ben en son gittiğimde yani geçen cuma 1089 gramdı yani benimkide çok kilolu değil ama bu ultrasınlar gerçek kiloyu vermiyolarki zaten tehminen
saat kaçlara kadar uyumamışsın yazık değilmi sana
kendini böyle harap etme
Allah büyük senin duaların kabul olur çünkü sen şu anda çok kutsalsın bir can taşıyorsun
olsun ya kilo al yeterki bebişler beslensin dimi
benimde kilosu 1089 dedim ya azmıymışki benim doktor az falan demedi ama CADIARZU
Canım bebek şekerlerin hayırlı olsun..SLM KIZLAR oğluşumla geziyoruz bu ara 15 tatilde fazla takılamayacam sanırım merak etmeyin.......................bu gün suluhana gittim bebek şekeri sepeti ALDIM 15 TL...................
50 tane tülden kese 5 tl,50 tane emizik 6 tl,lavanta aldım 2 milyonluk sonra arkadaşlarla oturup yaptık çok şirin oldu bide çikolata alırım hastane için bu işte tamam.................................ucuza malettik çok şık oldu heheh.....................
urla yorma kendini yine ne ikidebir cam siliyon kıs sen....................................
istanbullular buluşun bakalım resimleri unutmayın..................
öpüyorum hepinisi.........................
teşekkür ederim kızlar yalnız bırakmadığınız için..
stres yapıp daha fazla etkilenmek istemiyorum ama elimde değil..
bol bol protein ve kalsiyum almaya çalışacağım,işallah bebişimde bunlardan yararlanabilir..:Saruboceq:
3 hafta uzun değil , morale ve sabıra ihtiyacım var,gerekirse yatktan çıkmam ne yapayım..
tekrar teşekkürler..
benden baska kimseler yok ama yaaaa
kac gündür zaten gelememiştim neyse hazır kimse yokken gecmişi okudum iyi oldu hele urla yokken daha kolay:::))))
yarın bulusuluyormussss;;; bol foto isterizzzzzz
bursasu zeytinyagı sür sekerimmmm, catlamaz daha fazla, sabah aksam sür sürekli nemli tut.
kızlar bugun doktora gittiiikkkk:::)))))
aslında 31 hafta gözüküyorum ya DEMİR 34 hafta da MASALLAH deyin::))))
doktor hayret etti biraz önde dedi, inanamadık 2 kiloyu coktan gecmiş
tansiyonumu ölçtü düşük cıktı saat 4 bucuktu ben hala ögle yemegimi yiyemedim dedim ondan olabilir dedim, buna ragmen bu bebiş nasıl böyle oldu diyooo::))))
gercekten de ocak benim iiçin cok hızlı geldi ve yorucu geçti, DEMİRİMle ilgilenemedim cok besleyemedim mi diye korktum ama tekrar söylüyorum...
TABİ OLMAYAN TIBBI DEĞİLDİR....
ama DEMİR hala yukarıda doktor sen ne kadar normal dogum desende bebek karar verecek ve onun aşagıya inme gibi bi fikri yok gibi diyoooo....
beni korkutuyooo ama annem son dakka bile bebekler döner diyooo
bu arada AYVA diyin bolbollll
iyuksel bi yer zaman söle bizde bulusalım sekerim gercekten özendirdiler bunlar bizi:::)))
CANIM BU HAFTA İÇİN 1 KİLO AZMI BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BAKTIM 750-1650 ARASI DİYOR. YANİ ÇOK GENİŞ BİR YELPAZE. herkesin tipi farklı bebeğin çok tombul doğması gerekmiyor. hem ultrason görüntüsüne bakıp yorum yapmışsın suratı kemikli filan diye iyide canım gerçeği tam yansıtmıyor ki o görüntü. doktorlar bazen felaket tellallığı yapıyorlar. benimkide fazla rahat. aferdersin kabızlık var kan geldi diyorum aa önemli değil normal diyor hemen.. o da öyle sen şimdi en başta bebeğin için sakin ol. bolbol dua et. sen ne yersen ye bebek ihtiyacı olanı alacak. kendini şişmanlatmaktan başka işe yaramıycak. senin düşmanın en başta stres bence a.s.teşekkür ederim canım zaten sabahtan beri ceviz badem fındık derken midem bulandı.abartmadan protein almam lazım.hem gıdaya hem duaya ihtiyacım var..
hani ilk hamile kaldığımız zaman ultrasonda kese görünmedi diye moralimiz bozulup günleri sayıyordukya aynı o hale geldim 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama ne olursa olsun biraz sabırlı olmak zorundayım..
saattende anlaşılacağı gibi bu gecede nöbetteyim,stres böyle bişey işte...:çok üzgünüm:
günaydın tatlı anne adayları iyi hafta sonları benimde eşim uyuyor karnımın açlığından kalktım bende
kahvaltı fala hazırlamıcam
dün eşimle tartıştık
kalbim çoık kırık ona saat 12 den 2 ye kadar ağlama krizi geçirdim
şimdide horul horul uyuyor düşüncesiz!!
insan bi kalkar bi sofra hazırlar bari nerdeeeeeeeeeee odun kafalı bu adam yaaa (aman duymasın))
günaydın
buluşma güzeldi hoştu daha da kaynaşmış olduk. Ama fotolar etoprakta herkes onu bekliyor sanırım. Benim bebiş de akşamları çok aşırı hareketli oluyor. Ben de korkuyorum hemen yatıp uyuyorum o zaman sakinleşir diye. Artık az kıpırdasa korkuyoruz çok kıpırdasa korkuyoruz ne olacak böyle bilmiyorum...
bizimde kontrolümüz vardı cumartesi.
allaha şükür bir sorun yok.
kan idrar numunesi verdim.testler yapılacak kontrol için.
ciciler aldık oğluma ananesi teyzesiyle!!
bebek arabalarına baktık..
ıvır zıvırlarına baktık.
alacaktık ama çeşit kalmamış gelcek hafta yeni modeller gelecekmiş.
ama çok şirin patik aldık oğluma üstünde minik bir arı var:)
çok sevimli bebek eşyaları..
kızlar hadi bu sayfaları 2000 e tamamlamalıyız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?