- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Kızlar hiç sohbete katılamıyorum bu aralar..
İş yerinde daha çok yazıyordum ama evdeyken öyle olmuyo..
Tuğçe canım çok geçmiş olsun..
Görüşmek üzere..
iyiki fil değilizkaydirigubbakcemile3
idil çok iyi idil teyzesi....evet en son 2 kg dı maşallah.....
eda bebeğinin kilosu çok iyi maşallah...bebekler en fazla 30-34 haftalar arası alırlarmış meraklanma yani....sende o haftalara geldiğinde artışları göreceksin....ben her ultrason aletine yattığımda dua ediyorum haftasının önünde gitmesin diye çünkü direk benim şekerime bağlıcak doktor biliyorum.....oysaki şekeri olmayan bir çok annenin bebekleri 1-2 hafta önden gidiyor....benim doktorumda sevmiyor hiç iri bebekleri...onlara göre işi zorlaştıran birşey iri bebek ve iri anne.....:asigim:
Kızlar bugün evde temizlik vardı.Yazdıklarınızı ara ara okudum ama yazmaya fırsat bulamadım üzgünüm.
Tuğçe çok geçmiş olsun.20 yaş dişinin verdiği ızdırabı çok iyi bilirim.Bir önce kurtulurun umarım.
Özlem ben patlıcanı çok severim.Hamileyken de yedim.Bir zararı oduğunu sanmıyorum.
Çok güldürdün beni ya delikafadulden
Tuğçecik napoorsun burda akşamcı :)
sağol kuzucum ama korkunç kokuyo inşallah geçer bebişcik gelene kadar:)
tuğçecim bu arada geçmiş olsun tatlım belinin arkasına hep yastık koy tamam mı
yaa en iyisi güzelim önemli olan beşik
benim yatak odam onun odasına pek yakın sayılmaz o yüzden bende 6 ay beşikte yatırcam ama problem şurdan doğuyo ben kayınvalidemlerle küsmeden önce kadın torunumun beşiiini ben yaptırcam die tutturmuştu bende okey demiştim şimdi eşime ayıp olur die beşik alamıyoruz çünkü annesi alıcam dedi ama beşikten haber yok hala sinir olmaya başladım
valla bebek doğcak 40 mevlüdünde de ben hasta gibi yatamam geceliklerle adam gibi kıyafetimi giyerim mevlüdümde ev sahibi gibi davranırım
ben her gece içmiyorum artık....evet hemde nasıl rennie kullanıyorum ben iyi geliyor
yiyin gari kızlar......tuğçe tansiyonun sorunun düzeldi mi?yerken tuza dikkat ette ye yinede...özlem ben patlıcan yiyorum hep içindeki oranlama ne kadardır bilmiyorum ama yiyorum.....
Bu arada bu tatlı hangi tatlı kızlar ya...düşünürken daha çok canım istiyor....bulana kadar canım 4 çeşit daha çekti....bana sölesenizde bişey olmaz zati şeker var yiyomuyos kızımla
kızlar kontrolden geldim.. Pek keyifli sayılmam. Bu ay tam 3 kilo almışım. Toplamda 10 kg. Ulaştım. Moralim çok bozuldu.
Doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ama kilosu 1200 .. Azmı kızlar yaa şirvan senin kaçtı en son. Bizim günlerimiz yakın. Az mı dedim normal dedi. En son 700 gramdı 500 gram almış. Kemik yapısı filan iyi dedi. Ama moralim düzelmedi. :1no2:
kızlarrr muhtara telefon yazdırmayan kalmasın....
ya bana karnımda hiç rahat vermediği için kocanmış gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3 saol canım içimi rahatlattın. Boyuda 38 cm dedi. Kesin deyilmiş ama o
..
canım geldim, anca geçmişi okuyabildim.....şirvan canım nerede bunlar kimseler yok
sen nasılsın safağın kac senin
hazırlıkların bittimi
cok sordum sıkılcan ama kimse yok barı biz sohbet edek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?