selam kızlar ben dün eşimin çalıştığı hastanede damardan kan ilacı aldım tam 2,5 saat sürdü ondan önce oğlumu gördüm maşallah1300gr olmuş tosunum ama kansızlıktan yürüyemez hale gelmiştim yarın yine gidicem bu arada şeker tahlillerinden bahsediliyor ben 50 gr şeker yüklemesini yaptıralı bayağı oldu sonra yine yapılmasımı gerekiyor? bende magnesium diasporal kullanıyorum kramplar için dün drum calsiyum verdi 2 günde 1 kullan dedi durumlar böyle herkesi öptüm...
canım demekki 50lilik yüklemen çok iyi çıkmışki 100lüğe gerek görülmemiş.bebeğine maşallahtosun olmuş ne güzel,geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha iyi hissedersin kendini.
sağol canım teşekkür ederim 50 lik iyi çıkmıştı evet tansiyon var böbreklerde sorun var artı anemi çok şükür şekerim iyiydi sizlerede çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
arkadaşlar benim stickerim kayboldu tekrar yapamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim daha önce söylemiştim ama kimse oralı olmadı küserim heeee senağlama
sağol canım teşekkür ederim 50 lik iyi çıkmıştı evet tansiyon var böbreklerde sorun var artı anemi çok şükür şekerim iyiydi sizlerede çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
arkadaşlar benim stickerim kayboldu tekrar yapamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim daha önce söylemiştim ama kimse oralı olmadı küserim heeee senağlama
canım ben sana yardımcı olayım yazmıştım hatta muhtemel doğum tarihini sormuştum ama sen yazımı görmedin herhaldea.s
kızlar birz önce kocacımla sabhalık gecelik falan aldık cok sekerlerrrr::::))))
ilk olarak cantama onları koyayımmm:::))
kız urla ne koydun kız cantana daha simdidennnn
ben mi cok tembelim neee
birde aklıma bişe gelmiyooo
daha DEMİRİN odasını yerleştiremedim bile
mobilyalar hala kokuyo diyeee sadece silip silip havalandırıyorum
kıyafetlerini yıkadım, sadece sirke ve kaya tuzuyla deterjan kullanmak yokkkkkk
ütüledim bi güzel ama öyle zor ki minik minik yaaa, cok vakit alıyooooo
anlıyacagınız kendime daha bakmaya baslamadımmm:::)))
zaten anca yeni yıl telasını atlattık baksanıza anca gelip yazabiliyorummm::::)))
Allah iyiliğini versin tuğçe8laelaelaelaelaesırnaşık şeykızlarrr çok güldüm yaa biraz önce haberlerde söyledi devlet yeni doğan bebeklere yardım amacıyla 70 T.L verecekmiş yeni doğan buzağılarada 250 TL yardım verecekmiş yani bebeklerimize buzağı kadar bizede inek kadar değer biçmediler
güle güle kullan cnm aldıklarını kıyafetlerini kaya tuzu ve sirkeylemi yıkayalım diyosan sirke çok kötü kokuyor ya eldemi yıkayacaaz peki :uhm:kızlar birz önce kocacımla sabhalık gecelik falan aldık cok sekerlerrrr::::))))
ben mi cok tembelim neee
zaten anca yeni yıl telasını atlattık baksanıza anca gelip yazabiliyorummm::::)))
aa bursasu ve sinehas bir yaramazlık olmazsa nasipse beraber doğuracaz nerdeyse benim sat 21 temmuz ne var bide normal olsa offff,ya benim yumurcak hep aşağıda,ne işin var çık yukarı diyoru bi çıkıor kaburgalarıma baskı yapıyor,oda şaırdı sanki gezecek çok yer varda gezmiyor valla bende bazen ne isteyeceğimi şaşırıyorum bebek ne ne yapsın daracık yerde dimi,ya bu arada bende sağda mışıl mışıl uyuyorum,sol kalçam zaten çok ağrıyor dönemiyorum sağ tarafta yatsak bi zararı olmaz dimi
Oslemcim....ben ne tarafa yatacağımız konusunu cumartesi günü dr. a sorduk, sırt üstü yatmamaya çalış bel ve omurgalarına zarar verirsin mümkün olduğunca yanlara yat dedi, "illa sola mı yatmamlazım " diye sordum şart değil tam sağa yatsan da olur dedi..Valla ben de sağa yattığımda rahat oluyom, özellikle 30. hfatadan sonra bebeğin daha iyi beslenmesi için sola yatmakata fayda varmış, bebeği besleyen damarlar sağda imiş o yuzden sola yatıp o damarların akışını rahatlatmamız gerekiyormuş...
Ay uzun oldu ama....paylaşmak istedim
GLNM 100 lüksonuçların tuğçenin yazdığı değerlere göre iyi görünüyor. hadi gözün aydın. çok sevindim canım..
urla şemşaver ya kızlar ben hiçbeceremedim o tickerlerı nasıl yapılacağını bi anlatsanız 2 gündür yapamadım takvimimi.. :tomato:
ay kopmadan herkese bir merhaba diyeyim ayol,bide eskiyi okuyayım geliyorum,eski dediğim 10 sayfa felan dünakşamdan bu yana yani,öpüldünüz şimdilik,damlarım birazdan
kızlar birz önce kocacımla sabhalık gecelik falan aldık cok sekerlerrrr::::))))
ben mi cok tembelim neee
Merhaba arkadaşlar.....
Dünden beri 2-3 saatte olsun işe geliyom iyi oluyor valla evde sıkıntıdan patlıyom laelaelaelaelae ay ben de bir alemim millet izine çıkmaya çalışır ben okula gelmeye çalışıyom...ama tabi benim okulda fazla işim yok dönem sonu geyik yapıyom ondan gelecem diye ugraşıyom ...iş olsa en önce kaçarım -tatlicadiarzu-
valla şu an neşem çok iyi Allahıma şükürler olsun tiroit hormonlarım düşük çıkmış yani aldığım ilaç dengeliyor...ben hipotirodit hastasıyım da bayağı bir tedirgindik ama şükür rabbime Kızım beni hiç üzmüyor....
Şeker yükleme sonuçlarını akşama alacağım inşallah onlar da iyi çıkar....
Rabbim tüm hamileleri ve yavrularını korusun ... kaldıramayacağımız yük ve keder vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?