bursasu gecelik süper de o surat niye öle yaaa:::)))
alemsin valla
oğlan anası olcam diye geceliğide mavi almış hehehehekaydirigubbakcemile3
Sabahlığı varsa bence iyi zaten yatarken üstünü örtçen güle güle kullan inşallah
güle güle giy cnm çok güzelmiş.
canım çok şirin ve güzel. Doğumdan sonra çok üşünüyormuş şimdi sıcak basıyor ya bize o zamanda donacakmışız. Ondan çok ince gelir mi acaba diye düşündüm ben. Gerçi hastanelerde çok sıcak oluyor. Deneyimli anneler daha iyi bilirler herhalde.
selam kızlar
bursasu geceiğini güle güle kullan kısa değil bence gayet güzel sabahlığı da varmış zaten.hayırlı olsun
kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var
ben çıkıyorum arkadaşlar , hepinize iyi akşamlar.rüyanızda beni görünkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:a.s.
bursasu çok güzelmiş canım gecelik ve pijaman allah güle güle kullanmayı nasip etsin...ayrıca pijama takımlarını spor alman çok iyi olmuş evdede rahatlıkla misafirlerini ağırlarsın....
BURSASU GÖBEĞİ GÖRDÜMFOTORAFA ÇIKMIŞ delikafadulden ÇOK GÜLDÜM.. bende mavi takım aldım pijama alt üst,, bide pembe boydan elbise gecelik. üzerinede pembeli sabahlığım var.
benjamin button filmi biliyom hayatını tersten yaşayan adam. çopk uzun diye seyretmek istemedim. eşim medyada çalıştığı için getiriyor filimleri söliyim getirsin.
toprak ne acelen kızz... gelişimini tamamlayıp doğsun.
kızlar biraz önce otururken oğlum öle bi tekme attıki resmen nefesim kesildi. ya acaba o tekmemiydi hiç bilmiyorum kasılma gibimiydi acaba kısa sürdü sonra geçti. ay artık tekemeler canımızı mı yakıcak. :1shok:
napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm
BURSASU GÖBEĞİ GÖRDÜMFOTORAFA ÇIKMIŞ delikafadulden ÇOK GÜLDÜM.. bende mavi takım aldım pijama alt üst,, bide pembe boydan elbise gecelik. üzerinede pembeli sabahlığım var.
benjamin button filmi biliyom hayatını tersten yaşayan adam. çopk uzun diye seyretmek istemedim. eşim medyada çalıştığı için getiriyor filimleri söliyim getirsin.
toprak ne acelen kızz... gelişimini tamamlayıp doğsun.
kızlar biraz önce otururken oğlum öle bi tekme attıki resmen nefesim kesildi. ya acaba o tekmemiydi hiç bilmiyorum kasılma gibimiydi acaba kısa sürdü sonra geçti. ay artık tekemeler canımızı mı yakıcak. :1shok:
aynen cnm bende 40 a kadar beklemek istemiyorum e toprak dün gece bende geç saatlere kadar uyumadım aklımdan ne geçtibiliyormusun
tahmini bir liste yapalım yani herkes tahminini yazsın kim ilk önce doğururD
sıralama yapalım die hehehe
aldıklarım o 2 pijama takımını 25 tl den aldım ikisi 50 sabahlık ve gecelikte 60 lira tuttu
teşekkür ederim cnm
herkese mutlu aksamlar
bol uykulu geceler dileyip kacıyorum
hoscakalın:::)))
napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm
Ay çok sevindim bende heyecan yaptım foto var mı foto ?napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm
kan ilaçları kabızlık yapıyo kızlar..................
bursasu geceliğin çok şirin güle güle giy ,kızlar benimki tüllü müllü çok kokoş olacam valla bide kırmızı bantla kırmızı top küpe aldım ben küpesiz asl yapamam..........................
çiçek bebişin mobilyaları hayırlı olsun canım
e toprak bende kabız oldum cnm hayırlı uğurlu olsunDDikimizede....
bu zmanlarda kabızlık çok normal cnm ya bi sorun yoktur bence yediklerindende kaynaklanıyo olbilir
nerden görecekler bizim aynı giydiğimizi beyaaa::::::
bide taç aladım kırmızı kudeleli böle yandan onuda takıcam ALLAH kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?