2009 Nisan Anneleri buraya

gözün aydın glnm. ama yine de dikkat et canım,

bursasu sen kendin ağdayı yapabiliyormusun maşallah göbek engel olmuyor mu? Bu arada benim dr. rahim açıklığına ultrasonda bakıyor ve kapalı dedi
Sağolun kızlar:)
Darısı yaptırmayanların başına...:Saruboceq:

herkese bi mrb diyim vee 20 sayfa kadar bi geçmiş var onu okumaya başlayım...
hoşgeldin

1 hastane cıkışını hemen gıydıyorlar tamam

ertsi gün zaten cıkıyoruz hastaneden
birde tulum aldım yanıma
belki bi tane daha alırım cantam cok kalabalık oldu daha makyaj malzemelerım fotograf makinesi eklicem oooooooooooo

kızlar kişisel rütbenizide değiştirsenize profil ayarlarından değişiyor ben değiştirdim kendi çiçeğimin ismini yazdım inşallah Rabbim anneliğide nasip eder sağlıkla kucağımıza alırız

bende saat 17:00 aldım randevu agdacıya cumartesi doktor kontrolümüz varya temiz olalım..........

benimde 15 şubatta doluyor 32. haftam. Yani 15 şubatta bitiyor işim. Çok az kaldı izine ayrılmama, sanki her geçen gün daha da zor oluyor işe gelmek. Canım hiç bişi yapmak istemiyor hemen yoruluyorum.

aynen canım işe gelmek ölüm ama ben allah nasip ederse mart sonuna kadar calışmak istıyorum ama belli degıl tabi..........

ay teşekkürler iyükselcim valla mevlana gibi dönüp duruyorum illaki sola yatacam diye zaten dediğim gibi solum hep ağrıyor yinede onun üstüne yatacam diye rezil oluodum şidi değişe değişe yatarım allah razı olsun,evet bursasu işte diyorum ya al bendende o kadar arkadaşım :)

selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
....
..

olmamis:)

Son düzenleme:

canım çok sağol sticker işini sayende hallettim senin tırtılda süper bebişinin ismide çok güzel ....kaydirigubbakcemile5

kızlar ağdadan bahsediyorsunuz valla ben 2 aydır göbeğimden göremiyorum kaldıki ağda yapayım bide rahim açılmasında bahsediyorsunuz onu nasıl anladınız ben kendimi bakire gibi hissediyorum :roflol::roflol:

ah ah sen beni görsen dön saga dön sola uyku yok eşim diyor artık ayrı yatalım eheheheheheh

dün akşam sagıma yattın elimde karnımın alt kısmında ogluşumda sanki elini getırı oraya
ben daha ayırt edemıyoum eli başı ama degdik birbirimize cok güzeldi..............

canım ben de 2 ay önce damardan kan ilacı almıştım doktor son aylara doğru bi daha vercez demişti
merak ettim senin ilacın adı neydi bi de kan değerlerin kaçtı?
Bu arada bebişine de maşallah

selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
....
..

olmamis:)

hoşgeldin......................

bende artık görmüyorum ve agdacıya gidecegim...u gun ama ben daha öncede gidiyordum

rahim agzı genişlğini yaklaşık bi ay önce bende farkettim dr ma sormuştum kızlar normal dedi...zaten hep o şekilde geniş deildi bi gün öyle kaldı ve düzeldi..sanırım sizinkilerde düzelir..

bide kızlar bebeklerimiz kaçıncı haftada dönecekler acaba??dün gece o kadar aşağıddaydı ki kesin doğacak bu çocuk dedim nasıl korktum ama şimdi yukarda hareket ediyo...çok korkutuyo bu minik afacan beni yaaa..

herkese selaaammmm... inşallah iyisinizdir... ben geçmişteyim brasdan gelirım inş...

merhaba .
suyun özkütlesi 1 olduğu için 19 lt su 19 kg dır yani tartın doğru ölçüyor geda cım.
ayy canımm çok teşekkürler... hemen gidip bi daha bakıcam tartıya.. ve onu kaale alıcam... yoksa moralim çok bozuluyo....

canım önemli değil sana ve oğluşuna uğur getirsin inşallah,teşekkürler beğendiğine sevindim.bende aşağıyı hiç görmüyorum çok zor oluyo zaten habirede yiyom iyice şişko oldummm:CüvCüv:

hoşgeldin canım.................

ben ağdayı yaparken fakettim ruveydax bana açılma var gibi geldi
urla bence bebeğe biraz daha fazla kıyafet koy cnm ve emzirme sütyeni 2 tane koy ve göğüs pedi koyun

kızlar ben bugün erken kaçıyorum zaten anca okudum. evden girerim belki o zamana kadar hoşçakalın:))

Hosgeldin canım..Allah sana da sağ salim yavrunu kucağına almak nasip etsin inşallah..

cok tesekkurler canim:)

kizlar ben
tickers.baby-gaga.com/p/car114pb___.png bu adresi yapistiriyorum dediiginz gibi cizelgeye ama cikmadi yine neden ki?

Son düzenleme:
canım ben de 2 ay önce damardan kan ilacı almıştım doktor son aylara doğru bi daha vercez demişti
merak ettim senin ilacın adı neydi bi de kan değerlerin kaçtı?
Bu arada bebişine de maşallah

merhaba canım benim hemoglobinim 7 diğerleri de düşük ferritin yapıldı depoların boşalmış dedi doktor ilacın adı VENOFER diye bir iğne serumla damardan aldım sanada geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…