bursasu buraladaysan bişiy sorcam yada bilen arkadaşlar.. Battaniye için kaç ilmekle başlamak gerekiyo.... :):) ee artık yarıyıl tatili geliyo başlayım yavaş yavaş....
tuğçe sen benden önce gidersin kesin,sorda rahatlayalım ya valla tırsıyorum ama unutma ha benide bilgilendir tamammı
hepinize günaydın kızlarr
kahvaltımı etttim hemen geldim
herkes iyi şükür
FAZLADA ALMAMIŞSINdemek ki yapın böle canım. ben senin ve rumelilinin fotolarını göremedim görüünmüyordu ama kızlar fazla yok diyorlar takma kafana hepimizin olcak...
kızz ne farketim kayınvaliden arkadaşın gibi maşallah ne güzel anlaşıyorsunuz. bende severim kayınvalidemi ama beraber alışverişe filan çıkmayız maşallah allah bozmasınn
eysan, iyuksel, oslem1907, pırıl, tuğçe8 selaaamm...abah erkenden kalktım eşimle o işe gitti.. ben de ruyamda görmüş gibi yeleğin papatyalarını yapmaya başladım... bitti sonundaa... ama arkadaki büyük yapraklarımız kaldı... size bi bakayım dedim...
maşallah bu cmt eskiye göre kalabalık:) ıyuksel çok teşekkürler canım ve sevindim iyi olmanıza...
kıslar yaa dua edelim inş. lohusalık zor geçmesin.... ben korktum şimdi okuyunca....................
aprıl dengeyi ayarlayabiliyorsan çok güzel aslında bende biraz öüğrendim hormonlarımla başa çıkmayı. eşime bir anda sinirleniyorum. niye şöle yapmadı filan diye hemen bağırmıyorum düşünüyorum. çok mantıksız ama hala sinirliyim. ya bi duş alıyorum ya 2/3 sayfa kitabımdan okuyorum. geçiyor. ama o anda eşime bağırıp çapğırsam mantıksız yere sinir yaptığım için o da bana kızacak olay büyüyecek. en iyisi benmi yöntem deneyin kızlar çok işe yarıyor..
of yaa sorma kalabalık olucak ev herkes herşeye karışacak. ABLAMIN DOĞUMUNDAN HATRIRLIYORUM. YOK BU ÇOCUK AÇ mama yedirelim su içirelim gazı çıktı çıkmadı.. amamnnn.. inşallah güzel olurr..
hehe bizimkide ezik bizde daha almadık odasını anneannesi seçinartık alalım diyor. ben bi türlü karar veremiyorum. -tatlicadiarzu-
canım maşallahh bebeğine yaa kordonuyla oynuyor demek. ben hiç öle enteresan bi sahneyle karşılaşmadım. sadecehıçkırmasını anlıyorum artık çok komik oluyor. kaydirigubbakcemile3
Kızlar lohusalığı hiç düşünmeyin
kendinizi bilmeden şartlandırmayın kötü geçicek diye
nasıl düşünürseniz öyle oılur unutmayın kızlar
ölede canım ne biliyim benim ilki öle olmuştu ..............................zor geçti yani karışanlar sayesinde................
KIZZZ ayy ne enteresann yaaa ben hiç göremedim öle bi görüntü. zaten en son gittiğimde doktor ekranı bana bile cevirmedi baktı baktı kapattı ben bana döndürcek diye bekliyorum sinir oldum kaydirigubbakcemile kontrollere bile gidesim yok dr.değiştirmeyi düşündümama bu saatten sonra zor olur vaz geçtim. doğuma gecede olsa gelcek çünkü. bakalımm hayırlısı..Kızlar lohusalığı hiç düşünmeyin
kendinizi bilmeden şartlandırmayın kötü geçicek diye
nasıl düşünürseniz öyle oılur unutmayın kızlar
eda bende en son gittiğimde bebiş bi açtı ağzını ağzı suyla doldu yuttu onu çok ilginç bir görüntüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?