2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben cok super bi tanae yaptiriyorum ama misinaliyla 260tan baslaniyor bayada buyuk keske elime ulassaydi gosteriridim

tuğçe sen benden önce gidersin kesin,sorda rahatlayalım ya valla tırsıyorum ama unutma ha benide bilgilendir tamammı

tamam canım pazartesi gideceğim inşallah gelince yazarım,diğer dr sorduğumda o seyirmeyi hissettiğimiz yere gebelik olunca daha fazla kan dolar ve damarlar hassalaşır seyirir tamamen normal dedi ama iyice arttı bu durum bide bebek çok az hareket ediyor hep aşağıda kasıklarda ve rahmin alt tarafında bu beni iyice tedirgin etti.

Kızlar lohusalığı hiç düşünmeyin
kendinizi bilmeden şartlandırmayın kötü geçicek diye
nasıl düşünürseniz öyle oılur unutmayın kızlar

eda bende en son gittiğimde bebiş bi açtı ağzını ağzı suyla doldu yuttu onu çok ilginç bir görüntüydü

bursasu eysan teşekkürler... ben de 150 ile başlayım o zaman... dün saatlerce iki şişle örgüye başlama işine çalıştım netten:) ama sonunda öğrendim:) ayy inşallah sıkılmam ve yaparım bunu.... bi ara anlatırsanız resim koyma işini ben de yeleği koymaya çalışırım kıslar.... ööle çok ahım şahım güsel deil ne de olsa ilk.... ama paylaşmak isterim....

kayınvalidemle iyiyiz şükür yani tabi ben idare ediyorum desem yalan olmaz çünkü biraz eski kadınlardan bide arnavut tam arnavut
neyse herkesin bi kusuru var diyorum bunada şükür diyorum

:roflol::roflol:
cicekcicek güldürdün beni bende hemen hemen aynı şeylerden muzdaribim
bi keresinde renklileri attım yıkamaya neyse asıyorum pijamanın içinden kilot çıktı rengarenk onu öylecene çıkarmış atmış eşşek :roflol: :))

ayyy sinehas ne şanslısın ya keşke benim kocamdada yemek konusunda biraz marifet olsaydı keşke yemekleri o yapsaydı evin bütün işlerini ben yapsaydım yaa
Allah kavuştursun cnm....

hadi gözün aydın cnm bakalım haftaya da benim şeker yüklemem yapılcak
doktor aç tok farlketmez dedi şaşırdım :uhm:

ayy cnm ya bende ilk başlarda bebiş 330 gram falanken evde açtım kiler dolabını 300gram buldurmaya çalışıyordum ne kadar diye :))

maşallah bebeğine cnm [/QUOTE]

bursasu çiçek kocanızın bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktünüz yahu heheeh...........

ya işte o zor herkez bişe der,kocanada derler oda şöle yapacan böle yapacan sinir bozucu yani......................

kızlar eşlerinizden şikayet etmişsiniz ama bırakın biraz dsağınık olsunlar benim eşim tam tersi aşırı titiz ve sıkıcısı simetri hastası adam kalkınca yatağı toplar gardrobu düzenli ve katlanmış şekildedir herşey aynı hizada ve düzenli olmalı bazen askeri kampta olduğumu sanıyorum ay çoraplarını bile katlıyor birgün geceliğimi katlamayayım o katlıyor tamam maşallah iyi birşey ama fazlasıda delirtir ayrıca temizliği birkaç gün geciktireyim hadi idil şuraları temizleyelim der hamileyken her işi kendi yaptı daha öncede hep bana yardım ediyordu.yinede binlerce kez maşallah eşimi çok seviyorum Allah yokluklarını göstermesin çok özledim bitanemi.

bişey değil gedacım
hiç sıkılmazsın bi başla bir an evvel bitirsem diye bütün gün örersin valla
resim yüklemek için
hizliresim.com a gir
gözata tıkla bilgisayardından resmini seç yükleye bas
forumlar 3 yazan nbi kutucuk olacak ordaki linki buraya yapıştır ok

aman yazdıklarımın hepsi birbirine karışmış...............

selinaycım
haklısın tabi ama moralleri yüksek tutmak lazım bunları şimdiden düşünerek kendimizi strese sokmayalım

kizlar ben dun giremedim masallah nerdeyse 15sayfa falan yazmisiniz
malum dun misafirim vardi cok ta guzel gecti cok memnun kaldilar ama ben cay bilasiklarini toplayamadan onlari gecirir gecirmez yattim
misafirim cok bitkin gozukuyorsun dedi gercekten oleydi su tetenoz ignesinden sonra nedense acaip tansiyonum dusuyor ve gozlerimin kani sanki cekilmis gibi
basi agriyan kimdi tam hatirlayamadim ama kansizliktan da cok fane bas agrisi oluyor
kizlar su ozel hastane isleri odemeleri ne oldu bilen varmi son karar ne oldu bende dogumumu erzurumda annemin yaninda ozelde yaptirmak istiyorum 200 dedilerdi ama sigorta odemezse 500 falan olur sanirim netcez bilmiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

KIZZZ ayy ne enteresann yaaa ben hiç göremedim öle bi görüntü. zaten en son gittiğimde doktor ekranı bana bile cevirmedi baktı baktı kapattı ben bana döndürcek diye bekliyorum sinir oldum kaydirigubbakcemile kontrollere bile gidesim yok dr.değiştirmeyi düşündümama bu saatten sonra zor olur vaz geçtim. doğuma gecede olsa gelcek çünkü. bakalımm hayırlısı..

eyşan bende o hahberi takip ediyorum özel hastaneler ssk ile tekrar anlaşmışlar diye duydum güzelim. rahatladım. :sm_cool:

ben çıkıyorum herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. kayın validem bizde. sevdiğim şeyleri yapıp getirmiş dünden bana da hiç iş yaptırmıyor. ben yapıyorum yinede.. saolsun. görüşürüz kendinize iyi bakınn. :içelim:

benim doğum(sezeryan) küvez hariç 1,500 yapıyor küvezde gerekirse ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla doğar bebeklerimizde küveze gerek kalmaz

başı ağrıyan bendim eysan ama geçti şükür
parol diye bi ilaç içtim bide uyku çektim geçti

benim hastanede soğum ücreti 2,300 banada pahalı geldi ama doktorum o hastaneyle anlaştı doktoru bırakmamak için doğumu orda yapıcam kısmetse

kıslarrr nedense açılmıyo.. oysa ilk yüklediimde açılmıştı help meee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…