2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın iyi pazarlar ben tekmeleri hep aşağıda kasıklarda hissediyorum ama bebek dönmedi ayayklarımı o siz nerelerde hissediyosunuz

kızlar merhaba;
bende çarşamba günü doktora gideceğim.

bu arada ben hala anlamıyorum. hangisi ayağı , kolu, kafası,,,
siz nasıl anlıyorsunuz...

kızlar 2 gecedir cok feci kramplar giriyo bacaklarıma normalmiş ama sizdede oluyomuuuuu

bu arada benim oğlan çok hareketli,,,
resmen beni uykudan kaldırdı.... açıktığını düşünerek kalktım, ağzıma bir şeyler attım, bir bardak süt içtim... hareketler devam,,, oyun oynamak istşyor herhallde....

kociş kalksada kahvaltı yapsak...

kızlar merhaba;
bende çarşamba günü doktora gideceğim.

bu arada ben hala anlamıyorum. hangisi ayağı , kolu, kafası,,,
siz nasıl anlıyorsunuz...

valla bende anlamıyorum tekme işte nasılbiliyonuz kız ama cok güzel oluyo bu sabah beni kıım uyandırdı:)

evet canım doğru söylüyorsun gidince soracağım fiyat konuşmasıda yapacağız zaten orda bir akrabam doğum yaptı ama hiç birşey vermediler herşeyi kendi götürdü sadece hatıra ayak izini falan çıkatıp vermişler.

Tuğçe İyi pazarlar. Aklıma takılan bi şeyler var lohusa pijamalarını normal bedenimizin kaç üstünde almalıyız. Bi de bebek şampuan olarak hangisi daha iyiymiş ve pişik kremi. Bilgin var mı?

Tuğçe İyi pazarlar. Aklıma takılan bi şeyler var lohusa pijamalarını normal bedenimizin kaç üstünde almalıyız. Bi de bebek şampuan olarak hangisi daha iyiymiş ve pişik kremi. Bilgin var mı?

canım sanada iyi pazarlar,ona bende çok takılıyorum yarın inşallah gitmişken bakayım diyorum ben önceden midyum giyiyordum şimdi herhalde larç olur yani 3 beden bence en uygunu ama senin bedenini bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum canım bide kaç kilo aldın hızlı kilo alıyorsan 2beden daha yukarıda alabilirsin bana kilo almak yasak o yüzden ona göre alacağım inşallah,şampuan jansıns baby düşünüyorum,pişik kremi olarak şimdilik sebamed ama kremde fikrim değişebilir :1hug:

lohusa pijamasını 1 beden üstünü aldım ben canım..............

şampuan olarak dalin kullanıyorum ben hep memnunum...

pişik kremi bepanten merhem veriyolardı oğlumda şimdi doktor hangisini önerirse onu alrırm yine.......................................

herkese günaydın iyi pazarlar ben tekmeleri hep aşağıda kasıklarda hissediyorum ama bebek dönmedi ayayklarımı o siz nerelerde hissediyosunuz

elevinya ultrasonda bebişin duruş şekli belli ona göre belli oluyo ayaklar aşşağda yani benim................................

roselve31,pijama takımını sabahlıklı almayı istiyorum ayrıca gecelikte alacağım inşallah,doremi den almayı istiyorum adı değiştiyse koraydan,geceliğinin önden düğmeli olmasına dikkat et vede kollarınında bol kesim veya düğmeli bulmaya çalış,sezaryan olursan pijama alırken bel ayarı olanlardan al canım dilişlerin acımasın

kızlar herkese iyi pazarlar sonunda kocişim geliyor bugün nasıl özledim anlatamam Şeniz
işallah bi daha kavga falan etmem , hep beraber bebişlerimiz ve kocalarımız için barış harekatı düzenleyelim kaydirigubbakcemile5

burada c&a diye bi mağaza var tam olarak hangi illerde var bilmiyorum ama hem büyük beden bulmak kolay hemde fiyatları uygun ben bi gecelik bi pijama takımı aldım toplam 25 ytl verdim hemde bol bol kaydirigubbakcemile2
eğer varsa oralarda bi bak derim

merhabalar kızlar
herkese iyi pazarlar kahvaltımızı ettik kocişe evi süpürtttürdüm (deli oldu)
geçtim bilgisayar başiına bugün bebeiş bişeyler almayı düşünüyorum
siz şampuan pişik kremini falan hangi mmaarka alacaksınız ya sebamed al diyolar en sağlıklısı
sizler ne alacaksınız

sağol canım sanada iyi pazarlar dayısı meleğime niveanın atta çantasını almıştı içinde şampuan pişik kremi felan herşey var diye ben hiç düşünmedim iyi değilmiki acaba:uhm:
bende internetten almaya çalışıyorum bazı şeyleri dışarıya göre daha uygun oluyor,chicco nun kızılötesi ateşölçerini aldım ama kulaktan ölçmemi alsaydım bilmiyorum :bbo:

canım burda varsa belki onada bakarız,fiyatıda çok uygunmuş güle güle giy canım,ben büyük beden aramıyorum canım istediğim kaliteli ve kullanışlı olması zaten çok kilo almadım 3beden oluyor ama göbek kısmı hariç diğer yerleri bol geliyor üzerimde çuval gibide dursun istemiyorum ama aynı zamanda rahatta olmalı daha kararsızım o yüzden kendim çıkıp almayı istiyorum yoksa onuda eşime aldırırdım,deneyip kararımı vereceğim alırsam vede becerebilirsem resmini koyarım inşallah.

canım bende yazmıştım sebamed pişik kremi ve jansıns baby setini almayı düşünüyorum inşallah,kayınvalidem almıştı ama vermedi hediye olarak hepsini bir vereceksim şampuandan eksik olsaydı sanki ne olurdu bazen kızıyorum:dilcikar: neyse inşallah tekrar kendim alacağım kısaca jansıns baby

şimdiden güle güle giy canım ben 17 kilo aldım sanırım dahada alıcam ve doğumdan sonra jet hızıyla zayıflayamayacağım senağlama hamile pijamalarında emzirme yerleri oluyor şu an hamile pijama takımım ve geceleğim var onlarıda doğumdan sonra kullanacağım beli gevşetilebilenlerden ama onlarda çok pahalı alternatif olsun diye söyledim.hamile pijama takımını eşim aldı valla gayet güzel çünkü hamilelikten önceki bedenine göre alıyorsun sadece göbek kısmı bol oluyor onuda tavsiye ederim.

yalnız kilo aldım derken bile önümde nutella kavanozu kaşıklıyorum naniknanik
adam olmam ben...hani derlerdi ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı diye ben hiç ekşi bişey yemedim kafamçokkarıştı
acaba dr larmı yanıldı yoksa bu söz bir hurafemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…