2009 Nisan Anneleri buraya

benim bebeğimde nisan sonu mayıs başı doğacak .. ama dünkü muayenemizde boğazımızda bir kordon olduğunu söyledi doktorumuz. mutemelen sezeryan ile nisan sonu doğum yapacağım... bebeğim şimdi 24 haftalık ve 730 gr:) oğluşum hızla büyüyor...

benim bebeişte özellikle arabayla yolculuk yaparken afedersiniz tam sidik torbamın üstüne öyle bir baskı yapıyorki ya altıma kaçıracam diyorum yada bebek kendini dışarı atacak korkunç bir durum

evet bendede bu sorun var,sanki çıkmak istiyorda vuruyor gibi pıt pıt kalp atışı gibi..

canım cevabını bekliyorum valla geçen sefer dr a söyledim bana tiroit hapınımı içmedin dedi :bbo: içmemiştim.sonra bi daha olursa gel rahimağzına bakalım dedi.tırstım yani birazcık,işallah önemli bişi değildir.

benim kocişimde de böyle bi sorun var ama kendi yapmaz sadece şikayet eder sonra sen yapamıyosan birini çağır kadın tut bişiler yap diyo.yinede elinden gelenide yapar haksızlık etmeyeyim ama seninkide gerçekten zormuş be canım :bbo: emeklilikte yandın sen kafamçokkarıştı

benim doğum(sezeryan) küvez hariç 1,500 yapıyor küvezde gerekirse ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla doğar bebeklerimizde küveze gerek kalmaz

amin canım işallah benim hastanede de bu civarlarda ücretler,küvez gerekebilir diye bende araştırma yapıyorum sonuçta doğum tek ücret ama küvezde haftalarca bile kalınabiliyor.işallah gerek kalmadan sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :Saruboceq:

kızlar feci halde yoruldum temizlik yüzünden-tatlicadiarzu-
annem yardım etti abimede halıları sildirdim ama yinede sanki her işi ben yapmışım gibi yoruldum..ne ağırlaşmışım yaw,yerden bişi alsam neredeyse geri kalkamıyom,hacıyatmaz gibi oldum :roflol:
bu arada kızlar kocişim antalyada huzuru ve mutluluğu yakaladı sanırım,bu sabah gelecekti tel açtı bugünde buradayım dedi kahroldumsenağlamasenağlama

canım artık bırakın temizlik işini senindemi alt tarafta seyirmen var acaba bebek büyüyor diyemi oluyor tamam sinehascığım soracağım hemende yazarım buraya inşallah,bu arada kayınvaliden gelecekti geldimi,eşim bayağı titiz ama evde çok şükür benim sözüm biraz daha geçerli oyüzden abartırsa başına gelecekleri bilirÇok üzgünüm çoook

işallah önemli bişey değildir hadi bakalım pazartesiyi bekleyelim.
evet canım kayınvalidem geldi ama gözünden ameliyat için hastaneye gidip gelmesi gerekliydi bende götüremeyeceğimi söyledim sanırım kötü bi gelin oldum artık benimle konuşmuyor neredeyse ama hastane görümcemin evine 1 sokak mesafede kötü bişey demedim gerçi iyiki böyle olmuşhihoyyyt
pazartesi ameliyat yapacaklar tekrar gelirmi bilmiyorum sanırım bana küsmüş:dance:
sözün geçiyosa sorun yok canım :mymeka:

:roflol:ilahi çiçek okuyunca gülmekten yaş geldi gözümden:roflol:

canım herşey gönlünce olsun kimse üzülmesin ama hamileler hiiiiçççççççç üzülnmesin çünki bebeklerimizde aynı duyguları hissediyor bizlerle,evet benim geçer ama eşimi hiç üzemem bizim evlenmemizde kolay olmadı 5yıllık flört dönemimiz var o yüzden birbirimizin değerini biliriz eminimki sizlerde öylesiniz kızarken bile çok sevdiğiniz belli oluyor aşık nisan anneleri

Anne çantası içindekiler(yani benim)
1-)gecelik ve sabahlık 2'li takım
2-)pijamalı 3'lü takım
3-)pijamalı 2'li takım
4-)saten pijama 2'li takım
5-)2 tane alt eşortman
6-)hastaneden çıkış için eşortman takımı
7-)emzirme atleti 1 adet
emzirme sütyeni 2 adet
9-)6 tane külot
10-)5 tane çorap
11-)1 adet yüz havlusu
12-)terlik 2 tane (ayakkabı seklinde ve normal terlik)
13-)rulo havlu kağıt
14-)peçete
15-)ıslak mendil(daklin)
16-)ballı sabun(amway)
17-)johson kolonya
1limon kolonyası
19)tarak-tokalar-kırmızı-pembe-mor sac kurdaleleri(bantları)
20-)fön makinası fırcalı
21-)makyaj malzemeleri
22-)deodorant-parfüm
23-)göğüs pedi
24-)vajinal ped(orkid ve hasta bezi (cok kanama olursa hasta bezi iyi olur diyolar)
25-)çetik
26-)üzerime örgü şal
27-)fotoğraf makinası
2kamera
29-)telefon ve şarj aletim
30-)diş fırçam ve macunu
31-)eşim için 1 adet kazak ve swet tişört parfüm jöle diş fırçası
32-)göğüs çatlağı önleyici krem(lansinoh)
33-)göğüs mendili
34-)lizöz
35-)göğüs kalkanı (silikon koruyucu)
36-)eşim için eşortman
şimdilik benimkiler bu kadar aklıma gelirse baska bişey koyacagım yine cantaya burayada eklerim

bebek çantası çindekiler (yani kızımın)
1-)2 takım hastane cıkısı battaniyeleri patikleri önlükler eldivenleri şapkalarıyla takım olarak
2-)2 adet çorap
3-)2 adet ayaklı alt
4-)2 adet iç zıbın
5-)2 adet uzun kollu badi
6-)yün battaniye 1 adet
7-)10 tane ultra prima bez
uni baby yeni doğan ıslak bez
9-)1 paket pamuk
10-)kulak pamuğu
11-)saç fırçası(belki uzun saclı olur kızım:))
12-)pişik önleyici krem(sebamed)
13-)pişik kremi(sebamed)
14-)johnson kolonya
15-)ağız mendili 2 adet
16-)sac bandı
17-)taşıma koltuğu
1tüylü kulaklı simli kundak

doğuma hazırlık yapan arkadaş bayağı uzun liste yapmış belki eksiklerimizi tamamlamaya yardımcı olur

kız bu ne böle kendine çok koymuş valla ....................................

kızlar o seğirme bendede oluyo hatta bazen acıyo bebişler daha dönmediği için ayaklarıyla vuruyolar niye korkuyosunuzki anlamadım.............................

evet canım arkadaş bayağı uzun bir liste yapmış ama sağolsun eksiklerimi tamamladım canım benim bebeğim doğum şeklinde ayakları yukarıda başı aşağıda bende önceden kasılmada oluyordu bide hareketler bayağı aşağıda alta acayip birşeyler hissediyorum tarif edilemez bir durum :1shok:sormakta fayda var.kaydirigubbakcemile5

Kızlar o aşağıdan falan hissettiğiniz seğirme şeklindeki hareketler bebeklerin hıçkırığıııııı:))) Yazıcam yazıcam hep kaynıyo. Endişe etmeyin bu haftalarda olan ve gelişen bişey olduğu için hepimizde oluyo ve garip geliyo. Arka arkaya aynı hareketten kalp atışı gibi vs... bende hissediyorum. Kalp atışı olduğunu biliyordum ama dr.a sordum o da aynı şeyi söyledi. Kısaca içiniz rahatlasın ama tabi her ihtimale karşı tuğçe de bi sorsun bakalım.

arkadaşlar hastaneye götürecekler içinde şampuan ve bebek yağına gerek varmı

kızlar bugün kızımızın oda takımı geldi...çok ama çok şirin olmuş... ama acaip kokuyor.. oda takımı alacakların elini sıkı tutmasında bence fayda var sanırım ancak 2-3 haftada kokusu cıkar, e sonrada yıkama ütüleme faslı... sonrasında da pek bişey kalmıyor doğuma... baksanıza şafak saymalara bile başladık.. bu arada dün doktora gimiştim ve doktorum bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi, biraz tedirgin oldum erken filan gelmez değil mi kızlar ya???? gerçi doktorum daha çok değişebileceğini söyledi ama gene de tedirgin oldum işte... zaten sürekli sağ göğüs altımda hissediyordum tekmelerini meğerse bizim kuzunun ayaklarıymış onlar...

ben dün bebek hemşiresine sordum herşeyi hastane veriyormuş hatta hastane çıkış takımı bile hediye ettiklerini söyledi, bez losyon pişik kremi biberon gögüs pompası, şampuan önlük herşeyi veriyorlarmış istersen sen kendi takımlarını getir dedi ben tabiiki götürücem hastane çıkışımızı battaniyemizi filan ama konuştuktan sonra çokta abartmamaya karar verdim zaten evimizde hastaneye çok yakın bişey gerekirse eşim getirir diye düşündüm. bence sen de doğumu yapacağın hastanedekilerle bir görüş ne lazım diye sor onlar sana yardımcı oluyorlar

bu listeyle kaç gün hastenede kalmayı düşünüyorlar,, biraz abartılmış geldi bana

günaydınlarrrr

güzel güneşli bir pzar günündenn herkese MERHABAAAAA
günümüz güzel geçsin inşallahhhhh

bebişin dönmüşmü senin iyi hayırlı olsun canım normal doğum düşünüyosan,benimki daha dönmedi darısı başıma.........................

bazı hastaneler bebği yıkamıyo bazıları yıkıyo ben her ihtimale karşı şampuan götürüvem ama bebek yağına gerek yok canım.............................

yok galetacım bende dönmesini bekliyorum normal yani ,ayrıca odanız hayırlı olsun................

günaydınlarrrr

güzel güneşli bir pzar günündenn herkese MERHABAAAAA
günümüz güzel geçsin inşallahhhhh

merhaba şirvancım bu gün kimse gelmez herhalde........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…