2009 Nisan Anneleri buraya

benim minik adama annem bakacak.
ailem aydında ben nazillide yaşıyorum.
artık annem bize taşınacak.
bakıcıya teslim etmek istemiyorum açıkçası.
ben zaten ilk zamanlarda öğle araları eve giderim.süt için.
yanlız bu durumda babam ne yapar yanlız bilmiyorum!!!
bebeği alıp aydına götürmek isteyebilirler gibi geliyo.
zaten haftasonu babam biraz gezeyim temiz hava alayım diye yazlığa götürdü.
ablamda artık bebişe burda bakarsın anne yazları dedi.
anlıcağınız şimdiden sahiplenilmeye başlandı bizim minik kuş!
biraz paylaşılamayacak sanırsam:)))

bu arada herkese günaydın günaydın demeden direk konuya dalmışım yanlşız..

aa unuttuklarım var..
çiçek mobilyana bayıldım... güle güle kullansın bebeişin..
april sende bitirmişsin eşya işini hadi gözün aydın
urla geçmiş olsun canım.. bir an önce atlatırsın inşallah... :1hug:

bizimki her iki aileninde ilk torunu olacak!!!
bizim ev pek alışık değil yani bebek sesine bakalım neler olacak!!!!
annem çok hevesli mutlu ama.
babam ne düşündüğünü pek belli etmiyo.
o pek minik bebeklerle ilgilenmeyi sevmez.çok küçük oldukları için hep bişey olacak endişesi taşır.
aman güzel tut aman düşmesin der durur bi bebek gördüğünde.
ama torunu sonuçta nasıl davranır merak ediyorum!!

urla, cicekcicek, eda_edanur+, Esennn, glnm_kvrck, oslem1907, poseidon80, resolve31, sinehas, tuğçe8, ŞİRVAN+

sabah sabah kalabalıgız maşallah

Evet gerçekten kalabalığız. Mobilya ve kıyafet alanların her bir şeyleri hayırlı olsun. Bebek kıyafetlerinde benim eksiğim kalmadı gibi. Yatağı da beğendim. Bu hafta sonu tekrar gidip sipariş vericeğiz. Uyku tulumunu da geçen hafta annem aldı. Y.oğlu'nun şirin bişey. Libas Bebe'de ellerinde istediğim yoktu ama parası ödendi. Pazertesi'ye İzmir'den gelmiş olacak. Yine de liste yaptım bir çok eksik var. Herkesin malzemelerini huzurla ve neşeyle tamamlaması dileğiyle

valla prodeion kaarnım çıkmaya
başlamdan önce sabahları badem yağlı bir karışım akşamlarıda lieracı kullandım ama fayda etmedi cnm
bence bu insandan insana değişiyor çatlıyacağın varsa her şekilde çatlıyorsun:1no2:

hayırdır urla genemi hasta ;
ben kaçırmışım ,,,

bu kızda rahat durmuyorki,, temizlik yapacam diye kendini paralıyor,,,
akıllanmaz bu kız anacım..........

günaydın kızlar..................

gece görümcem doğum yapmış 37. haftada çok sevindim bebiş sağlıklıymış......................

bu arada birazdan topiği açıyom ne yedeiğinizi yazın..........................

ha bide mobilya ve kıyafat alanlar hayırlı olsun ...............................

katılıyorum sana canım kesinlikle kişinin deri yapısından kaynaklanıyor.esnek bir deriye sahipsen çatlaklar çok olmuyo.
şimdilik yok diyorumda bellide olmaz son ayda olabilir benimde.

günaydın herkese!!

hemen hemen aynı zamanlar canım bakalım hayırlısı işallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza:Saruboceq:
bebeğin hareketleine bende tam olarak anlam veremiyorum şimdilik ama anlamak isterdim..:ecrin_bebek:

şuan doktoru aradım ,,

sonuçlarımı sormak için ; hepsi normalmıiş ,,,

allaha şükürler olsun......

gözün aydın canım..

bende elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum iştahım genelde hiç kapanmıyor canım en kötüsü bazen tatlı krizim geliyor ne bulursam saldırıyomcokacimcoook

bende kız analarının canı ekşi ister diye biliyodum ama hergün çikolata kavanozunun içine düşmüş gibi yiyiyorum:1shok:cokacimcoook

april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)

güle güle kullansın bebeişin

kızlar ben daha gripi atlatmadan yine oldum ya delircem

bütün her yerim dövülmüş gibi agrıyor gözlerim kapanıyor off off offfffffffffffff

ilaçta içemıyoum gecsin.....

geçmiş olsun canım dikkat et biraz kendine,temizlikmi önemli bebişinmi.
acil şifalar :Saruboceq:

ayy yoruldum sayfaları okumaktan günaydında kalmadı-tatlicadiarzu-

kızlar topiği açtım ne yediğimi yazdım heheeh sizleride bekliyorum............................

kızlar kalabalığı görünce gözlerim yaşardı valla,günümüz azalıyor gittikçe desenize :dance:
bende mi sorun var sitedemi geçmişi okuyana kadar canım çıktı:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

selinay gözünüzaydın. güle güle büyütün yiğeninizi. Bu arada erken bekleniyo muydu bebek yoksa süpriz mi oldu merak ettim.

kızlar bişey soracağım.
herhangibir egzersiz yada spor yapan varmı?
geçen bir yazı okudum.
hamileler için uygun sporlar.
1-jogging
2-yoga
3-yüzme
4-dans
5-pilates

yazıyordu ama en güzeli yürüyüşmüş.özellikle normal doğum yapmak isteyen annele adaylarının egzersiz yapması vücudunu esnetmesi çok faydalıymış.
bende sabahları yürüyorum.
yüzmekte çok istiyorum ancak bizim burda yanlızca otellerin kapalı yüzme havuzları var onlarada cesaret edip gidemiyorum.malum hijyen problemi çıkabilir diye.
bide bizim hamileleikler kış aylarına denk geldi.
hamilelikten önce aerobik step ve dans için düzenli gittiğiim bir salon vardı.(zaten şimdi niye gitmediğimi merak ediyolardır:))
şimdi gidemiyorum çünkü iş çıkışı çok geç oluyor.havalarda çok soğuk bir ana önce eve gidip dinlenmek istiyorum..

kızlar dün akşam selinayla konuştk belki okumuşsunuzdur
selinay bi topik aççak bugün ne yedik ne içtik diyecokacimcoook
kilolar ve sebeleri ortaya çıkcak bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecek:sm_cool:

ayy bu bağlantı çıldırttı benilaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
neyse kızlar ben bi süre kaçayım.daha sonra görüşürüz.öpüyorum hepiniziŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…