- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
acele deil ya zaten tamamlamış oluyolarmış 36. haftada..fazlasıda ii deil bence, doğsun işte 37 ci hafta süper mesela bence :))
izle bence mutlaka çok değişik ve güzel bir hikaye..uzun bir film ama insanı çekiyo hiç anlamıyosun nasıl geçti vakit!!
en sona beni yaz bursasu:)) msndede konuşmuştuk ya, benim tembel teneke gelmek istemeyecek..
aldıklarının fiyatlarıda çok uygunmuş cidden..burada olsaydı hemen alırdım, bi örnek giyerdik :)) sonra kızılay dağıtmış derlermiydi ki?? :))
inşallah :Saruboceq: ama bu gecede zor gibi :1no2:
hayırlı olsun, ii günlerde kullan inşallah..
ya kızlar bu arada benim gebeliğimin ilk 3 ayında yaşadığım sorunlar tekrarlamaya başladı.. ne yaparsam yapayım kabız oluyorum..dahası bebek birden aşağıya indi ve farkındayım..daha bir hafta öncesine kadar nefes alamıyodum, kaburgalarım batıyo diye oturamıyodum..iki gün önce birden hepsi geçti..eşim dr. a soralım diyo ama randevumuz ayda 1 olduğundan ayın 20 sinde..cep no da vermedi dr. acaba randevu alıp gitsem mi ki??? yoksa normal mi?
napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm
yaaaaaaaaa ne güzelll
göster göster göster gösterdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaa edanur çiğ köftemi yiyorsun dicektimkii
etsiz olduğunu okudum
kabızlığa çare denenmiş ve test edilmiştir
başarıyla sonuçlanmıştır
mutfağa gidin çikolata bulun sabah kahvaltıda yediğini çokokremlerden de olur daha ii olur ondan bolca yiyin 1 kaşık ondan 1bardak su birazn ondan biraz su işiniz bitmiştir hihihihihkaydirigubbakcemile3
napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm
kız sultan sen çizgi film kahramanı gibisin :) bebişle birlikte büyürsün artık canım benim:) beraber sabah çokokrem yersiniz winne the pooh izlersiniz yaşadı çocuk
sinir oluyorum kabızlığa yaaa.. zaten karnımın içi acıyor sonra bide gazla doluyo çok sinir. kızlar ben kabızlığa çare buldum. çiğ köfte yiyorum. ertesi gün çok iyi oluyor. ben hazır etsiz olanlardan yiyorum zararı yokmuş. çok fazlada acı olmuyor. TAVSİYE EDERİM.. lülülülülülü
aaa edanur çiğ köftemi yiyorsun dicektimkii
etsiz olduğunu okudum
kabızlığa çare denenmiş ve test edilmiştir
başarıyla sonuçlanmıştır
mutfağa gidin çikolata bulun sabah kahvaltıda yediğini çokokremlerden de olur daha ii olur ondan bolca yiyin 1 kaşık ondan 1bardak su birazn ondan biraz su işiniz bitmiştir hihihihihkaydirigubbakcemile3
canım niye doktorun telefonu yok...bugudiye ye soralım belki onda vardır...
hoşgeldin canım aman dikkat et mart annesi olursun sen inşallah...meraba büyülü bahceler
herkesler ii miii
biraz okuyabildimmm
urla, sirvan dikkat edin kendinize lütfennnn:::)))
ben iyice agırlastım gibi sanki artık öyle cok yoruluyorum ki evde salondan tuvalete bile gidip gelsem yorgunluk hissediyorum, sirkette odamdan daha az cıkıyorummm, 12 kiloya ulastımm:((
en son doktoru gördüğümde subatta dogurmamaya calıs demişti onun için sıkıyorum kendimi:::))))
benim oglan biraz büyük ya ondan korkuyorlar::::))))
hayırlısı diyorum ama artık geceleri de uyku yok bana, sol sag fark etmiyorrrr:::)))
kocaman öpüyorum sizlerii
saglıcakla kalın:::)))
güle güle giy canım cok güzellleerrkızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var
bence 29 martta gelecek benim bebiş :) seçim günü yaniii
canım benımde pijama takımım kırmızı kırmızı taç taşlı ve kırmızı kurdele kırmızı küpe bende cantama koydum ehehehehhehe aynıyız demekki........... ama benımki tüllü degil....kan ilaçları kabızlık yapıyo kızlar..................
bursasu geceliğin çok şirin güle güle giy ,kızlar benimki tüllü müllü çok kokoş olacam valla bide kırmızı bantla kırmızı top küpe aldım ben küpesiz asl yapamam..........................
çiçek bebişin mobilyaları hayırlı olsun canım
oh canım haydi bakalım bitti sayılır ....iyi günlerde inşallahbizim de badana boya bitti ve bebişin odası geldi kızlar. yerleştirmek için sabırsızlanıyorum ben de . ama kokusu çıksın diye bekliyorum ben de. linensten de perde siparişi vermiştim. ama bugün aradılar beğendiğim desen yokmuş. başka beğencekmişim sinir oldum ya. nasıl bulucam ben şimdi uygun bişey
kızlar ben artık geceleri takılıyom.nisan annelerinin sapığı oldum kaydirigubbakcemile3
konuşacak kimse olmuyo geceleri ama ne yapayım bütün gün yatıyom..
internetimiz yoktu dünden beri meğersem ayarlar bozulmuş abim yaptı sağolsun,ne lazım bişeymiş bu internet yaw.
dün akşam tv seyrederken bi baktım ütüyü bitirmişim.:teytey:
artık yerleştirmek kaldı bitek dolaba..
benim mobilyalarım gelmedi henüz hurca koydum bende kıyafetleri..
ben zeytinyağı çok tüketiyorum sanırım ondan dolayı herhangi bi kabızlık derdim olmadı,ilgilenenlere duyurulur.
bide şu kaburga batması ne zaman geçiyor,yoksa geçmiyomu :bbo:
bu kadar dayandık biraz daha dayanırız geçmezse ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?