2009 Nisan Anneleri buraya

sağol urlacım...inşallah herkesin sonucu iyi cıkar...

urla canım sen sadece 1 takım hastane çıkışı koymussun az değil mi zaten bir tanesini hemen giydiriyorlarmış ve hemen 1 2 saat sonra değiştirmen gerkiyormuş

kızlar ben çanta yapmıycam daha 30. haftadan sonra düşünüyorum. çok erken şimdilik..
bu hafta sonu karyola bakçaz eşimle birde ana kucağı çok lazım oluyor. taşımak için bez çantalar var. ondan ablamın var. onu kullanıcam.. araba koltuğuda vericek. dünya kadar kıyafet verdi. hiç giyilmemeiş. ona çok almıştık hediye filanda çok geldi. bir çoğunu giyemedi.. bebek arabasını seçtim onu da hafta sonu alcam.
kendi geceliğimi sabahlığımı ve bebeğin hastane çıkışını 32. haftalarda alcam. zeten o tarihler işten çıkıyorum. çalışmak zorlaştı artık.bide koca göbekle etrafta gezmek tuafıma gidiyor. -tatlicadiarzu-

bende takvimimi değiştirdim maşallah çok güzel olmuş uğur böceğimde duruyo

benimde 15 şubatta doluyor 32. haftam. Yani 15 şubatta bitiyor işim. Çok az kaldı izine ayrılmama, sanki her geçen gün daha da zor oluyor işe gelmek. Canım hiç bişi yapmak istemiyor hemen yoruluyorum.

tuğçe 8 canım çıkmadım annemdeyim kardeşim internetinde sorun var bir giriyom kapanıyor verdiğin adresi kopyala yapıştı mı yapıcam

Canım sağol
Biraz önce doktorumla görüştüm..
İyi çıkmış sonuçların dedi:teytey:
Tatlıya dikkat et dedi..
Artık sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Şimdi bana bu oldu :)):ecrin_bebek:

bende takvimimi değiştirdim maşallah çok güzel olmuş uğur böceğimde duruyo

seninkide çok güzel olmuş cnm çok canlı

bende 30.haftamı bi doldurayım ondan sonra hazırlıycam çantamı

kızlar bişey soorcam çok afedersiniz
geçen gün ağda yapıyordum sanki benim rahim ağzım genişlemiş ayni açılmış gibi geldi çok korktum dr. gitttiğimde sorucam sizin dr.larınız alttan baktımı genişliğine
benimki hiç bakmadı

şeker sonucu ii çıkanlar çok sevindim allaha şükür sizlerde atlattınız darısı yaptırmayanların başına inşallah..

gedacım kilonu dert ediyomuşsun boşver canım..ben daha şimdiden 13.5 kğ aldım yani yalnız deilsin..inşallah doğumdan sonra kolayca veririz..

tuğçe çok komiksin yaa şimdi biim bebişler bızağı kadar olamadı mı yani heh hee..

tuğçe 8 canım çıkmadım annemdeyim kardeşim internetinde sorun var bir giriyom kapanıyor verdiğin adresi kopyala yapıştı mı yapıcam

canım önce kopyala verdiğim adresi sonrakullanıcı panelindeki profil ayarlarında kilo çizelgesi yazan yere yapıştır diğer verdiğim takvimede bak o daha güzel ilk verdiğim klasik baby gaga takvimi:1hug:

gözün aydın glnm. ama yine de dikkat et canım,

bursasu sen kendin ağdayı yapabiliyormusun maşallah göbek engel olmuyor mu? Bu arada benim dr. rahim açıklığına ultrasonda bakıyor ve kapalı dedi

senin tırtılın da çok şirin :1hug:

teşekkürler kızlar evet benimde çok hoşuma gitti maşallah kız bebeğe uygun oldudelikafadulden,CROXİLEX canım evet malesef trajikomik bir durum sanki o kadar alış verişi ineklermi yapıyor:roflol:

ya tabi gün geçtikçe zorlanıyor ağdayı yapması ama bi şekilde çok çok ince ayrıntılı yapamasamda şükür yapıyorum
bende soracam doktorsa bu rahim ağzı genişiliğnini
kızlar size bişey söyleyeyimde gülün

geçen pazar kocişle bebişe bişeyler almaya çıktık buhar makinalarına bakıyordum dediki

ya dedi buna ne gerek var aşkım al mutfaktaki su ısıtıcısını kaynasın dursun al sana buharın alası dedi gül gül öldüm sonra düşündümde olmayacak şey değil sizcesırnaşık şey

benim doktorum daha hiç alttan muayene etmedi. sanırım kimsenin de etmemiştir. bende dün yaprım ağdamı dediğin gibi bir açılma farketmedim. sen doktora gittiğinde sor.belkide sana öyle gelmiştir.

YA canımobuhar makinası gerçekten gerekli bişeymi. hiçbir tanıdığım almadı bebeiş odasına ama burda çok rastlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…