selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
....
..
olmamis:)
canım hoşgeldin,istersen sanada yardımcı oluruz görevli arkadaşlar umarım kızmıyordur,
hossbulduk canim:)
senin dedigin gibi yapistirdim cizelgeye ama
tickers.baby-gaga.com/p/car114pb___.png bu adresi yine de cikmadi.
hadi kızlar bende gidiyorum başım dönmeye başladı bi kaç gündür hep böyle oluyor..gözüm kararıyor..allaha emanet olun..
canım bebeğinin muhtamel doğum tarihini ve cinsiyetini yaz sonra verdiğim adresi kopyalayıp yapıştır
Bir gün var aramızda canım25 nisanda dogacak oglum:)
merhaba canım benim hemoglobinim 7 diğerleri de düşük ferritin yapıldı depoların boşalmış dedi doktor ilacın adı VENOFER diye bir iğne serumla damardan aldım sanada geçmiş olsun ..
hadi kızlar bende gidiyorum başım dönmeye başladı bi kaç gündür hep böyle oluyor..gözüm kararıyor..allaha emanet olun..
ben ağdayı yaparken fakettim ruveydax bana açılma var gibi geldi
urla bence bebeğe biraz daha fazla kıyafet koy cnm ve emzirme sütyeni 2 tane koy ve göğüs pedi koyun
Bir gün var aramızda canım
Benimde 24 nisanda inşallah
Allahtan birşey olmazsa..:Saruboceq:
canım bu adresi kopyala yapıştır http://women.evenhealth.com/image/c/p986005.png
selam arkadaşlar ben geldim. çook yoruldum. hava çok güzel, hem doktora gittim hemde şöyle biraz dükkanlara bakındım. piyasa araştırması yaptım. bi tane penye battaniye aldım sadece. güzel pijama ve gecelik bulamadım. acayip unutkan olmuşum ben. dükkana giriyom ne alacağğımı unutuyom çıkıtktan sonra geliyo aklıma. en iyisi bi dahaki sefere listeyle gitmek. bebğimde 1000 gr olmuş. gene tahlil verdim ama sonuçlarımı almadım. yarın bir ara gider alırım artık. 15 günde bir kan vermekten kanım kalmayacak.
tugcecim cok tesekkurler:)
oldu sonunda :lepi:
harika:)) insallah kolaylikla olur dogumlarimiz:)
kizlar yalniz ben hala moda giremedim:)
yurtta kaliyorum, esimden ayriyim, o turkiyede( sinavlarima calisiyorum iki aydir (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?