2009 Nisan Anneleri buraya

benim bebiş çok baskı yapıyo alt tarafa artık bazen ağrı yapıyo doktor normal dedi ...........................................

Kızlar hiç sohbete katılamıyorum bu aralar..
İş yerinde daha çok yazıyordum ama evdeyken öyle olmuyo..

Tuğçe canım çok geçmiş olsun..

Görüşmek üzere..

şirvan canım nerede bunlar kimseler yok
sen nasılsın safağın kac senin
hazırlıkların bittimi
cok sordum sıkılcan ama kimse yok barı biz sohbet edek

Kızlar hiç sohbete katılamıyorum bu aralar..
İş yerinde daha çok yazıyordum ama evdeyken öyle olmuyo..

Tuğçe canım çok geçmiş olsun..

Görüşmek üzere..

teşekkür ederim canım,yinede kendini özletme yoklamaya katıl en azından kızlar öyle diyo haksızda sayılmazlar:1hug:

iyiki fil değilizkaydirigubbakcemile3

bende belgeseli her izlediğimde aynı şeyi diyorum 9 aya zor dayanıyoruz 22 ay ne demekyasakkelimeRUMELİLİ canım maşallahinşallahta hep iyi olur idil kız elif sena kız ve hepimizin bebişleri Allah yokluklarını göstermesin uzun ömür versin miniklerimize

teşekkürler canım infeksiyon dağılırsa sancımda hafifler herhalde,çok zor ama hep diyorum ya elif senam sağolsun.

Tuğçecik napoorsun burda akşamcı :)

bir ziyaret edeyim dedim çiçekciğim bugün bayağı girdim ama bel ağrısı olmaya başladı yarın inşallah yoklamayı verir kaçarım söylemeden geçmeyeyim bebeğinin oda takımı hayırlı olsun çok güzel olmuş maşallah

sağol kuzucum ama korkunç kokuyo inşallah geçer bebişcik gelene kadar:)

ilk başta kokması normalmiş canım bir süre sonra geçer bizim inşallah mayısta alınacak benim işim daha zor annemgil alacağı için daha erken alın diyemiyorum ama beşik hazır bakalım hayırlısı olsun,bebişler sağlıkla yatarlar inşallah

tuğçecim bu arada geçmiş olsun tatlım belinin arkasına hep yastık koy tamam mı

sağol canım diş ağrısını yaşayınca diğer ağrıları hiç takmıyorum ama buda önemli tabiki tamam tatlım yastığı denerimyerimseniben

yaa en iyisi güzelim önemli olan beşik
benim yatak odam onun odasına pek yakın sayılmaz o yüzden bende 6 ay beşikte yatırcam ama problem şurdan doğuyo ben kayınvalidemlerle küsmeden önce kadın torunumun beşiiini ben yaptırcam die tutturmuştu bende okey demiştim şimdi eşime ayıp olur die beşik alamıyoruz çünkü annesi alıcam dedi ama beşikten haber yok hala sinir olmaya başladım

ben kaçtım iyi geceler güzel nisan anneleri ve bebişleri,Allah a emanet olalım.

aman sakin ol canım,bence şimdilik dursun almayın zaten beşik kolay siz en zorunu halletmişsiniz vakit iyice yaklaşınca baktınız haber yok alırsınız ozaman ayıp olmaz.:1hug:

valla bebek doğcak 40 mevlüdünde de ben hasta gibi yatamam geceliklerle adam gibi kıyafetimi giyerim mevlüdümde ev sahibi gibi davranırım

all bende de o kadar...,bende yatamam

evet hemde nasıl rennie kullanıyorum ben iyi geliyor
ben her gece içmiyorum artık....
Midem ekşidiyi zaman ,akşamı içiyorum

hatay künefesi

canım benim bugün kontrolüm vardı.. Kilosunu söylemedi, bende unuttum sormayı....

kızlarrr muhtara telefon yazdırmayan kalmasın....

kız benden çok çalışıyorsun...
Ama yarından sonra işimin başındayım... Hastalığıma verin artık..
ya bana karnımda hiç rahat vermediği için kocanmış gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3 saol canım içimi rahatlattın. Boyuda 38 cm dedi. Kesin deyilmiş ama o
..

canım benim bebek 31 cm dedi.... Seninki iyiymiş maşalllah.
Ben doğduktan sonra hemen baskete verim baride ,, kısa boylu olmasın.... :))

şirvan canım nerede bunlar kimseler yok
sen nasılsın safağın kac senin
hazırlıkların bittimi
cok sordum sıkılcan ama kimse yok barı biz sohbet edek
canım geldim, anca geçmişi okuyabildim.....
bu arada şafak 71 oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…