urla, cicekcicek, eda_edanur+, Esennn, glnm_kvrck, oslem1907, poseidon80, resolve31, sinehas, tuğçe8, ŞİRVAN+
sabah sabah kalabalıgız maşallah
kızlar bu arada benim göğüslerim önceden çok kaşınıyordu ve kuruyordu.
Lansinoh Lanolin adlı kremi kullanıyorum.çok etkili bir krem kaşıntıyı kuruluğu giderdi.ayrıca doğumdan sonrada kullanabiliyosun..
çatlaklar için günde bir kere akşamları Lierac
Phytolastil Gel, sabahlarıda acı badem kremi kullanıyorum.
bugün sabah itibariyle vücudumu inceledim hala bir çatlağa rastlamadım:))
bu kremleri öneririrm...
bu arada herkese günaydın günaydın demeden direk konuya dalmışım yanlşız..
Aa unuttuklarım var..
çiçek mobilyana bayıldım... Güle güle kullansın bebeişin..
April sende bitirmişsin eşya işini hadi gözün aydın
urla geçmiş olsun canım.. Bir an önce atlatırsın inşallah... :1hug:
hadi kızlar kaçtım ben anca toparlanırım aradı kociş,görüşürüz
valla prodeion kaarnım çıkmaya
başlamdan önce sabahları badem yağlı bir karışım akşamlarıda lieracı kullandım ama fayda etmedi cnm
bence bu insandan insana değişiyor çatlıyacağın varsa her şekilde çatlıyorsun:1no2:
aa bursasu ve sinehas bir yaramazlık olmazsa nasipse beraber doğuracaz nerdeyse benim sat 21 temmuz ne var bide normal olsa offff,ya benim yumurcak hep aşağıda,ne işin var çık yukarı diyoru bi çıkıor kaburgalarıma baskı yapıyor,oda şaırdı sanki gezecek çok yer varda gezmiyor valla bende bazen ne isteyeceğimi şaşırıyorum bebek ne ne yapsın daracık yerde dimi,ya bu arada bende sağda mışıl mışıl uyuyorum,sol kalçam zaten çok ağrıyor dönemiyorum sağ tarafta yatsak bi zararı olmaz dimi
şuan doktoru aradım ,,
sonuçlarımı sormak için ; hepsi normalmıiş ,,,
allaha şükürler olsun......
bende elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum iştahım genelde hiç kapanmıyor canım en kötüsü bazen tatlı krizim geliyor ne bulursam saldırıyomcokacimcoook
april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)
kızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem
bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff
ilaçta içemıyoum gecsin.....
nisan bebişlerinin cicileri topii kaybolmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?