- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
canım benim evde bilgisayar dahi yok. oğlum etkilenmesin diye almadık. yaza ona karne hediyesi olarak söz verdik. belki o zaman alır ve bağlatırız.aman şemşamer, urla sizde bağlatın internet ya sizsiz hiç tadı olurmu..............................
maşallah kızlar iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.....
urlacım geçmiş olsun ,önemli olduğunu düşünmüyorum birde bu aylarda böyle kanamalar olabilir...sen oğluşunun hareketlerine ve kasılma olup olmadığına dikkat et...
bu arada kızlar 1-2 çıkıyosunuz izne ben yalnızmı kalıcam işyerlerinde yahu.....biz kızımla çalışıcaz daha 4 hafta
bursasu tatlım valla çok yardımsever bir kayınvaliden varmış tebrikler.
ama olsun hiç değilse düşünüp aramış benimkinden tık yok..
bursasu ne ince fikirli bir kayınvaliden varmış canım. :roflol:
sinahas ilahi kim istemez torunu kendisine benzemesin, valla benim torunum bana benzese annen gibi zevkten dört köşe olurum:lepi:
çiçek bilgiler için sağol.
benim anneminde gözleri yeşil,3 kardeşiz hiçbirimizin gözleri anneme benzememişkendini bilen şımarıklarda ayrı tatlı oluyo.
abisine benzesin kız olduğu için onun gözleri de güzel olsun di mi?kaydirigubbakcemile5
şirvan geçmiş olsun cnm bol bol istrihat et acil şifalar...kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
sabah sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım...
oy maşallah hep beraber burdayız çok şükürr ne güsell,kıslar azıcık kaldı farkındamısınız yahu,bazen çok korkuyorum bazende birden cesaretleniyorum,şimdilik doğumu düşünüyorum bambaşka bir deneyim olacak yani hepimiz için bak yine heyecan yaptım,bu arada bizimkiler ağırlaştıkça daha fazla hissettiriyorlar kendilerini,sabah o canımı yaktıkça güldüm,bu nasıl güzel bir duygudur,rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
arkadaşlar günaydın hepinize.
ŞEMŞAMER ben zaten dualarımın çoğunda rabbimin herkese çocuk vermesi için dua ediyorum.inşallah ablan da en kısa zamnada muradına erer.bana rabbim 8 seneden sonra 2. tüp bebek denememizde nasip etti.umudunu kaybetmesin.
GEDACIM malesef şekerim çıktı.diyettteyim ama şükür şu anda kontrollü gidiyor.
ŞİRVAN yeniden geçmiş olsun.rapor almakla en iysini yapmışsın.grip dinlenmeden geçmiyor.
SELİNAY olsun.demir için siyah kuru kayısı dene.demir oranı çok yüksek.benim önceden çok düşüktü.harnup pekmezi ve kayısı ile dengeledim.
BURSASU gerçekten çok güzel bi rüya.gerçeğini de nasip etsin rabbim hepimize.
isimler yazılmış.hepsi de çok güzel.daha önce yamıştım yine yazayım benim kızımın adı GÜLFEM.KÜÇÜK GÜL AĞIZLI demek.eşim buldu benim de hoşuma gitti.
aklımda kalanlar şimdilik bunlar. unuttuklarım kusura bakmasın.
ben izne ayrılınca hiç birinzle görüşemeyecem maalesef. evde internet yok. :a015:
bizimde net yok malesef beni özleyin olurmu ehehehhee:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar demek giremeyeceksiniz.. üzüldüm yaa çok alıştık birbirimize. urla sen yine eltinden filan girersin ara ara.. bi tık tık yaparsın. benimde evde internet yok. ama izne ayrıldığım gün bağlatıcam.
Bayanlar merhaba bişey sorucam benim günüm geçti hamile olma olasılığım var buyüzden ilaç kullanmak istemiyorum.Boğaz ağrısına ne iyi gelir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler
canım ilaç kullanman gerekirse hamileler için parol veya minoset içebilirsin. ama boğaz arısına karabiber bal iyi gelyor. bu arada günün geçmiş bi test yapsana inşallah hamilesindir. canım. allah isteyen herkese nasip etsin. inşallah..
tamam canım sen güzel vakit geçir anneni çok özlemişsindir.Şenizbizde internet var ama iş yerindeki gibi olmaz gibi geliyor bana evde daha çok oyalanacak birşeyler bulursun. Bu kadar devamlı internete bağlı durmazsın. Ben haftaya bursada olacağım için çok fazla giremem internete, beni merak etmeyin tamam mııı?
bende çok görüyorum. bu haftalardan itibare çok fazla rüya görülüyormuş. gebelik.org da okumuştum.bu akşamda rüyalar gördüm kızlar ama bu sefer ikizim olacağını gördümhihoyyyt
allah hayırlara çıkarsın rüyanı..
selin canım 31/32. haftakar bebeğin en hareketli olduğu dönemmmiş. ondan sonra yeri daraldığı için azalıcakmış nette okudum sabah. problem yok. bende dün akşam göbeğimi açtım. eşim korktu. canını yakmıyor dimi diyor. yok dedim annesi yer onu karnımı dalgalandırıyordu sonra kocaman bi tekme attı. izlemesi bile güzel.. :teytey:
canım hızlı kilo aldıran şeyleri çok mu tüketiyorsun acaba. bide kars ta olduğun için hiç çıkmıyorsun dışarı evde bunalıyorsun. inşallah taşınırsınız canım hayırlısıyla eşinle otur ciddi ciddi konuş dayanamıyorum filan de.
bugün belli olacakmış bebeğinin durumu iyiye gidiyormuş. 1 haftadır ayrı bebeğinden ay erken doğum çok zor.36 dan sonra olursa küveze almıyorlarmış. ama öncesini alıyorlar. bide küvezde o bebek ağlar. bakıyorlarmı acaba her dakika. annesi gibi ilgilenebilirlermi yaa.. off çok zorr.. senağlama
ben çok sevdim canım. biricik mazhar alansonun karısının ismi.. ben çok sevdim. kulağa çok hoş geliyo. biricikkızım benim diye seversin.. :1rolleyes:
ayy senin kaynananda alem kadın yaaa ... elinde yıkat bari çamaşırları yaşasın kötülük kötükedihüso :roflol:
hehe herghün dahada şişiyorum diye devam eder..
ay ben yerim onuuu... çok tatlı şımarıkmışş.. hay allahım yaa bu çocuklar çok alem..
kızlar ne çok yazmışsınız zor okudum...
mart annelerine baktım biraz.
kızlardan birinin dün suyu gelmiş. şehnaz adı
idrar kaçırıyorum hissi gibi oluyormuş..
sonra bakmış değil kokusuda farklıymış.
akşam hastaneye gitmiş. bütün gece sancı beklemişşer
gelmemiş. suni sancı verceklermiş.
açılma olmazsa sezeryana alınacakmış allah yardımcısı olsun..
bende hiç sevmiyorum o adamı yaa çok itici sırf argoamannnn çiçek iyi cesaret sinir oluyom ivediğe. ay adam evde ikide bir onun gibi konuşuyo. oğlumda onun reklam repliklerini tekrr ediyor sürekli. iyice huylandırdılar beni adamdan.
ben izne ayrılınca hiç birinzle görüşemeyecem maalesef. evde internet yok. :a015:
bizimde net yok malesef beni özleyin olurmu ehehehhee:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar bende annemlerde olacağım için onlarda net vardı ama babam geçen ay iptal ettti.
belki ben kullanırım diye açtırır.
sanırım çok fazla görüşemiyeceğiz.
ama arada alt komşununkinden faydalanabilirim.
ya kızlar evinize internet alın yaaa olmazki ama
daha bebişlerimizin fotolarını koyacağız onların hikayesini yazıcaz
güle güle giy canımslm kızlar yaaa bi tuşa bastım yanlışlıkla bütün alıntılarım gitti
aklımda kalanları ayzayım beri tam okumadım gerçi geçmişi
bende eve yeni geldim çarşıdaydık annemler geceliksabahlık pijama çamaşır işlerini hallettik resimlerinide çektim birazdan koyarım
geçmişi okumaya devam edeyim
sagol cnmmaşallah kızlar iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.....
urlacım geçmiş olsun ,önemli olduğunu düşünmüyorum birde bu aylarda böyle kanamalar olabilir...sen oğluşunun hareketlerine ve kasılma olup olmadığına dikkat et...
bu arada kızlar 1-2 çıkıyosunuz izne ben yalnızmı kalıcam işyerlerinde yahu.....biz kızımla çalışıcaz daha 4 hafta
kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var
güle güle giy cnm çok güzelmiş.kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var
kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?