kızlar dün ne oıldu anlatayım....................
işden cıktım eve gıttım bi 10 dk anca olmuştur.....
saat 17:00 civarı
evimiz 2 katlı
2.katta oturan sevim abla cok severım onun vasıtasıyla tanıdıggım nurdan abla ....25 şubatta dogumu vardı KIZ
oturma odasında camı acmıştım neyse onun önündedim bi araba hemen durdu içinden sevim abla indi.... yukarı cıkacak içinde nurdan abla
sevim ablaya dedimki sakın doguruyor deme bana dedim
aynen öyle canım dedi cıktı yukarı ben heme anahtarı kaptım gittim arabaya
aglıyor kıyamam......... 2. dogumu hemde
dua et bana diyoooo suyu gelmiş.... bize yakın bi hastane var oraya gıtmış bakmışlar acılma yokmuş kadın hastalıklarıda vardı nurdan ablanın kontrol ederken cok acı cektım dedi... aferdesınız ama parmaklıyorlarmış.....
aglıyo aglıyo bi görseniz dua et bana diye.. dedim ALLAHIM KURTARSIN...
sende dedim bana dua et..........
eşi önde yanında bi hacı teyze arkada nurdan eşi inmişti arabadan
hacı teyze dedim ben pisim.. aman be kızım ded temızlerler orda seni ama dedi cok pisimmmm
ve banyo yapmadım 2 günden beri dedi...
hacı teyze kızdı ona eh be kızım artık her an dogurcan ne kendini temız tutmazsın agladı kıyamam
ay ben bile kendimden korkuyorum dedim nurdan abla hep temız olmaya calışıyorumd edim sen neden böyle yaptın falan derken sevım abla geldi gittilerrrrr
ben agla agla koptum onlar gidince...................
saat 21:00
yukardaki sevım ablanın kızına sordum yapmışmı dogumunu diye hyr yapmamış dedi....
hastane ler hep başka bir yere sevk ediyorlarmış.........
kadın hastalıgı oldugu için tahlilleri yapılıyormuş saat 21,00 de sabahta sormadım ama meraktayım ne oldu diye.....
bende dikkat etmeye calışıyorum gün aşırı duşumu alıyorum bu gun yaparsam duşumu yarından sonra tekrar yapıyorum agdacıya gidiyorum offf heyecan bastı AMİN CANIM AMİN....canım ya Allah kurtarsın hayırlısıyla arkadaşını
25miş normalde neyse çok erken gelmemiş bebiş vaktidir.
benim de en çok korktuğum şeylerden biri doğum başlayınca temiz olmamak.
çok dikkat ediyorum ben de şimdiden ama olacak olunca oluyo maalesef.
çok sancı çekmemiştir inş. ya rabbim hepimizi hayırlısıyla kolayca kurtarsın
inşallah sağlıklı bi bebeği olmuştur komşunun.
ya güzelim etrafını hamileler çevirmiş galiba senin.
hep değişik hamile hikayeleri.
ya o özel o farklı anı pislik temizlik tartışılarak geçirmek çok yanlış geliyor bana ya!
yani olabilir insanlık hali.
her insanın hergün apak mis gibi olması beklenemez
bende çok dikkatliyimdir bu konuda ancak bu meretlerin bi uzama süreci var ya ona denk gelirse bizimkiside dimi ya..
sonuçta bu tıbbi bir olay ne iğrenç vakalar gidiyodur hastaneye.
önemli olan o muhteşem anı doya doya yaşamak.
belki bir daha hiç başına gelmez insanın ömründe...
inşallah sağlıklı bi bebeği olmuştur komşunun.
ya güzelim etrafını hamileler çevirmiş galiba senin.
hep değişik hamile hikayeleri.
ya o özel o farklı anı pislik temizlik tartışılarak geçirmek çok yanlış geliyor bana ya!
yani olabilir insanlık hali.
her insanın hergün apak mis gibi olması beklenemez
bende çok dikkatliyimdir bu konuda ancak bu meretlerin bi uzama süreci var ya ona denk gelirse bizimkiside dimi ya..
sonuçta bu tıbbi bir olay ne iğrenç vakalar gidiyodur hastaneye.
önemli olan o muhteşem anı doya doya yaşamak.
belki bir daha hiç başına gelmez insanın ömründe...
Ürün Kodu Ürün Açıklaması Miktar Birim Fiyat Tutar
2633 Bebedor Göğüs Pedi - 40 Adet 1 4,81 TL 4,81
2035 Johnson's Baby Kolonya - 125 ml. 1 4,19 TL 4,19
550 Sebamed Baby Lotion 200 ML 1 12,54 TL 12,54
547 Sebamed Baby Bubble Bath 200 ML 1 12,54 TL 12,54
546 Sebamed Baby Shampoo 250 ML 1 10,91 TL 10,91
543 Sebamed Baby Compact 100 GR 1 7,29 TL 7,29
548 Sebamed Pişik Önleyici Krem 100 ML 1 11,39 TL 11,39
Ara Toplam : 63,68 TL
Kdv Toplam : 10,98 TL
Nakliye : ,00 TL
KDV Dahil Genel Toplam : 74,66 TL
ben de internetten bunları sipariş ettm
çiçekçicek sen de mi internetten bişeyler aldın neler aldınbütün kremlerimi göğüs pedlerimi göğüs pompamıda internetten aldım. hava buhar makinesi aldım biberon aldım sezeryan sonrası toparlayıcı korse aldım ıslak mendil aldım 12 li paket prima yendoğan 3-6 aldım ekonomik paket.
günaydın kızlar arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum bi yoklama veriyim dedim hepinizi öpüyorum..........................
günaydıııııııııııııııııııın burdayım iyim bu gün öğlen kontrolümüz var haberleri veririm öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
kızlar ben dün akşam koltukta yamuk otruodum bi tarafa doğru. bir hapşırdım kaburgama bi ağrı girdi dakikalarca nefes alamadım kendimi attım yerlerde garip hareketler yaptım eşim ne yapacağını şaşırdı yazık şok oldu adam neyseki son nefesimi vermeden nefes alabildim tekrar. o nasıl bi acıydı tarif edemem. artık hapşırmak istemiyorum zaten nolduğunu da anlayamadım
çiçek sezeryan sonrası toparlayıcı korse dediğin sezeryana özel bişey mi yoksa sadece korse mi??
ne yaptın tutmaya mı çalıştın hapşuruğunu?
canım internette öyle yazıodu sezeryan sonrası toparlayıcı korse yazıodu ama satış stratejisi mi yoksa normal korse mi anlamadım daha kutusunda hala dur buliim internetten yolliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?