2009 Nisan Anneleri buraya

edacım sende kırmızı eşarp tak canım...................

neyse sabredin son ay kabızlık geçecekmiş.............................

aaa edanur çiğ köftemi yiyorsun dicektimkii
etsiz olduğunu okudum
kabızlığa çare denenmiş ve test edilmiştir
başarıyla sonuçlanmıştır

mutfağa gidin çikolata bulun sabah kahvaltıda yediğini çokokremlerden de olur daha ii olur ondan bolca yiyin 1 kaşık ondan 1bardak su birazn ondan biraz su işiniz bitmiştir hihihihihkaydirigubbakcemile3

canım niye doktorun telefonu yok...bugudiye ye soralım belki onda vardır...

napıosunuz kızlar:) bebeğin odası geldi benimmm

canım odanız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmak nasip etsin

kız sultan sen çizgi film kahramanı gibisin :) bebişle birlikte büyürsün artık canım benim:) beraber sabah çokokrem yersiniz winne the pooh izlersiniz yaşadı çocuk

bende aç karnına 3-4 tane gün kurusu kayısı yiyorum bolcada su..ama sıpa barsakların üstüne oturunca ne yersem yiyeyim işe yaramıyo valla.. ben ilk aylarda sinameki bile içiyodum dayanamayıp ama işe yaramıyodu..tabi son aylarda daha büyük risk sinameki diye sıkıyorum dişimi..amaaaaan napayım çok zorda kalırsam yine proctoloc diye bi fitil var ondan kullanırım, dr tavsiye etmişti..yarım saate işlem tamam
canım niye doktorun telefonu yok...bugudiye ye soralım belki onda vardır...

sorma ya vermedi cep no..biz konuşmuştuk bigudiyle vermedi demişti sanki, belkide ben yanlış hatırlıyorumdur..hatta hastaneyi arayınca bile bağlamıyorlardı galiba..ama yine de sormakta fayda var..eğer bigudide varsa ondan bari alayımm...

kızlar kızıltoprakta e-bebek diye bi mağaza var..internet siteside var zaten..çok uygun şeyler var..siteden bi göz atın derim ben fiyatlara..

e bebeği biliyorum cnm bursadada mağazası var yaa ama bazı ürünleri diğer sitelelerle karşılaştırdım daha ucuzları var mesela yenidoğan unibaby ıslak mendil bi sitede 3.90 orda ve başka yerlerde 6 küsüratlı bişey

ben aldım e-bebekten yenidoğan unibaby toptan aldım hemde. ucuza geldi hemde kargo ücretsiz nasıl olsa ayağına kadar getiriveriolar ben bezini bile e-bebekten aldım hiçbişey taşımadım yani eve

Ürün Kodu Ürün Açıklaması Miktar Birim Fiyat Tutar
2633 Bebedor Göğüs Pedi - 40 Adet 1 4,81 TL 4,81
2035 Johnson's Baby Kolonya - 125 ml. 1 4,19 TL 4,19
550 Sebamed Baby Lotion 200 ML 1 12,54 TL 12,54
547 Sebamed Baby Bubble Bath 200 ML 1 12,54 TL 12,54
546 Sebamed Baby Shampoo 250 ML 1 10,91 TL 10,91
543 Sebamed Baby Compact 100 GR 1 7,29 TL 7,29
548 Sebamed Pişik Önleyici Krem 100 ML 1 11,39 TL 11,39
Ara Toplam : 63,68 TL
Kdv Toplam : 10,98 TL
Nakliye : ,00 TL
KDV Dahil Genel Toplam : 74,66 TL

ben de internetten bunları sipariş ettm
çiçekçicek sen de mi internetten bişeyler aldın neler aldın

bizim de badana boya bitti ve bebişin odası geldi kızlar. yerleştirmek için sabırsızlanıyorum ben de . ama kokusu çıksın diye bekliyorum ben de. linensten de perde siparişi vermiştim. ama bugün aradılar beğendiğim desen yokmuş. başka beğencekmişim sinir oldum ya. nasıl bulucam ben şimdi uygun bişey

aliye83, çiçek bebişlerin odaları gelmiş yerleşmiş ne güzel heyecan iyice artmıştır şimdi evde yeri hazır bıcırların ohhh .

etoprak kaburgalarının rahatlamasının sebebi bebeğin baş aşağı dönmesiyle alakalı olabilir bebek döndüğü için daha rahat oluyor.

ya şu saat oldu yatamadım. yatsamda rahat edemiyorum ki uyuyamam diye yatmıyorum sızmayı bekliyorum valla. artık öyle ille sola yatayım aman faydalı olsun hesabıda yapmadığım halde ne sağda ne solda hiçbir şekilde rahat edemez oldum.

kızlar ben artık geceleri takılıyom.nisan annelerinin sapığı oldum kaydirigubbakcemile3
konuşacak kimse olmuyo geceleri ama ne yapayım bütün gün yatıyom..
internetimiz yoktu dünden beri meğersem ayarlar bozulmuş abim yaptı sağolsun,ne lazım bişeymiş bu internet yaw.
dün akşam tv seyrederken bi baktım ütüyü bitirmişim.:teytey:
artık yerleştirmek kaldı bitek dolaba..
benim mobilyalarım gelmedi henüz hurca koydum bende kıyafetleri..
ben zeytinyağı çok tüketiyorum sanırım ondan dolayı herhangi bi kabızlık derdim olmadı,ilgilenenlere duyurulur.
bide şu kaburga batması ne zaman geçiyor,yoksa geçmiyomu :bbo:
bu kadar dayandık biraz daha dayanırız geçmezse ne yapalım..

Günaydın..........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım aman dikkat et mart annesi olursun sen inşallah...

kızlar buraya ekleyeyim aldıklarımı
bu hastanede giymeyi düşündüğüm geceliğim annem kısa diye tutturdu sizce nasıl ben yinede aldım üstünede sabahlığı var

güle güle giy canım cok güzellleerr

bence 29 martta gelecek benim bebiş :) seçim günü yaniii

ay evet secım günü topaş topaş gidicez seçime............
canım benımde pijama takımım kırmızı kırmızı taç taşlı ve kırmızı kurdele kırmızı küpe bende cantama koydum ehehehehhehe aynıyız demekki........... ama benımki tüllü degil....

ÇİÇEK BEBEGIN ODASI HAYIRLI OLSUN

oh canım haydi bakalım bitti sayılır ....iyi günlerde inşallah

eheehe bende zzeytınyagını cok tüketiyorum kabızlık ondan cok cekmedim....

günaydın kıslar..
dünden beri gelişmeler olmuş.
bursasu canım güle güle kullan aldıklarını.
çiçek aliye bebişleriniz güle güle kullansın odalarını.
artık hergün girer zaman geçirirsiniz odalarında.yavaş yavaşta yerleştirmeye başlarsınız.
kabızlık problemi bende olmadı hiç.yanlız kan hapları kabızlık yapıyor ve dışkının rengini siyahlaştırıyor.
kuru kayısı incir iyi gelir.
activia da deneyebilirsiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…