2009 Nisan Anneleri buraya

selam kizlar ben de nisan annesi olacagim ins:) su tickers olayini ben de tam cozemedim sanirim. anlattiginiz kadariyla yaptim ama biseyler dur bakalim olmus mu
....
..

olmamis:)

canım hoşgeldin,istersen sanada yardımcı oluruz görevli arkadaşlar umarım kızmıyordur,

hadi kızlar bende gidiyorum başım dönmeye başladı bi kaç gündür hep böyle oluyor..gözüm kararıyor..allaha emanet olun..

hossbulduk canim:)

senin dedigin gibi yapistirdim cizelgeye ama
tickers.baby-gaga.com/p/car114pb___.png bu adresi yine de cikmadi.

canım bebeğinin muhtamel doğum tarihini ve cinsiyetini yaz sonra verdiğim adresi kopyalayıp yapıştır

selam arkadaşlar ben geldim. çook yoruldum. hava çok güzel, hem doktora gittim hemde şöyle biraz dükkanlara bakındım. piyasa araştırması yaptım. bi tane penye battaniye aldım sadece. güzel pijama ve gecelik bulamadım. acayip unutkan olmuşum ben. dükkana giriyom ne alacağğımı unutuyom çıkıtktan sonra geliyo aklıma. en iyisi bi dahaki sefere listeyle gitmek. bebğimde 1000 gr olmuş. gene tahlil verdim ama sonuçlarımı almadım. yarın bir ara gider alırım artık. 15 günde bir kan vermekten kanım kalmayacak.

merhaba canım benim hemoglobinim 7 diğerleri de düşük ferritin yapıldı depoların boşalmış dedi doktor ilacın adı VENOFER diye bir iğne serumla damardan aldım sanada geçmiş olsun ..

çok saol canım
benim de 8,5 tu serumu verdiğinde 2 ay önce
geçen gittiğimde 10 çıktı.
hergün ağızdan aldığım ilacı arttırdı. gelecek ay tekrar bakarız hala düşükse tekrar serum vericem dedi

hadi kızlar bende gidiyorum başım dönmeye başladı bi kaç gündür hep böyle oluyor..gözüm kararıyor..allaha emanet olun..

kendine dikkat et allaha emanet ol.........

ben ağdayı yaparken fakettim ruveydax bana açılma var gibi geldi
urla bence bebeğe biraz daha fazla kıyafet koy cnm ve emzirme sütyeni 2 tane koy ve göğüs pedi koyun

tamam........ zaten ben belli başlı seyler koydum eltim hazırlıcak böle bi bogca içinde alıyorlar bebek kıyafetlerını gıydırmek için...hemşireler böyle camlı bölmeden izliyorsun sende o anda tabi anne degıl babas ve hastaneye kim gelmişse yakınların

hayırlı olsun canım bebişinin battaniyesi güzel güzel uyusun içinde
bebişine de maşallah
ben de çok unutkan oldum epeydir heryere listeyle gidiyorum gün içinde bütün yapacaklarımı telefona kaydediyorum yoksa hiçbişi kalmıyo aklımda
galiba bütün konsantremiz sadece bebişe olduğu için diğer herşey önemsiz kalıyo ondan unutuyoruz:roflol:

kizlar rahim agzina mi bakti bilmiyorum ama burdaki doktorum eliyle olctu filan son muayenemde. zzaten her gidisimde alttan muayene ediyor. ama bu defa bana olctu gibi geldi. cok da bisey soylemiyor emin diilim oyuzden. ama ben de sanki azicik genisleme var gibi hissettim.

harika:)) insallah kolaylikla olur dogumlarimiz:)
kizlar yalniz ben hala moda giremedim:)
yurtta kaliyorum, esimden ayriyim, o turkiyede ( sinavlarima calisiyorum iki aydir(

öncelikle hoş geldin. doğumda ne yapacaksın canım. zor oluyodur şimdi senin için gurbet ellerde. yalnızmısın orda ?

canim benim haftaya sinavlarim var sonrasinda donuyorum insallah. dogum turkiyede olcak. valla simdilik ne hazirligim var ne bisey. kkarnimin sis halini bile gormedi esim daha:)
cok zor oldu. ama ogrendigimizde surpriz gelisini ondan kopmaktansa boyle olsun dedik:)
kizlar tr ye gelince artik bol bol basinizi agritirim daha hicbisey almadim bebise de kendime de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…