şeker sonucu ii çıkanlar çok sevindim allaha şükür sizlerde atlattınız darısı yaptırmayanların başına inşallah..
gedacım kilonu dert ediyomuşsun boşver canım..ben daha şimdiden 13.5 kğ aldım yani yalnız deilsin..inşallah doğumdan sonra kolayca veririz..
tuğçe çok komiksin yaa şimdi biim bebişler bızağı kadar olamadı mı yani heh hee..
Sağolun kızlar:)gözün aydın glnm. ama yine de dikkat et canım,
bursasu sen kendin ağdayı yapabiliyormusun maşallah göbek engel olmuyor mu? Bu arada benim dr. rahim açıklığına ultrasonda bakıyor ve kapalı dedi
hoşgeldinherkese bi mrb diyim vee 20 sayfa kadar bi geçmiş var onu okumaya başlayım...
sağol urlacım...inşallah herkesin sonucu iyi cıkar...
urla canım sen sadece 1 takım hastane çıkışı koymussun az değil mi zaten bir tanesini hemen giydiriyorlarmış ve hemen 1 2 saat sonra değiştirmen gerkiyormuş
seninkide çok güzel olmuş cnm çok canlı
bende 30.haftamı bi doldurayım ondan sonra hazırlıycam çantamı
kızlar bişey soorcam çok afedersiniz
geçen gün ağda yapıyordum sanki benim rahim ağzım genişlemiş ayni açılmış gibi geldi çok korktum dr. gitttiğimde sorucam sizin dr.larınız alttan baktımı genişliğine
benimki hiç bakmadı
benimde 15 şubatta doluyor 32. haftam. Yani 15 şubatta bitiyor işim. Çok az kaldı izine ayrılmama, sanki her geçen gün daha da zor oluyor işe gelmek. Canım hiç bişi yapmak istemiyor hemen yoruluyorum.
selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
kızlar kişisel rütbenizide değiştirsenize profil ayarlarından değişiyor ben değiştirdim kendi çiçeğimin ismini yazdım inşallah Rabbim anneliğide nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız
ay teşekkürler iyükselcim valla mevlana gibi dönüp duruyorum illaki sola yatacam diye zaten dediğim gibi solum hep ağrıyor yinede onun üstüne yatacam diye rezil oluodum şidi değişe değişe yatarım allah razı olsun,evet bursasu işte diyorum ya al bendende o kadar arkadaşım :)
selam kızlar ben dün eşimin çalıştığı hastanede damardan kan ilacı aldım tam 2,5 saat sürdü ondan önce oğlumu gördüm maşallah1300gr olmuş tosunum ama kansızlıktan yürüyemez hale gelmiştim yarın yine gidicem bu arada şeker tahlillerinden bahsediliyor ben 50 gr şeker yüklemesini yaptıralı bayağı oldu sonra yine yapılmasımı gerekiyor? bende magnesium diasporal kullanıyorum kramplar için dün drum calsiyum verdi 2 günde 1 kullan dedi durumlar böyle herkesi öptüm...
selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
....
..
olmamis:)
canım çok sağol sticker işini sayende hallettim senin tırtılda süper bebişinin ismide çok güzel ....kaydirigubbakcemile5
kızlar ağdadan bahsediyorsunuz valla ben 2 aydır göbeğimden göremiyorumkaldıki ağda yapayım bide rahim açılmasında bahsediyorsunuz onu nasıl anladınız ben kendimi bakire gibi hissediyorum :roflol::roflol:
ayy canımm çok teşekkürler... hemen gidip bi daha bakıcam tartıya.. ve onu kaale alıcam... yoksa moralim çok bozuluyo....merhaba .
suyun özkütlesi 1 olduğu için 19 lt su 19 kg dır yani tartın doğru ölçüyor geda cım.
canım çok sağol sticker işini sayende hallettim senin tırtılda süper bebişinin ismide çok güzel ....kaydirigubbakcemile5
kızlar ağdadan bahsediyorsunuz valla ben 2 aydır göbeğimden göremiyorumkaldıki ağda yapayım bide rahim açılmasında bahsediyorsunuz onu nasıl anladınız ben kendimi bakire gibi hissediyorum :roflol::roflol:
herkese selaaammmm... inşallah iyisinizdir... ben geçmişteyim brasdan gelirım inş...
ayy canımm çok teşekkürler... hemen gidip bi daha bakıcam tartıya.. ve onu kaale alıcam... yoksa moralim çok bozuluyo....
Hosgeldin canım..Allah sana da sağ salim yavrunu kucağına almak nasip etsin inşallah..
canım önemli değil sana ve oğluşuna uğur getirsin inşallah,teşekkürler beğendiğine sevindim.bende aşağıyı hiç görmüyorum çok zor oluyo zaten habirede yiyom iyice şişko oldummm:CüvCüv:
canım ben de 2 ay önce damardan kan ilacı almıştım doktor son aylara doğru bi daha vercez demişti
merak ettim senin ilacın adı neydi bi de kan değerlerin kaçtı?
Bu arada bebişine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?