kızlar merhaba;
bende çarşamba günü doktora gideceğim.
bu arada ben hala anlamıyorum. hangisi ayağı , kolu, kafası,,,
siz nasıl anlıyorsunuz...
kızlar 2 gecedir cok feci kramplar giriyo bacaklarıma normalmiş ama sizdede oluyomuuuuu
valla bende anlamıyorum tekme işte nasılbiliyonuz kız ama cok güzel oluyo bu sabah beni kıım uyandırdı:)
evet canım doğru söylüyorsun gidince soracağım fiyat konuşmasıda yapacağız zaten orda bir akrabam doğum yaptı ama hiç birşey vermediler herşeyi kendi götürdü sadece hatıra ayak izini falan çıkatıp vermişler.ben dün bebek hemşiresine sordum herşeyi hastane veriyormuş hatta hastane çıkış takımı bile hediye ettiklerini söyledi, bez losyon pişik kremi biberon gögüs pompası, şampuan önlük herşeyi veriyorlarmış istersen sen kendi takımlarını getir dedi ben tabiiki götürücem hastane çıkışımızı battaniyemizi filan ama konuştuktan sonra çokta abartmamaya karar verdim zaten evimizde hastaneye çok yakın bişey gerekirse eşim getirir diye düşündüm. bence sen de doğumu yapacağın hastanedekilerle bir görüş ne lazım diye sor onlar sana yardımcı oluyorlar
bebişin dönmüşmü senin iyi hayırlı olsun canım normal doğum düşünüyosan,benimki daha dönmedi darısı başıma.........................
sağol canım ama ben normal doğumu düşünmüyorumi inşallah seninkide döner
bazı hastaneler bebği yıkamıyo bazıları yıkıyo ben her ihtimale karşı şampuan götürüvem ama bebek yağına gerek yok canım.............................
inşallah bende küçük birtane götürürüm her ihtimale karşı zaten listem fazla uzun değil bişeye ihtiyaç olursa eşlerimiz getirir
kızlar merhaba;
bende çarşamba günü doktora gideceğim.
bu arada ben hala anlamıyorum. hangisi ayağı , kolu, kafası,,,
siz nasıl anlıyorsunuz...
canım bende anlayamıyorum neresi nerde anlayanlarada bayağı imreniyorum çok güzel bir duygudur neresi nerede bilmek bana her gittiğimde dr söylüyor pozisyonunu.
Tuğçe İyi pazarlar. Aklıma takılan bi şeyler var lohusa pijamalarını normal bedenimizin kaç üstünde almalıyız. Bi de bebek şampuan olarak hangisi daha iyiymiş ve pişik kremi. Bilgin var mı?
Tuğçe İyi pazarlar. Aklıma takılan bi şeyler var lohusa pijamalarını normal bedenimizin kaç üstünde almalıyız. Bi de bebek şampuan olarak hangisi daha iyiymiş ve pişik kremi. Bilgin var mı?
herkese günaydın iyi pazarlar ben tekmeleri hep aşağıda kasıklarda hissediyorum ama bebek dönmedi ayayklarımı o siz nerelerde hissediyosunuz
roselve31,pijama takımını sabahlıklı almayı istiyorum ayrıca gecelikte alacağım inşallah,doremi den almayı istiyorum adı değiştiyse koraydan,geceliğinin önden düğmeli olmasına dikkat et vede kollarınında bol kesim veya düğmeli bulmaya çalış,sezaryan olursan pijama alırken bel ayarı olanlardan al canım dilişlerin acımasın
merhabalar kızlar
herkese iyi pazarlar kahvaltımızı ettik kocişe evi süpürtttürdüm (deli oldu)
geçtim bilgisayar başiına bugün bebeiş bişeyler almayı düşünüyorum
siz şampuan pişik kremini falan hangi mmaarka alacaksınız ya sebamed al diyolar en sağlıklısı
sizler ne alacaksınız
burada c&a diye bi mağaza var tam olarak hangi illerde var bilmiyorum ama hem büyük beden bulmak kolay hemde fiyatları uygun ben bi gecelik bi pijama takımı aldım toplam 25 ytl verdim hemde bol bol kaydirigubbakcemile2
eğer varsa oralarda bi bak derim
merhabalar kızlar
herkese iyi pazarlar kahvaltımızı ettik kocişe evi süpürtttürdüm (deli oldu)
geçtim bilgisayar başiına bugün bebeiş bişeyler almayı düşünüyorum
siz şampuan pişik kremini falan hangi mmaarka alacaksınız ya sebamed al diyolar en sağlıklısı
sizler ne alacaksınız
canım burda varsa belki onada bakarız,fiyatıda çok uygunmuş güle güle giy canım,ben büyük beden aramıyorum canım istediğim kaliteli ve kullanışlı olması zaten çok kilo almadım 3beden oluyor ama göbek kısmı hariç diğer yerleri bol geliyor üzerimde çuval gibide dursun istemiyorum ama aynı zamanda rahatta olmalı daha kararsızım o yüzden kendim çıkıp almayı istiyorum yoksa onuda eşime aldırırdım,deneyip kararımı vereceğim alırsam vede becerebilirsem resmini koyarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?