sağolun kızlar ya bişey sorcam
benim bebeiş pek hareketli değil
hani silzer diyosunuz ya karnım iniyo kalkıyo falan diye bende hiç olmadı öyle yani 1-2 tekmeliyo sonra duruyor
bende kararsızım şampuan falan o konuda :SS
şimdiden güle güle giy canım ben 17 kilo aldım sanırım dahada alıcam ve doğumdan sonra jet hızıyla zayıflayamayacağım senağlama hamile pijamalarında emzirme yerleri oluyor şu an hamile pijama takımım ve geceleğim var onlarıda doğumdan sonra kullanacağım beli gevşetilebilenlerden ama onlarda çok pahalı alternatif olsun diye söyledim.hamile pijama takımını eşim aldı valla gayet güzel çünkü hamilelikten önceki bedenine göre alıyorsun sadece göbek kısmı bol oluyor onuda tavsiye ederim.
yalnız kilo aldım derken bile önümde nutella kavanozu kaşıklıyorum naniknanik
adam olmam ben...hani derlerdi ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı diye ben hiç ekşi bişey yemedim kafamçokkarıştı
acaba dr larmı yanıldı yoksa bu söz bir hurafemi?
sağolun kızlar ya bişey sorcam
benim bebeiş pek hareketli değil
hani silzer diyosunuz ya karnım iniyo kalkıyo falan diye bende hiç olmadı öyle yani 1-2 tekmeliyo sonra duruyor
bende kararsızım şampuan falan o konuda :SS
sağol canım ben 7 kilo aldımama tutmasaydım eminim daha fazla alırdım evet belden ayarlananından alacağım sezeryan düşündüğümüz için öyle olması gerekir,yoksa dikişler bayağı acır beden kaç olursa olsun pijama altlarının lastikleri çok sıkı oluyor,tavsiyeler için teşekkür ederimyerimseniben
canım sanırım biz hafta olarak daha yakınız benimkide tembel:çok üzgünüm:
bende bazen kararsız kalıyorum ama arada birde olsa hatırlatıyor kendini bana
bazı arkadaşlar 28. haftayı bitirecek bizim için 1-2 hafta bile çok şey farkediyor üzülme bence.bide kilo aldıysan bazen yağ tabakanın kalın olmasından dolayı hareketler az hissediliyor benimki gibi,bide benim rahmim arka tarafta dahada zor oluyor anlamak..
ben daha kolu bacağı neresi bilmiyom sadece kalp atışı gibi pıt pıt bişiler oluyo
sağol canım ben 7 kilo aldımama tutmasaydım eminim daha fazla alırdım evet belden ayarlananından alacağım sezeryan düşündüğümüz için öyle olması gerekir,yoksa dikişler bayağı acır beden kaç olursa olsun pijama altlarının lastikleri çok sıkı oluyor,tavsiyeler için teşekkür ederimyerimseniben
selam kıslar....
hastane çantalarını konuşmuşsunuz... komşum yeni doğum yapmıştı normal istemiş ama sezaryen olmuş... ve pijamadan ziyade boydan gecelik koyman daha iyi olur sez. olursan lastikli bişiy giyemezsin yüüyüş yaparken ii olur iki tane boydan gecelik al dedi... tuğçecim sez. olacaaan kesinse sen bunu bi düşün....
ben 1tk eşofman (pijama takımı olarak) aldım bi de boydan gecelik aldım doğum esnasında giymek için... ama bi tane daha boydan alacam... bi kaç tane de alt kaoyacam.. yaa daha hazırlamadım... yarıyıl taitlini bekliyom...
bu arada tuğçe senle bizim haftalar aynı görünüyo... yanlışlık yoksa 16 nisan mı senin de normal tarih?
kızlar rüyamda o kadar güzel şeyler gördümki
doktora kontrole gitmişim
bebeişin ayakları nerdeyse derimdençıkaçak hatta çıkmış o küçücük ayaklarını seviyordum ama acı kan falan yok hiç birşey olmamış gibi derimin altından ayakları çıkmış tı minicikti öyle tatlıydıki sevdim sevdim....
sonra elleri çıktı 2 tane micik el mor gibiydi rengi zayıfcacıktı parmağımla sevdim parmaklarını sonra parmağımı tuttu
sıkı sıkı çok güzeldi bebeğim benimmm ya rüyası bile çok güzeldi kızlar
Allah bebeklerimiziş kucaklarımıza almayı onları doya doya koklamayı nasip etsin inşallah
ayy hayırlısı olsun işallah..
bende rüyalardan bahsetmek istiyorum hamileyken kabus görmek normal diyolar ama ben neredeyse her akşam görüyorum :çok üzgünüm:
doğumla ilgili endişelerim var o yüzden mi acaba
erken doğum tehtitim var , hatta bikaç dr a gittim 6. aydan sonra denge sağlayamazlarsa hayati tehlike söz konusu olursa bebeği alabileceklerini söylemişlerdi(bi daha o dr a gitmedim çok korkuttu beni ).sonra bi taneside en fazla 2-2.5 kiloya kadar çıkar daha fazla büyümez dedi (onada gitmedim bi daha).şimdiki pek bişi demiyor sadece dikkatli ol diyor.
sanırım beni çok korkuttular her gece rüyamda erken doğum yapıyorumsenağlama
Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim. Önerileriniz benim içim değerli. Dün cicikom diye bir lohusa pijaması gördüm çarşıda gayette güzeldi ama beden konusundaki kararsızlıktan ve sabahlıkla uyumunda kararsız kalınca almamıştım. Neyse tecrübe oldu. Bugün de intertte araştırdım. Fiyat tek pijamanın 55-60 gibi bir şeydi. Ankara'da oturanlar derim ki bir de Ulus'a bakalım. Orda da bu tür şeyler bulunuyor denililiyor.
canım üzülme her dr doğru söylüyor diye bişey yok güvendiğin 1 veya 2 dr git daha fazlası seni üzer her kafadan bir ses çıkar hem 2-2,5 kilo az değil inşallah 36.haftayı dolduralım önemli olan sağlıklı olmaları ne kadar çok etkileniyorsunki rüyalarına giriyor bebeğinide kendinide üzme benimde çok fazla risklerim var ama ALLAH a emanet başından beri ben ona emanet ettim bebeğimi onun esirgediğine kim zarar verebilirki :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?