2009 Nisan Anneleri buraya

canım baktım 22 sayfa seninde son sayfada yazın var,yanlışlık olmasın

edanur cum benimkide 28 haftalıkken 1 kiloydu ayrıca hatırlayın kızlar 100 gr almış diye sevinçten uçtuğumuz günleri
şimdi hemen 1 ayda 1 kilo almalarını beklemeyelim ben dr hiç 1 kilo oldu demicekmiş gibi hissediyordum
bundan sonrası Allah büyük yavaş yavaş alırlar günlerine kadar..

bende yarın sabah doktora gideceğim bakalım yine neye kafamı takıp geleceğim. :) çok pimpirikli olduk bizde doktor ne kadar iyi derse desin, ufak bi problemi söylemiş olursa ona takılıp kalıyoruz. Allah yardımcı olsun özellikle eşlerimize sonra onlara patlıyor çünkü kabak.

aynen öyle doğru dedin bursalılar herşeyde saten pijamalarını giyerler :) benim saten takımın elbisesi falan dardı ama pijamaları gayet boldu sığarım gibi geliyor. Hiç denemedim şuan tabi de bakalım artık...

ben 17 kilo aldım doğuma kadar 20nin üzerinde alırım.o yüzden hiç gerek yok.hem emzirme delikleri olan lohusa pijamaları var ne güzel süslü allı pullu
saten giyecem diye moralimi bozmayayım şimdi..
haklısın bende çevremde yani istda hiç görmedim ama kına gecemde saten pijama takımını giymiştim.
eşim batmanlı onlar acayip acayip bakmışlardı:roflol:delikafadulden

Bursanın ufak tefek taşları
keman olmuş o yarimin kaşları!
Bunuda sölerlermi kına gecesinde
çok severim o türküyü

Canım yaa sanada yazmıştım halbuki çok kilolu olması gerekmiyor diye şimdi hatırladım sonra aynı hataya kendimiz düşüyoz. :mymeka:

valla canım yaa 40 kerede sordum kadına kilosu çok mu az bana az geldi filan yanibiraz az gibi ama problem değil gelişimi iyi dedi. amann var yaa en rahat eskilermiş. hamile kaldıktan sonra doğuma kadar hiç doktor görmüyorlar. karınlarının şeklillerinden cinsiyeti anlıyorlar. hareketlerden de sağlıklı olup olmadığını yok kiloymuş bilmem bne bizim gibi kafaya takmıyorlarmış..

Ben gecelik giymem herhalde.
Ama saten güzel bir elbise alabilirim.oğluşumada beyaz papyonlu takım elbise alcak teyzesi..
Evimizi süslücez.
önce aydında yapcaz sonra burda benim arkadaşlar için.
Dedeside ismini sölicek kulağına
dedesi gibi zeki çalışkan ve yakışıklı olacak benim oğlum!

Bursanın ufak tefek taşları
keman olmuş o yarimin kaşları!
Bunuda sölerlermi kına gecesinde
çok severim o türküyü

kına yakılırken kınayı getir aney ve yüksek yüksek tepeler fix canım
ama öncesi ve sonrasında çiftetelli oynanıyor genelde ama roman dabruka felanda oluyor.
bizimki karışıktı tam göbek atarken halay başlıyodu.
kimsenin gönlü kalmasın diye bi ordan bu burdan mix yaptık..

kızlar doğum yapan kız doğumunu anlatmış çok güzel.
mart annelerinden alıntıdır..

yarim saat önce sehnazla konustum.. sesi cok iyi geliyor masallah.. dinleniyormus.. arda kaani 24 saatligine yanindan almislar simdilik.. emzirmeden emzirmeye getiriyorlarmis.. yanindan almalarini sebebi de hani sehnazda seker vardi ya, ona bakiyorlarmis simdiarda kaanda.. ama cok sükr korkulcak bisey yokmus, hersy yolundaymis...
dogum cok kolaydi diyor.. hic bagirmamis.. nefes al ver yapmis bol bol.. cok iyi bi türk ebe varmis yaninda.. epidurali yavas yavas kismis, suni sanciyida hafiften azar azar artirmis, dogumu öylelikle baslatmislar.. 1 saat icinde oldu bitti hersey diyor..
tipki babasinin bebekligine benziyormus.. haksizlik diyo.. ben 9 ay tasidim, hic mi bana benzemez diyor gülerek..
hepinize cok cok selami var..
ha emmiyormus daha tam arda bey.. dogumdan cok yorulmus pasa, takati kalmamis :)
birazdan getirler yine dedi..

Bu arada beebk ilk kimin elinden su içerse huyu ona benzer derler burda.haberiniz olsun.
Sevmediğiniz biri su içirmeye kalkışmasın bebişlere:))

bence normaldir eda_edanur yoksa neden doktorun normal desin doktoruna güven zaten tam o kilo da olması beklenemez bir aralık veriliyo diyelim ki 1000-1500 arasi normal diye senin ki de o aralığa düstügü için normaldir. ama 1450 gr bebekte normaldir 1000gr olan bebekte.. sakın canını sıkma....:ecrin_bebek:

arkadaşlar yeniden merhabalar.
eda edanurcum canım benim bebeğinin kilosu çok güzel.bak ben de gebelik şekeri çıktı dokotrum dedi ki en büyük sorunumuz bebeğin iri doğma riski.ya bak düşük kilo değil yüksek kiloyu problem ediyor doktor.

Bu arada beebk ilk kimin elinden su içerse huyu ona benzer derler burda.haberiniz olsun.
Sevmediğiniz biri su içirmeye kalkışmasın bebişlere:))

ilk 6 ay su felan vermicektim ama ya birisi çaktırmadan verirse :bbo:
neyse bana benzemesin zaten ben çok inatçıyım,herşeyi kafama takarım.
babasıda huysuz kim içirse acaba:uhm:

iyiki fil değilizkaydirigubbakcemile3

idil çok iyi idil teyzesi....evet en son 2 kg dı maşallah.....

eda bebeğinin kilosu çok iyi maşallah...bebekler en fazla 30-34 haftalar arası alırlarmış meraklanma yani....sende o haftalara geldiğinde artışları göreceksin....ben her ultrason aletine yattığımda dua ediyorum haftasının önünde gitmesin diye çünkü direk benim şekerime bağlıcak doktor biliyorum.....oysaki şekeri olmayan bir çok annenin bebekleri 1-2 hafta önden gidiyor....benim doktorumda sevmiyor hiç iri bebekleri...onlara göre işi zorlaştıran birşey iri bebek ve iri anne.....:asigim:

RUMELİLİ canım aynen dediğin gibi benim bebeğin kilosu da hep bi hafta öndeydi.ama şeker çıkınca doktor doğrudan bebeğin kilosunu ona bağladı.doktorum değil de diyetisyenim.önceden kilo alsın diye bekliyordum şimdi almasın haftasıyla aynı gitsin diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…