iyi akşamlar şirvan ve betül19 ....
şirvancım sen nerde katılıyorsun seminerlere
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.
kızlar ne haber
yaaaaa benim büyük oğlan gece babasını uyutmadı tabi bu aksam ikiside uyuyor
yalnızım yani bi manada
kızlar büyük oğlumun adı ALİ SAMİ kücüğede AHMET SAFA düşünüyorum nasıl aslında emin olsam takılmam ama cevremde pek beyeni toplayamadı isim acaba gec olmadan baska isimler mi arasam
fotosunu gördüm kızının nazar değmesin ona ya çok şeker..
içim bi tuhaf oldu..
inşallah en kısa zamanda kucağına alır koklarsın prensesi.
inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. :1hug:
enel, allah yardımcınız olsun, bebeğini sağlicekle kucağına alman dileğiyle:Saruboceq:
günaydın kızlar.
Urla komşuna çok geçmiş olsun küçük prensesi hayırlı olsun.
eysan umarım en kısa zamanda tansiyonun düzelir canım.
april16 taşınıyorum falan derken günleri unutup bi bakacaksın bebişin zamanı gelmiş yeni ev yeni bir hayat umarım hepsi uğurlu gelir size.
enel en kısa zamanda sağlıkla ve mutlulukla bebişinle kucaklaşmanı diliyorum.güçlü ve sabırlı olmalısın umarım bugünler en kısa zamanda arkanda kalacak bebeğinle mutlu mesut evinde olacaksın
kızlar ne haber
yaaaaa benim büyük oğlan gece babasını uyutmadı tabi bu aksam ikiside uyuyor
yalnızım yani bi manada
kızlar büyük oğlumun adı ALİ SAMİ kücüğede AHMET SAFA düşünüyorum nasıl aslında emin olsam takılmam ama cevremde pek beyeni toplayamadı isim acaba gec olmadan baska isimler mi arasam
iyi haberlerle gelirsin inşallahbende yarın sabah doktora gideceğim bakalım yine neye kafamı takıp geleceğim. :) çok pimpirikli olduk bizde doktor ne kadar iyi derse desin, ufak bi problemi söylemiş olursa ona takılıp kalıyoruz. Allah yardımcı olsun özellikle eşlerimize sonra onlara patlıyor çünkü kabak.
tabikide annesinin elinden içerBu arada beebk ilk kimin elinden su içerse huyu ona benzer derler burda.haberiniz olsun.
Sevmediğiniz biri su içirmeye kalkışmasın bebişlere:))
hoşgeldin........Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.
kızlar bugün seminerde ;
evde alınan güvenlik önlemleri anlatıldı,,,,
bir ara detaylı anlatırım.... hatta aklıma gelenleri anlatım.
bebek var diye evi çok dezenfekte etmeyin dediler,, özellikle 6 aydan sonra emeklemeye başladıktan sonra; bebek biraz mikroplarla haşır neşir olsunki bağışıklık kazansın dedi..
bu sözüm özelllikle urla için .........
bebek görmeye gelenlere ;
mutlaka ellerini yıkatmak gerekir,, aksi takdirde ,, bebekle temasla bulundurulmamalı,,
öpmek yasak ,,, daha onlar ufacık.. bğışık sistemleri yok... ,
gelenler kırılabilr,, aman kırılsınlar,,, hiç takmayın bebeğin sağlığı daha önemli,,,
sışardan gelen birinin kuçağına bebek verilecekse ,, gelen kişinin omuzuna bir tülbent verin...
bebek kusuyor, üstünüzü kirletmesin dersiniz... fakat asıl amaç ; gelen kişinin dışardan geldiği için üstü başı tozlu olabilir... kıyafeti ,, bebekten uzaklaştırmak.. tülbent araa kalkan görevi yapacak...
evet ya çiçek kapsama alanı doışında gözüküyoooooooobu arada gece nöbetindeyim heheh
ama anlamadım çiçek sana ne oldu :uhm::bbo:
neden kapsama alanı dışına çıktın?neden adın açık renk yazıldı ceza mı aldın ne ettin bea yawrum.
çık kapsama alanından özleriz biz seni:a015:
Günaydın herkese şişko bayanlar :))))
ben bugün iş başı yaptım.....
O yüzden erken den düştüm buraya .....
herkese günaydın.
hayırlı cumalar..
haftanın son günü bir hafta daha tamamlandı.
yarın kontrolüm var,tahlil sonuçlarımı öğrencem.
37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.
artık martın ortalarında izne ayrılacağım.
sonra evde fiesta!
Dün doktora gittim , oğlum gayet iyiymiş . (maşallah demeyi unutmayın)
31 cm olmuş, kilosunu sormayı unuttum....
Bu sefer doktor yoğundu,, ne kilom ölçüldü, ne tansiyonum....
Cd. Kaydettik. Ama artık eskisi gibi net değil herşey,,,
suratını gene göstermedii,, ne inatçı bir erkek olacak bu ,,, anasını merak ta bırakıyor....
70 gün sonra mecbur gösterecek o çirkin suratını zaten....
Sağlığı yerinde olsun yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?