- 6 Mart 2008
- 60
- 1
- 86
benim bebeişte özellikle arabayla yolculuk yaparken afedersiniz tam sidik torbamın üstüne öyle bir baskı yapıyorki ya altıma kaçıracam diyorum yada bebek kendini dışarı atacak korkunç bir durum
tamam canım pazartesi gideceğim inşallah gelince yazarım,diğer dr sorduğumda o seyirmeyi hissettiğimiz yere gebelik olunca daha fazla kan dolar ve damarlar hassalaşır seyirir tamamen normal dedi ama iyice arttı bu durum bide bebek çok az hareket ediyor hep aşağıda kasıklarda ve rahmin alt tarafında bu beni iyice tedirgin etti.
kızlar eşlerinizden şikayet etmişsiniz ama bırakın biraz dsağınık olsunlar benim eşim tam tersi aşırı titiz ve sıkıcısı simetri hastası adam kalkınca yatağı toplar gardrobu düzenli ve katlanmış şekildedir herşey aynı hizada ve düzenli olmalı bazen askeri kampta olduğumu sanıyorum ay çoraplarını bile katlıyor birgün geceliğimi katlamayayım o katlıyor tamam maşallah iyi birşey ama fazlasıda delirtir ayrıca temizliği birkaç gün geciktireyim hadi idil şuraları temizleyelim der hamileyken her işi kendi yaptı daha öncede hep bana yardım ediyordu.yinede binlerce kez maşallah eşimi çok seviyorum Allah yokluklarını göstermesin çok özledim bitanemi.
benim doğum(sezeryan) küvez hariç 1,500 yapıyor küvezde gerekirse ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla doğar bebeklerimizde küveze gerek kalmaz
kızlar feci halde yoruldum temizlik yüzünden-tatlicadiarzu-
annem yardım etti abimede halıları sildirdim ama yinede sanki her işi ben yapmışım gibi yoruldum..ne ağırlaşmışım yaw,yerden bişi alsam neredeyse geri kalkamıyom,hacıyatmaz gibi oldum :roflol:
bu arada kızlar kocişim antalyada huzuru ve mutluluğu yakaladı sanırım,bu sabah gelecekti tel açtı bugünde buradayım dedi kahroldumsenağlamasenağlama
canım artık bırakın temizlik işini senindemi alt tarafta seyirmen var acaba bebek büyüyor diyemi oluyor tamam sinehascığım soracağım hemende yazarım buraya inşallah,bu arada kayınvaliden gelecekti geldimi,eşim bayağı titiz ama evde çok şükür benim sözüm biraz daha geçerli oyüzden abartırsa başına gelecekleri bilirÇok üzgünüm çoook
HAHAH KOCALAR ŞİKAYET EDİLMİŞ BUGÜN KIZLAR BENİM KOCAMIN 1 KİRLİ ÇORABINI SALONDAN DİERİNİ YATAK ODASINDAN HATTA ÇIKARDIĞI KİLODU BANYODA YERDE DUŞA GİRMEDEN ÖNCE PİJAMASIYLA BERABER İÇİÇE ÇIKARILMIŞ ŞEKİLDE BULMAK HERGÜN MÜMKÜN OLUO BUNLAR BİZİM EVDE OLAĞAN GÖRÜNTÜLER. MASANIN YEMEK YEDİĞİ TARAFIN YERİ O KALKTIKTAN SONRA 10000 KARINCA DOYACAK KADAR EKMEK KIRINTISI OLUR HER ZAMAN VE KOLTUKLARA HALIYA DEVAMLI ÇAY DÖKER SONRA YÜZÜME BAKAR BAĞIRICAK MIYIM DİYE ÇOCUK GİBİ BAĞIRMAYINCA GÜLMEYE BAŞLAR FALAN YUVARLANIP GİDİYORUZ PASAKLIYLA:) KAZARA HASTA OLURSAM VE BANA YEMEK YAPMAYA KALKARSA 2 SAAT MUTFAK TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIM HELE KURUYEMİŞ FALAN YEDİYSE BİLİRİMKİ MAYMUN GİBİ YEMİŞTİR HERYERE DÖKER VE LAF ANLAMAZ NE YAZIKKİ NAPİİM KATLANICAZ İŞTE MAYMUN DA OLSA SEVİYORUM
:roflol:ilahi çiçek okuyunca gülmekten yaş geldi gözümden:roflol:
işallah önemli bişey değildir hadi bakalım pazartesiyi bekleyelim.
evet canım kayınvalidem geldi ama gözünden ameliyat için hastaneye gidip gelmesi gerekliydi bende götüremeyeceğimi söyledim sanırım kötü bi gelin oldum artık benimle konuşmuyor neredeyse ama hastane görümcemin evine 1 sokak mesafede kötü bişey demedim gerçi iyiki böyle olmuşhihoyyyt
pazartesi ameliyat yapacaklar tekrar gelirmi bilmiyorum sanırım bana küsmüş:dance:
sözün geçiyosa sorun yok canım :mymeka:
canım ağlama kıyamam hihihihihsırnaşık şey
kız bu ne böle kendine çok koymuş valla ....................................
kızlar o seğirme bendede oluyo hatta bazen acıyo bebişler daha dönmediği için ayaklarıyla vuruyolar niye korkuyosunuzki anlamadım.............................
arkadaşlar hastaneye götürecekler içinde şampuan ve bebek yağına gerek varmı
Anne çantası içindekiler(yani benim)
1-)gecelik ve sabahlık 2'li takım
2-)pijamalı 3'lü takım
3-)pijamalı 2'li takım
4-)saten pijama 2'li takım
5-)2 tane alt eşortman
6-)hastaneden çıkış için eşortman takımı
7-)emzirme atleti 1 adet
emzirme sütyeni 2 adet
9-)6 tane külot
10-)5 tane çorap
11-)1 adet yüz havlusu
12-)terlik 2 tane (ayakkabı seklinde ve normal terlik)
13-)rulo havlu kağıt
14-)peçete
15-)ıslak mendil(daklin)
16-)ballı sabun(amway)
17-)johson kolonya
1limon kolonyası
19)tarak-tokalar-kırmızı-pembe-mor sac kurdaleleri(bantları)
20-)fön makinası fırcalı
21-)makyaj malzemeleri
22-)deodorant-parfüm
23-)göğüs pedi
24-)vajinal ped(orkid ve hasta bezi (cok kanama olursa hasta bezi iyi olur diyolar)
25-)çetik
26-)üzerime örgü şal
27-)fotoğraf makinası
2kamera
29-)telefon ve şarj aletim
30-)diş fırçam ve macunu
31-)eşim için 1 adet kazak ve swet tişört parfüm jöle diş fırçası
32-)göğüs çatlağı önleyici krem(lansinoh)
33-)göğüs mendili
34-)lizöz
35-)göğüs kalkanı (silikon koruyucu)
36-)eşim için eşortman
şimdilik benimkiler bu kadar aklıma gelirse baska bişey koyacagım yine cantaya burayada eklerim
bebek çantası çindekiler (yani kızımın)
1-)2 takım hastane cıkısı battaniyeleri patikleri önlükler eldivenleri şapkalarıyla takım olarak
2-)2 adet çorap
3-)2 adet ayaklı alt
4-)2 adet iç zıbın
5-)2 adet uzun kollu badi
6-)yün battaniye 1 adet
7-)10 tane ultra prima bez
uni baby yeni doğan ıslak bez
9-)1 paket pamuk
10-)kulak pamuğu
11-)saç fırçası(belki uzun saclı olur kızım:))
12-)pişik önleyici krem(sebamed)
13-)pişik kremi(sebamed)
14-)johnson kolonya
15-)ağız mendili 2 adet
16-)sac bandı
17-)taşıma koltuğu
1tüylü kulaklı simli kundak
doğuma hazırlık yapan arkadaş bayağı uzun liste yapmış belki eksiklerimizi tamamlamaya yardımcı olur
evet canım arkadaş bayağı uzun bir liste yapmış ama sağolsun eksiklerimi tamamladım canım benim bebeğim doğum şeklinde ayakları yukarıda başı aşağıda bende önceden kasılmada oluyordu bide hareketler bayağı aşağıda alta acayip birşeyler hissediyorum tarif edilemez bir durum :1shok:sormakta fayda var.kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar hastaneye götürecekler içinde şampuan ve bebek yağına gerek varmı
kızlar bugün kızımızın oda takımı geldi...çok ama çok şirin olmuş... ama acaip kokuyor.. oda takımı alacakların elini sıkı tutmasında bence fayda var sanırım ancak 2-3 haftada kokusu cıkar, e sonrada yıkama ütüleme faslı... sonrasında da pek bişey kalmıyor doğuma... baksanıza şafak saymalara bile başladık.. bu arada dün doktora gimiştim ve doktorum bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi, biraz tedirgin oldum erken filan gelmez değil mi kızlar ya???? gerçi doktorum daha çok değişebileceğini söyledi ama gene de tedirgin oldum işte... zaten sürekli sağ göğüs altımda hissediyordum tekmelerini meğerse bizim kuzunun ayaklarıymış onlar...
günaydınlarrrr
güzel güneşli bir pzar günündenn herkese MERHABAAAAA
günümüz güzel geçsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?