2009 Nisan Anneleri buraya

ade merke nerde tam 1 ay olmuş yazmayalı merak ettim umarım iyidir

evet çiçekcim açılmıyooooo.... ne yapcammm:) az önce açılmıştı sonra önünü koyayım dedim ikisi de gitti

işte olduuuuu:):) benim minik kelebeğimin ilk yeleğiii... tabi benim de ilk eserim... biras asimetrik ama idare edecez artık:):):) sizce nasıl....

yanlış linki veriyosun bence şöle yap imageshack.us a gir gözata tıkla resmi yükle yani host it e bas.
Thumbnail for forums (1)
veya Thumbnail for forums (2)
yazan yerdeki linki kopyala buraya yapıştır ok

ayyy inşallah yöneticiler yine kızmassss deneme yapmayın diyeee... ama ben deneme yapmadım doğrudan koymak istedimmmm.......

ayyy ne şeker bu böyleee allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin minik kuzuna canım benim.

kızlar bu arada fox tv yi açın sabahtan beri süper eski türk filmleri var

teşekkürler çiçekcim... aminnnn inşallah cümlemize nasip eder Rabbim.. ayyy temizlik yapmam lasım ama benimmmm kocam yoğun bu aralar... hazır yelek de bitmişken bi süpüreyim dedim ama eski filmleri izlemek de isterim şimdi ne yapsam ki...

kızlar size ocak annlerinden yeni doğum yapmış birinin bu sabah yazdığı bi yazıyı kopyaliim dedim. en azından içiniz rahatlar biraz doğum sonrası duygularını yazmış.

günaydın herkese :)
bir suredir giremiyordum sebebi tabiki bebişime kavuşmuş olmam.. okadar mutluyum okadar huzurluyum ki anlatamam.. darısı tumm arkadaşlarımın başına inşallah.. Biraz sıkıntılı oldu doğumum normal doğum istiyordum hatta doktorum en fazla 2 gun daha bekleriz demişti sezeryana alıcaktı.. Pazartesi sabah suyum geldi hastaneye gittik normal doğum için herşey normaldi sancılar geldi ama kuçuk melikemin kalp atımları duzensizleşince apar topar sezeryana alındım..Her iki doğum şeklinide yaşadım sanıyorum ama tum zahmetlere değdi.. 3360 kg. , 51 cm.. minik bir melek var kucağımda..
Hani bebek kokusu derlerya bir turlu alamadığım koku buram buram kokuyor artık.. çok ama çokk mutluyum.. Paylaşayım dedim.. herkesi öpüyorum Hamilelerin tez zamanda bebeklerine kavuşmalarını,yeni annlerein sağlıklı bebekleriyle huzurlu gunler geçirmesini diliyorum.. sevgilerimle
Melikenin annesi :) b

ay ne sulugöz birşey oldum yaa( insan herşeye ağlar mı...
bebek kokusu falan deyince ne bileyim işte.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…