime bağırıp çapğırsam mantıksız yere sinir yaptığım için o da bana kızacak olay büyüyecek. en iyisi benmi yöntem deneyin kızlar çok işe yarıyor..

of yaa sorma kalabalık olucak ev herkes herşeye karışacak. ABLAMIN DOĞUMUNDAN HATRIRLIYORUM. YOK BU ÇOCUK AÇ mama yedirelim su içirelim gazı çıktı çıkmadı.. amamnnn.. inşallah güzel olurr..

bugün pek kimsecikler yok burda. bende internetten bebişe oda bakıorum hala odası yok ezik bizimki biraz inşallah yakın bi tarihte alırız
hehe bizimkide ezik bizde daha almadık odasını anneannesi seçinartık alalım diyor. ben bi türlü karar veremiyorum. -tatlicadiarzu-

Sağol cicekcim ...ben de evde 1kg ve 30 cm birşeyler arıyom evde şu an :) içimde nasıl diye..ama bir görseniz oturmuş durumda elinde kordon oynuyor...onu rahat iyi valla...sengözlerimebaksanab

canım maşallahh bebeğine yaa kordonuyla oynuyor demek. ben hiç öle enteresan bi sahneyle karşılaşmadım. sadecehıçkırmasını anlıyorum artık çok komik oluyor. kaydirigubbakcemile3

bursasu buraladaysan bişiy sorcam yada bilen arkadaşlar.. battaniye için kaç ilmekle başlamak gerekiyo.... :):) ee artık yarıyıl tatili geliyo başlayım yavaş yavaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…