kızlar size ocak annlerinden yeni doğum yapmış birinin bu sabah yazdığı bi yazıyı kopyaliim dedim. en azından içiniz rahatlar biraz doğum sonrası duygularını yazmış.
günaydın herkese :)
bir suredir giremiyordum sebebi tabiki bebişime kavuşmuş olmam.. okadar mutluyum okadar huzurluyum ki anlatamam.. darısı tumm arkadaşlarımın başına inşallah.. Biraz sıkıntılı oldu doğumum normal doğum istiyordum hatta doktorum en fazla 2 gun daha bekleriz demişti sezeryana alıcaktı.. Pazartesi sabah suyum geldi hastaneye gittik normal doğum için herşey normaldi sancılar geldi ama kuçuk melikemin kalp atımları duzensizleşince apar topar sezeryana alındım..Her iki doğum şeklinide yaşadım sanıyorum ama tum zahmetlere değdi.. 3360 kg. , 51 cm.. minik bir melek var kucağımda..
Hani bebek kokusu derlerya bir turlu alamadığım koku buram buram kokuyor artık.. çok ama çokk mutluyum.. Paylaşayım dedim.. herkesi öpüyorum Hamilelerin tez zamanda bebeklerine kavuşmalarını,yeni annlerein sağlıklı bebekleriyle huzurlu gunler geçirmesini diliyorum.. sevgilerimle
Melikenin annesi :) b