2009 Nisan Anneleri buraya

annem internetten bana bebek örgü örnekleri çıkar dedi çok tatlı şeylerle karşılaştım

bizde internet var ama iş yerindeki gibi olmaz gibi geliyor bana evde daha çok oyalanacak birşeyler bulursun. Bu kadar devamlı internete bağlı durmazsın. Ben haftaya bursada olacağım için çok fazla giremem internete, beni merak etmeyin tamam mııı?

aman şemşamer, urla sizde bağlatın internet ya sizsiz hiç tadı olurmu..............................
canım benim evde bilgisayar dahi yok. oğlum etkilenmesin diye almadık. yaza ona karne hediyesi olarak söz verdik. belki o zaman alır ve bağlatırız.

bende karasızım aslında rumelili çalışıp çalışmamakta. eş yerim rahat bi sıkıntım yok evede yakın ama oğlumu babası götürüp getiriyo. perişan oluyo çocuk. sanırım buna vicdanım daha fazla dayanamayacak ve ayrılcam.

bursasu tatlım valla çok yardımsever bir kayınvaliden varmış tebrikler.
ama olsun hiç değilse düşünüp aramış benimkinden tık yok..

herkes bayıldı benim kaynanama zati hihihikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendini bilen şımarıklarda ayrı tatlı oluyo.
abisine benzesin kız olduğu için onun gözleri de güzel olsun di mi?kaydirigubbakcemile5
benim anneminde gözleri yeşil,3 kardeşiz hiçbirimizin gözleri anneme benzememiş
anneme kğçğkken hep derdim anne keşke gözlerim senin gibi olsaydı
oda her seferinde kör olmaığına şükret derdiisenağlama

kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
sabah sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım...
şirvan geçmiş olsun cnm bol bol istrihat et acil şifalar...

aynen bende senin gibiyim oslem bazen ağlayasım geliyor neden biliyomusun bebeğime ne zaman kavuşucam diye onu ne zaman sarıp koklayacam sanki ınu çok önceden tanıyormuş gibiyim içimde ona karşı öyle bir özlem varki....
artık çatlaklaarımı kilolarımı hiçbirşeye takmıyorum canım oğluma feda olsun diyorum bunu diyebiliyorum çok mutluyum Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Allah ım bu güzel duyguları kimseden mahrum etmessin inşallah
uyku arasında uyandırıyor beni onun hareketlerini dinlemek için uyumuyorum
elimi karnıma koyduğumda o her tekme atışında sanki el ele buluşuyormuşuz gibi geliyor sanki oda beni çok seviyor anlıyorr:a015:
çok duygulandım şimdi:a015:

sağol cnm benim inşallah
bu akşamda rüyalar gördüm kızlar ama bu sefer ikizim olacağını gördümhihoyyyt

ayy edanur sende korkulur heee kaydirigubbakcemile3

amannnn çiçek iyi cesaret sinir oluyom ivediğe. ay adam evde ikide bir onun gibi konuşuyo. oğlumda onun reklam repliklerini tekrr ediyor sürekli. iyice huylandırdılar beni adamdan.
bende hiç sevmiyorum o adamı yaa çok itici sırf argo

güle güle giy canım
sagol cnm

meraba büyülü bahceler

herkesler ii miii
biraz okuyabildimmm
urla, sirvan dikkat edin kendinize lütfennnn:::)))

ben iyice agırlastım gibi sanki artık öyle cok yoruluyorum ki evde salondan tuvalete bile gidip gelsem yorgunluk hissediyorum, sirkette odamdan daha az cıkıyorummm, 12 kiloya ulastımm:((
en son doktoru gördüğümde subatta dogurmamaya calıs demişti onun için sıkıyorum kendimi:::))))
benim oglan biraz büyük ya ondan korkuyorlar::::))))
hayırlısı diyorum ama artık geceleri de uyku yok bana, sol sag fark etmiyorrrr:::)))
kocaman öpüyorum sizlerii
saglıcakla kalın:::)))

kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var

dide hoş geldin canım. bende sabah wc den çıktım bi yorulmuşum ki sorma:roflol:

bursasu güle güle giy. bende geçen yozgata gittiğimde aldım. normlade bakıyom gecelikler hep aynı klasik. çok değişik ve hoş geldi gözüme aldım. 8. milyoncuk. akşam resmini çekebilirsem eklerim. değişik bişey.
bide pijama takımı lazım.

oğlan anası olcam diye geceliğide mavi almış hehehehekaydirigubbakcemile3

kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var

canım çok şirin ve güzel. Doğumdan sonra çok üşünüyormuş şimdi sıcak basıyor ya bize o zamanda donacakmışız. Ondan çok ince gelir mi acaba diye düşündüm ben. Gerçi hastanelerde çok sıcak oluyor. Deneyimli anneler daha iyi bilirler herhalde.

selam kızlar
bursasu geceiğini güle güle kullan kısa değil bence gayet güzel sabahlığı da varmış zaten.hayırlı olsun

buda sabahlığıyla hastanede giyeceğim geceliğim kızlar(Allah nasip ederse)

buda evde giymek için pijama çok rahat penyesi var kısa kollu aldım socak olur diye önü düğmeli değil ama alttan açıcaam bende emzirmek için
önü düğmeliler çok kadınsıydı

kızlar bu resme dikkat göbeğime bakın fotoğrafa çıkmak için önden önden gitmiş :roflol:

ben çıkıyorum arkadaşlar , hepinize iyi akşamlar.rüyanızda beni görünkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…