2009 Nisan Anneleri buraya

işte bizdeki handikapta bu....diğer anne adaylarına söylenen genetik yapısı müsait ama bize gelince şeker.....oysaki insülinle sabitledim şekeri daha ne yapacağım ki.....dahiliye doktorumda hemen diyor bebek önde gidiyorsa dozu arttırırız....allahtan kızım söz dinliyor da şimdilik 4 gün önde gidiyoruz....

merhaba arkadaşlar...
rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun.
Bugün konumuz bebek kiloları galiba eda edanur canını sıkma doktor normal dediyse boşu boşuna canını sıkma ben pazartesi gitmiştim muayeneye oğlumun kilosu 1678 di az buldum doktora dedimki ben 2 kilo olmuş diye düşündüm dedim o da gülerek doğduğunda okula başlar artık dedi meleklerimiz 30 haftadan sonra inşallah kilo alacaklar hiç canımızı sıkmaya değmez onları rabbim korusun ve bizlere bağışlasın...

Kızlar bugün evde temizlik vardı.Yazdıklarınızı ara ara okudum ama yazmaya fırsat bulamadım üzgünüm.

Tuğçe çok geçmiş olsun.20 yaş dişinin verdiği ızdırabı çok iyi bilirim.Bir önce kurtulurun umarım.

Özlem ben patlıcanı çok severim.Hamileyken de yedim.Bir zararı oduğunu sanmıyorum.

Çok güldürdün beni ya delikafadulden

iyiki doğmuş minik arda:)
ne güzel bizde yazarız doğum hikayelerini.
Mesaj atarız tel.den

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.

hoşgeldin canım.....................alırız tabi niye almayalım..............

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.

hoşgeldin.hafatlarımız anı.ama benim sezeryan olacağı için 10 nisan falan gibi olacak inşallah.

kızlar bu saatte kalablık var ama ben çıkıyom :a015:
internetimde bi sorun var sanırım gidip geliyo çıldırmadan gideyim biraz buzdolabının yanınacokacimcoook
öpüyorum görüşürüz..

hoşgeldin.hafatlarımız anı.ama benim sezeryan olacağı için 10 nisan falan gibi olacak inşallah.

Sevgili Megulcum,

Bende sezeryan düşünüyorum aslında bizim bebek tüp olduğu için doktorum bana sezeryan önerdi. Ben hala kararsızım biraz bekleyim son ana kadar durumu değerlendirmek istiyorum.

YA BANA karnımda hiç rahat vermediği için kocanmış gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3 saol canım içimi rahatlattın. boyuda 38 cm dedi. kesin deyilmiş ama o

evet canım yüksek kiloda iyi değilmiş. şekerden dolayı demek bebek büyük doğabiliyor bilmiyordum. ay biraz rahat olmamız lazım ya herşeyi kafamıza takarsak ohooo nasıl geçecek günler. herşey iyi olacak allahın izniyle. :1closedeyes:
iyiki fil değilizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki değilizde ben ayda 3 kg almaya devam edersem yakında olcam herhalde kaydirigubbakcemile3

saol canım maşallah bebeklerimize. seninki 2000 gr. böle kıyaslama yapıyorum ama aramızda da fark var yanii... nerdeyse 3 hafta ay sonu benim ondan değerleri düşük zannediyorum..
canım gebelik şekeri çıkanlar normal doğum yapabiliyor dimi.. bide bir çok annenin şekeri doğumda plesentanın atılmasıyla normale dönüyormuş. uzman tv de izlemiştim..

Sevgili Megulcum,

Bende sezeryan düşünüyorum aslında bizim bebek tüp olduğu için doktorum bana sezeryan önerdi. Ben hala kararsızım biraz bekleyim son ana kadar durumu değerlendirmek istiyorum.

bi ortak yönümüz daha çıktı.benimki de tüp bebek.biz de o yüzden sezeryan istiroruz.:CüvCüv:

EDACIM gerçekten de biraz rahat olmalıyız.ama diyene bak.nerdeyse stresten kafayı yicem.senağlama

iyiki doğmuş minik arda:)
ne güzel bizde yazarız doğum hikayelerini.
Mesaj atarız tel.den

EVET canım yaa sıra bize geliyor. oy oyyyy due urla gibi heyecan yapıyım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar avatar yaptım kendime nasıl olmuş.
çok güzel olmuş canım avatarın.
Merhaba Arkadaşlar,
hoşgeldin canım. :1hug:

bi ortak yönümüz daha çıktı.benimki de tüp bebek.biz de o yüzden sezeryan istiroruz.:CüvCüv:

EDACIM gerçekten de biraz rahat olmalıyız.ama diyene bak.nerdeyse stresten kafayı yicem.senağlama
oy oyyy megülcümm senin zaten stresten çıktı şeker.. accık rahat ol bak benim öğlenki halimden eser kalmadı. çok rahatladım herkes normal dedi moral verdiniz. saolun canlarım benim.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…