kızlar ya bizim sayısal değerleri paylaştığımız topik vardı ya bebek kilosu boyu falan yazıyoduk . ordaki sayfaların çoğu uçmuş mu bana mı öyle geldi . ben kendi yazdığımı bulamadım ama zaten 5 sayfa görünüyo.
aynen öyle doğru dedin bursalılar herşeyde saten pijamalarını giyerler :) benim saten takımın elbisesi falan dardı ama pijamaları gayet boldu sığarım gibi geliyor. Hiç denemedim şuan tabi de bakalım artık...bursasu cum benim annemde gemlikli bizde kına gecesi bile saten pijama giyiliyo kına yakılırkenkaydirigubbakcemile3
ama mevlütte düğünde alınan pijamaların içine sığmam artık gibi geliyo.
penye olsa denerdim şansımı belki ama saten hiç gerek yokkaydirigubbakcemile2
aynen öyle doğru dedin bursalılar herşeyde saten pijamalarını giyerler :) benim saten takımın elbisesi falan dardı ama pijamaları gayet boldu sığarım gibi geliyor. Hiç denemedim şuan tabi de bakalım artık...
edanur cum benimkide 28 haftalıkken 1 kiloydu ayrıca hatırlayın kızlar 100 gr almış diye sevinçten uçtuğumuz günleri
şimdi hemen 1 ayda 1 kilo almalarını beklemeyelim ben dr hiç 1 kilo oldu demicekmiş gibi hissediyordum
bundan sonrası Allah büyük yavaş yavaş alırlar günlerine kadar..
bende yarın sabah doktora gideceğim bakalım yine neye kafamı takıp geleceğim. :) çok pimpirikli olduk bizde doktor ne kadar iyi derse desin, ufak bi problemi söylemiş olursa ona takılıp kalıyoruz. Allah yardımcı olsun özellikle eşlerimize sonra onlara patlıyor çünkü kabak.
canım baktım 22 sayfa seninde son sayfada yazın var,yanlışlık olmasın
Bursanın ufak tefek taşları
keman olmuş o yarimin kaşları!
Bunuda sölerlermi kına gecesinde
çok severim o türküyü
kızlar kontrolden geldim.. pek keyifli sayılmam. bu ay tam 3 kilo almışım. toplamda 10 kg. ulaştım. moralim çok bozuldu.
doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. bizim günlerimiz yakın. az mı dedim normal dedi. en son 700 gramdı 500 gram almış. kemik yapısı filan iyi dedi. ama moralim düzelmedi. :1no2:
Bu arada beebk ilk kimin elinden su içerse huyu ona benzer derler burda.haberiniz olsun.
Sevmediğiniz biri su içirmeye kalkışmasın bebişlere:))
ilahi hınzır seni:roflol: yanlışda değil ama ben 29. haftada iki kilo olsalardı mesala 34e 3,5tamam vakit gelseydi,ama yazdfığın gibi Rabbim çok yüce herşeyde bizlere kolaylık vermiş BİRDE İYİ TARAFINDAN BAKALIM FİLLER 22 AYDA DOĞUM YAPIYOR NERDEYSE 2 YILDA:1shok:
evet canım hamd ı senalar olsun o biraz daha düzene girdi,tuzu hayatımdan çıkarttım yaklaşık 20. haftadan bu yana hiç tuz kullanmadım ama birkaç kez dışarıdan yedim onlar hariç,düşündüğün için teşekkür ederim:1hug: inşallah küçük adaşım tatlı idil'de iyidir Allah hiçbirinin yokluğunu göstermesin enson 2kg diye yazmışsın maşallah
CANIM MUTLAKA KULLAN DOKTORUNUN VERDİĞİ ANTİBİYOTİĞİ BEN ANTİBİYOTİK KULLANARAK GEÇİRMİŞTİM. BUZ SADECE ANLIK RAHATLATMASI İÇİN İŞE YARIYOR KALICI ÇÖZÜM DEĞİL YANİ..
GÜNLÜK YOKLAMA VER CANIM SENDE BURDAYIMİYİYM DİYEZAMAN AZALDI BİRBİRİMİZİ MERAK EDİYORUZ. kaydirigubbakcemile5
YA peki lilosu az değilmi sence doktor biraz az gibi ama sorun değil dedi. doktor sorun değil dediyse sorun yoktur dimi. off moralim sıfır. gözlerim çeşme gibi biri girmese bari odama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?