2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu çok güzelmiş canım gecelik ve pijaman allah güle güle kullanmayı nasip etsin...ayrıca pijama takımlarını spor alman çok iyi olmuş evdede rahatlıkla misafirlerini ağırlarsın....

bursasu gecelik süper de o surat niye öle yaaa:::)))
alemsin valla

oğlan anası olcam diye geceliğide mavi almış hehehehekaydirigubbakcemile3

Sabahlığı varsa bence iyi zaten yatarken üstünü örtçen güle güle kullan inşallah

güle güle giy cnm çok güzelmiş.

selam kızlar
bursasu geceiğini güle güle kullan kısa değil bence gayet güzel sabahlığı da varmış zaten.hayırlı olsun

suratımı kapattım nazar değmesin diyekaydirigubbakcemile3:roflol:
korkmayın die yüzümü gizledim yaa hamilesiniz ya ondan :

valla doğru şemsamer oğlan ansı olacam diye mavi aldım heheheh:sm_cool:
ya doğumdan sonra üşüyeceğmi hiç düşünmedim valla hastane odalrı çok sıcak olyor diye

çok teşekkür ederim kızlar en güzelleri sizlerin olsun inşallaha.s.

ben çıkıyorum arkadaşlar , hepinize iyi akşamlar.rüyanızda beni görünkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:a.s.

hade ii akşamlar

bursasu çok güzelmiş canım gecelik ve pijaman allah güle güle kullanmayı nasip etsin...ayrıca pijama takımlarını spor alman çok iyi olmuş evdede rahatlıkla misafirlerini ağırlarsın....

sağol cnm çok teşekkür ederima.s.

bende bir tane önden düğmeli gecelik aldım ama tam babanne işi :). Güzel bulursam başkada alırım artık napayım

selam kızlar,

herkes giderken ben daha yeni yazıyorum :)) sabahtan beri barut gibiyim, kafasız kardeşimle uğraşıyorum..

bursasu cidden aldıkların çok hoş..bende bu tarz şeyleri çok seviyorum..kaça aldın acaba??

bu arada artık geceleri uyumak tam bir işkence, sabah 5 te dikiliyorum..arkamda da eşim, oturuyoruz sabaha kadar!!

sinemadan bahsetmişsiniz kızlar, benjamin buttonun tuhaf hikayesini mutlaka izleyin derim ben..enfes bir film..ama filmin sonunda ben çok ağladım, yinede güzel bir film..ivedik e benim koca da takıyo kafayı ama izleyince 1 ay evde ivedikle yaşıyorum..sinir oluyorum o herife tam adamı düzelttim unuttu derken 2 yi çıkardı!!!

bu arada rahatsız olanlara çok geçmiş olsun..

erken doğum konusu hiç gündemimizden düşmüyo valla :)) bana kalsa benim oğlan 36-37 ci haftalarda doğsun, fazla baymasın beni..40 a kadar beklemek istemiyorum ama kısmet..zaten kocamda diyo çok tezcanlısın die :))

BURSASU GÖBEĞİ GÖRDÜMFOTORAFA ÇIKMIŞ delikafadulden ÇOK GÜLDÜM.. bende mavi takım aldım pijama alt üst,, bide pembe boydan elbise gecelik. üzerinede pembeli sabahlığım var.
benjamin button filmi biliyom hayatını tersten yaşayan adam. çopk uzun diye seyretmek istemedim. eşim medyada çalıştığı için getiriyor filimleri söliyim getirsin.
toprak ne acelen kızz... gelişimini tamamlayıp doğsun.
kızlar biraz önce otururken oğlum öle bi tekme attıki resmen nefesim kesildi. ya acaba o tekmemiydi hiç bilmiyorum kasılma gibimiydi acaba kısa sürdü sonra geçti. ay artık tekemeler canımızı mı yakıcak. :1shok:

aynen cnm bende 40 a kadar beklemek istemiyorum e toprak dün gece bende geç saatlere kadar uyumadım aklımdan ne geçtibiliyormusun
tahmini bir liste yapalım yani herkes tahminini yazsın kim ilk önce doğurur D
sıralama yapalım die hehehe

aldıklarım o 2 pijama takımını 25 tl den aldım ikisi 50 sabahlık ve gecelikte 60 lira tuttu
teşekkür ederim cnm

evet oğlan anası olmak böle bişey işte rezilde oluyosun vezirde göbeeğin olup olmayacak yerlerden çıkıveriyor hihihih:roflol::roflol::roflol:

sende çeksen görelim yaa
artık cnmıızı acıtabilirler cnm kocaman bebek oldular onlar maşallah

acele deil ya zaten tamamlamış oluyolarmış 36. haftada..fazlasıda ii deil bence, doğsun işte 37 ci hafta süper mesela bence :))

izle bence mutlaka çok değişik ve güzel bir hikaye..uzun bir film ama insanı çekiyo hiç anlamıyosun nasıl geçti vakit!!

en sona beni yaz bursasu:)) msndede konuşmuştuk ya, benim tembel teneke gelmek istemeyecek..

aldıklarının fiyatlarıda çok uygunmuş cidden..burada olsaydı hemen alırdım, bi örnek giyerdik :)) sonra kızılay dağıtmış derlermiydi ki?? :))

herkese mutlu aksamlar
bol uykulu geceler dileyip kacıyorum
hoscakalın:::)))

inşallah :Saruboceq: ama bu gecede zor gibi :1no2:

napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm

hayırlı olsun, ii günlerde kullan inşallah..

ya kızlar bu arada benim gebeliğimin ilk 3 ayında yaşadığım sorunlar tekrarlamaya başladı.. ne yaparsam yapayım kabız oluyorum..dahası bebek birden aşağıya indi ve farkındayım..daha bir hafta öncesine kadar nefes alamıyodum, kaburgalarım batıyo diye oturamıyodum..iki gün önce birden hepsi geçti..eşim dr. a soralım diyo ama randevumuz ayda 1 olduğundan ayın 20 sinde..cep no da vermedi dr. acaba randevu alıp gitsem mi ki??? yoksa normal mi?

e toprak bende kabız oldum cnm hayırlı uğurlu olsunDDikimizede....
bu zmanlarda kabızlık çok normal cnm ya bi sorun yoktur bence yediklerindende kaynaklanıyo olbilir
nerden görecekler bizim aynı giydiğimizi beyaaa::::::
bide taç aladım kırmızı kudeleli böle yandan onuda takıcam ALLAH kısmet ederse

kan ilaçları kabızlık yapıyo kızlar..................

bursasu geceliğin çok şirin güle güle giy ,kızlar benimki tüllü müllü çok kokoş olacam valla bide kırmızı bantla kırmızı top küpe aldım ben küpesiz asl yapamam..........................

çiçek bebişin mobilyaları hayırlı olsun canım

AYYY çokk hoşş gözümün önüme getirdim de... bende isterdim ama kapalı olduğum için takamam kurdele. takabilenler taksın bence çok güzel duruyor.. :1rolleyes:

sinir oluyorum kabızlığa yaaa.. zaten karnımın içi acıyor sonra bide gazla doluyo çok sinir. kızlar ben kabızlığa çare buldum. çiğ köfte yiyorum. ertesi gün çok iyi oluyor. ben hazır etsiz olanlardan yiyorum zararı yokmuş. çok fazlada acı olmuyor. TAVSİYE EDERİM.. lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…