2009 Nisan Anneleri buraya

cnm ya senin bebişin neyi var neden erkekn doğum riskin varki
üzme sakın kendini stres herşeyi tetikler vallahi
Allah bebeğini zamanıyla kollarına versin inşallah:Saruboceq:

günaydın herkese
bugün sizi fazla takip edemicem eşim bilg. işyerine götürdü. çok yazmayın o yüzden sonra geçmişi okumak zor oluyo:)

GÜnaydın güzel nisan anneleri........................

güzel bir hafta diliyorum

saglkıklı,mutlu,neşeli...................

gecmişi okuyup geliyorum......

aman allahkorusun hayırlısıyla zamanında dogsun bebişlerimizzz
orası ayrı canım,, o duygu çok güzel de,,,,
bir pazarım var biraz uyumak istiyorum.....
bende uyumak istıyorum ama tıp tıp tıp vuruyor ogluşum en gec saat 11 sabah kalkarsam bi ara atıştırıyorum sonra 12 ye kadar uyuyorum ama beyefendi durmuyo......

artık bende yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum......
allah yardımcımız olsun gecen gün mutfak dolapının en üst tarafını sileyim dedim silemedim sinirimden agladımmmmmmmmmmmmm kim yapacak diyeee

kızlar sucuk yiyormusunuz
15 günde bir anca yiyorum cok pişmiş

ay allahım ya aglıtıcanız beni

günaydın nisan anneleri ve bebişleri.bizde artık kızımın eşyalarını aldık pazar günü.park yatağını,içinin tatağını,nevresimini,5'li çanta setini,karaftın arabası ve pusetini,gaz yapmayan biberonlardan,küvetini ve filesini ve 1 tanede tulum aldım.toplam 1000 tl ödedik.tabii peşin olsaydı daha da düşecekti.bebşin çoğu eşyası tamam fakat ben kaldım.gecelik sabahlık,emzirme sütyenleri daha onlar alınacak.neyse hepsi sırasıyla.çok zevkli oluyor o eşyaları almak.hayırlısıyla bebeklerimizide kucaklarımıza almayı nasip ettin yüce rabbim.

ade merke nerde tam 1 ay olmuş yazmayalı merak ettim umarım iyidir
evet uzun zamandır yok ade merke...............

işte olduuuuu:):) benim minik kelebeğimin ilk yeleğiii... tabi benim de ilk eserim... biras asimetrik ama idare edecez artık:):):) sizce nasıl....

allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

benim doğum(sezeryan) küvez hariç 1,500 yapıyor küvezde gerekirse ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla doğar bebeklerimizde küveze gerek kalmaz
canım sen kendi evine gittinmi..... annenlerde kalıyordun sanırım sendin o degilmi....

CANIM BENİM EŞİMDE HAYATTA ÖZÜR DİLEMEZ ama özür dilemeden daha cok anlamlı davranırki özür dilemesine gerek kalmazzz onun bu huyunuda cok sevıyorum

benim kocişimde dün evi süpürdü ilk defaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende cpok sevıyorum kocişimiii

eheheheheheh süper

ALLAHIM başımızdan ekisk etmesinn

oh canım maşallah hadi hayırlısı

benimde bir ik parcam kaldı oda

emzik,sac bantım,v.s öyle ufak tefekler....
onlarıda bugun yarın ögle tatilde almayı düşünüyorum..........

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir.
geçmişi okuyup hemen geliyorum.

hoşgeldin maşşalah cumadan beri döktürmüşler bende anca bitirdim......

SELİNAY......................................................

benim kayınvalidemde arnavut..........................

artnavut ogullarıyla evliyiz... eheheheh
börekleri nasıl ama.................

neyse.... cumartesi günü kayınvalide gidecektim kayınvalidem cuma akşamı aradı dedi ben gülerdeyim oraya gelin poyraz hasta burda yapıcam aşureyi tamamd edim
eltim,görümcemde hep birlikte ordayız

görümcemin bebegi mayısta dogmuştu hatta oda oglan onun kıyafetlerini almıştım hatırlayınız vardır neyseeeee

GÖRÜMCEMİN oglu 3 diş cıkarıyor

bide bronşit olmuş....

cocuk akşam üzeri gözlerini acamıyor inliyor resmen doktorunu aradılar

doktor geldi dedi bronşit hemen hastaneye

film cekildi,hava verildi.. igne atıldı geldi bi neşe bi neşe görsenızzz
ben agla agla anneside agladı..................

ben aglıyorum derdini söyleyemiyorrr inliyorr

eltimin kızı 2 yaşına giricek artık...
derdini anlatıyor amao ne yapsın minigimmmm

ben dedim eşime ne yaparım hasta olursa bebek aglar ben aglarım......................

günaydın büyülü anneler

biraz gecmişe bakayım ama size yetişmek ne mümkün
masallah masallahhhhh
iiyii haftalar herkeseeee

kızlar ben çok terlemeye başladım normalde hiç terlemeyen bi insanım böyle bi anda ter boşanıyo üstümden sanki. sizede böyle birşey oluyo mu hiç?

günaydın kızlar....
uzun süredir yoktum ama şimdi burdayım malum sağlık problemleri çok şükür iyiyim bayağı okunacak birikmiş inşallah güzel bir hafta geçiririz herkese selam....

kızlar bu arada
benim kocis d samrt almıs belgesel kanalları istiyordum ben diyee
bebegim tv diye bir kanal var aksamları sadece onu izliyoruz
inanılmaz seyler var
doguma hazırlık kursları, dogum anı, emzirme teknikleri, ikizler, üçüzler, aklınıza gelecek hersey
siddettle tavsiye ederim

Gebelikte alınan kiloların kaynağı

Bebek
3.500 gr

Plasenta
700 gr

Amniyon sıvısı
800 gr

Uterusun büyümesi
900 gr

Meme dokusu artışı
400 gr

Kan hacmindeki artış
1.250 gr

Dokulardaki su artışı
1.250 gr

Annedeki yağ dokusu artışı
3.200 gr

TOPLAM
12.000 gr

bende yeni eve d smart istiodum şapşal kocam digiturku taşımış yine. ama madem bebeğim tv var akşam biraz baskı yapiim kocişe:)klava:

günaydın kızlar bebeklerine eşya alan anneler hepsinin cicilerini hayırlısı ile kullanmak kısmet etsin rabbim.....bizim daha bayaa eksiğimiz var bakalım 2 haftaya kadar alırım diyorum ama çokta emin değilim:))

günaydın kızlar nasılsınız bugün.........................

sengün vardı oda hiç girmiyo bu ara.....................

çiçek çiçek 12 kiloyu geçmezsek sorun yok yani canım hayırlısı bakalım..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…