2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşlar...umarım iyisinizdir...

Sinehas canım dualarım seninle, moraini yuksek tut Rabbim bebeklerimizi korur onlar melek..icini ferah tut..

Bursasu canım sen de takma arkadaşım gecen hafta benimki canımı okudu acayip kırıldım agladım kendimi paraladım, bebek aşagıya dogru kaydı resmen...hic umrunda değil sorsan ben kendim yaptım takmasaydın kafana diyor...Biz yavrularımız icin dimdik duracağız Allahın izniyle...

Didem demir bebeğe maşallah ... Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallah

kızlar herkese iyi pazarlar;
dün buluşmada 6 kişiydik.

ben * s_ebru * toprak * edanur * ruvevdax * özlem1907 ;

resimler toprakta en kısa zamanda topiğe koyması ümidiyle;

yok canım geçen hafta benimki 900 gr.dı.seninki normal yani.aslında benimkide çok cılız değil ama maalesef gelişimi tamamlanmamış.:çok üzgünüm:
sana herşey normal diyosa kafana takılacak bişey yok.benim kızımında bütün organları falan tamamlanmış Allah a şükür ama kas yapısı çok zayıf..tiroit çalışmayınca malum hormon sonuçta bebeği etkiliyor..kuvvetlendirmeye çalışacağım Allah izin verirse bu 3 hafta boyunca..
dediğin gibi şu an hiç bişey umurumda değil fil gibide olsam yeterki sağlıklı olsun bebeğim.kilo gelip geçici bişey..

merabalar

bulusma naıl idi anlatın bakalım fotoları bekliyorzuuuuu

bursasu üzme kendini,
yuksel sen ne yaptın geldi mi misafirlerinnnnn???
aprıl tesekkür ederim canım

kocaman öpüyorum sizi
saglıcakla kalınnnn

şöle bi bakiim dedim kıslar ii akşamlar buluşma süperdi bence,içerisi misafir kaynıyor en yakın zamanda dönerim öpüldünüsss

bursasu şimdi burdaydın ne çabuk çıktın şeker yahu,sinehas herşeyden önce stres yapma stres daha zararlı,merak etme ben eminim gelişimini tamamlayıp öyle çıkacak sana naz yapıyor annesi daha fazla ilgilen diye tamammı hiçsıkma canını,bursasu sende kafana takma herzaman anlayışlı olmuyorlar işte ve bizde bazen çok kırılgan oluyoruz hormonlar sağolsun,eminim düzelmiştir herşey ve unutmuşundur bile öpüyorum sizi,yarın çok güzel birgün ve yeni haftamız güzel haberlerle dolu olsun inşallah

Günaydın nisanın güzel anneleri ve güzel bebişleri..
Herkese güzel bir gün diliyorum...

Canım bebek şekerlerin hayırlı olsun..
Resmini çekip bir koysamerka ettim şimdi..

Buluşanlar fotoğraflarınızı bekliyoruz..

Son düzenleme:
günaydın
buluşma güzeldi hoştu daha da kaynaşmış olduk. Ama fotolar etoprakta herkes onu bekliyor sanırım. Benim bebiş de akşamları çok aşırı hareketli oluyor. Ben de korkuyorum hemen yatıp uyuyorum o zaman sakinleşir diye. Artık az kıpırdasa korkuyoruz çok kıpırdasa korkuyoruz ne olacak böyle bilmiyorum...

kızlar herkese günaydın!
iyi haftalar.
sinehascım okudum yazdıklarını kendini sakın üzme sıkma iyi bak artık bundan sonra dikkat et yediklerine beslenmene!
doktorun tavsiyelerini dinle.
düzelir canım.

istanbul buluşma fotolarını bekliyoruz acil!!!!!!!

bizimde kontrolümüz vardı cumartesi.
allaha şükür bir sorun yok.
kan idrar numunesi verdim.testler yapılacak kontrol için.
ciciler aldık oğluma ananesi teyzesiyle!!
bebek arabalarına baktık..
ıvır zıvırlarına baktık.
alacaktık ama çeşit kalmamış gelcek hafta yeni modeller gelecekmiş.
ama çok şirin patik aldık oğluma üstünde minik bir arı var:)
çok sevimli bebek eşyaları..

canım sıkma canını dikkat et.................

allah yardımcın olacaktır
yat dinlen güzel beslen..............

]

oy maşallah bu ne kız 3 hafta önden ne yiyorsun bu kadarda besliyorsun ogluşunu

bizede söyle

CANIM BU HAFTA İÇİN 1 KİLO AZMI BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BAKTIM 750-1650 ARASI DİYOR. YANİ ÇOK GENİŞ BİR YELPAZE. herkesin tipi farklı bebeğin çok tombul doğması gerekmiyor. hem ultrason görüntüsüne bakıp yorum yapmışsın suratı kemikli filan diye iyide canım gerçeği tam yansıtmıyor ki o görüntü. doktorlar bazen felaket tellallığı yapıyorlar. benimkide fazla rahat. aferdersin kabızlık var kan geldi diyorum aa önemli değil normal diyor hemen.. o da öyle sen şimdi en başta bebeğin için sakin ol. bolbol dua et. sen ne yersen ye bebek ihtiyacı olanı alacak. kendini şişmanlatmaktan başka işe yaramıycak. senin düşmanın en başta stres bence a.s.

canım üzüldüm tartışmışsınız niye o kadar ağladın yaa valla bende senin gibiydim başlarda bişey olur kendi kendime ağlardım şimdi çatır çatır tartışıyorum. hemen süt liman oluyor benimki. sende öle yap ne ağlıcam yaa dee. hem hamişsin. bebeğine zararı olur o kadar ağlanırmı. hissediyor yavrucaklar... :1no2:

kızlar günaydın. herkese güzel sorunsuz bir hfta diliyorum.
cumartesi günü çok güzel geçti. 2. buluşam olduğu için birbirimize iyice alıştık. muhabbetler nuradaki gibiydi.kendimizden bahsettik. doğumla ilgili konuştuk yine çok dikkat çektik.. delikafadulden üçüncğ buluşmayı da yapıcaz inşallah..
kızlar benim göbüşü yine çok küçük buldular. TOPRAK RESİMLERİ EKLİYCEK BAKALIM NASIL ÇIKMIŞIZ. delikafadulden

günaydın kızlar.

S-ebru aynen dediğin gibi. Biraz az oynasa nooldu acaba sıkıntımı var diye evham yapıyorum. Sonra akşam öyle bir oynuyoki dışardan ayağı görünüyo nerdeyse bu seferde ay bu çok durmaz sıkıldı orda diye korkuyoruz.Çok takmadan keyfini çıkarmak lazım ama nerde. Sonradan çok özleyeceğiz bugünleri çokkkkkkkkkkk.-tatlicadiarzu-

Sinehas canım dediğin gibi ne gerekiyorsa ye canım kilo geçici nasıl olsa. Önce bebeğin gelişimi önemli olan. Çok dinlen yumurta, kaşar ,ceviz ,pekmez,eyve, bol protein almaya çalış canım. E n önemliside moralini yüksek tut canını sıkan herkesi herşeyi uzaklaştır yanından.Sakın stres olacağın şeylere takma kafanı. Komedi filimleri falan seğret tamam mı?gamyoncuiremsu

Bursasu umarım düzelmiştir kocişle aranız. Bunlarda evliliğin tadı tuzu napacaksın erkek milleti ne yazıkki biraz anlayışı kıt bize göre.Çok üzgünüm çoook

gözün aydın canım kontrolünün sorunsuz geçmesine sevindim.
cicileri hayırlı olsun oğluşunun. güzel günlerde giysin badi badi yürüsün patikleriyle inşallah.

günaydın kızlar .................

nasılsınız bugün ....................

dozkan suluhan ulustaki halin karşısı canım ....................

glnm belki avatar resmine koyabililirim becerirsem canım.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…