2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bugün seminerde ;
evde alınan güvenlik önlemleri anlatıldı,,,,
bir ara detaylı anlatırım.... hatta aklıma gelenleri anlatım.

bebek var diye evi çok dezenfekte etmeyin dediler,, özellikle 6 aydan sonra emeklemeye başladıktan sonra; bebek biraz mikroplarla haşır neşir olsunki bağışıklık kazansın dedi..

bu sözüm özelllikle urla için .........

bebeği gözünüzden bir dakika bile ayırmayacakmışız.
hep onu gözümüzle takip edecekmişişiz....

ona devamlı yapma etmek yerine,, bırakın yapsın denesin öğrensin. diyecekmisişiz....
ama tehlike anında hayır yapma kelimesini kullanabiliriz..
devamlı hayır dersek anlamayacaktır.

bebek görmeye gelenlere ;
mutlaka ellerini yıkatmak gerekir,, aksi takdirde ,, bebekle temasla bulundurulmamalı,,
öpmek yasak ,,, daha onlar ufacık.. bğışık sistemleri yok... ,
gelenler kırılabilr,, aman kırılsınlar,,, hiç takmayın bebeğin sağlığı daha önemli,,,

sışardan gelen birinin kuçağına bebek verilecekse ,, gelen kişinin omuzuna bir tülbent verin...
bebek kusuyor, üstünüzü kirletmesin dersiniz... fakat asıl amaç ; gelen kişinin dışardan geldiği için üstü başı tozlu olabilir... kıyafeti ,, bebekten uzaklaştırmak.. tülbent araa kalkan görevi yapacak...

kızlar ne haber
yaaaaa benim büyük oğlan gece babasını uyutmadı tabi bu aksam ikiside uyuyor
yalnızım yani bi manada
kızlar büyük oğlumun adı ALİ SAMİ kücüğede AHMET SAFA düşünüyorum nasıl aslında emin olsam takılmam ama cevremde pek beyeni toplayamadı isim acaba gec olmadan baska isimler mi arasam

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.

hoşgeldin arkadaşım aramıza

canım ben fikrimi söyliim ahmet safa çok ağiır bi isim gibi bu isimde bi bebek düşünemiyorum ahmet güzelde safa hoşuma gitmedi

fotosunu gördüm kızının nazar değmesin ona ya çok şeker..
içim bi tuhaf oldu..
inşallah en kısa zamanda kucağına alır koklarsın prensesi.

inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. :1hug:

enel, allah yardımcınız olsun, bebeğini sağlicekle kucağına alman dileğiyle:Saruboceq:

hepinize
çok çok teşekkür ederim.
herşey gönlünüzce olsun.iyi geceler sizlere.

canım bencede safa biraz ağır bi isim bebeğe pek uymuyor. samide biraz ağır isim,bi büyüğünüzün ismi felanmı ama sonuçta senin içine sinmesi önemli tamam bi tanesini eski isim koy ama bari biri modern isimlerden olsun bence.yinede senin kararın canımcım..

bu arada gece nöbetindeyim heheh
ama anlamadım çiçek sana ne oldu :uhm::bbo:
neden kapsama alanı dışına çıktın?neden adın açık renk yazıldı ceza mı aldın ne ettin bea yawrum.
çık kapsama alanından özleriz biz seni:a015:

Dün doktora gittim , oğlum gayet iyiymiş . (maşallah demeyi unutmayın)
31 cm olmuş, kilosunu sormayı unuttum....

Bu sefer doktor yoğundu,, ne kilom ölçüldü, ne tansiyonum....
Cd. Kaydettik. Ama artık eskisi gibi net değil herşey,,,
suratını gene göstermedii,, ne inatçı bir erkek olacak bu ,,, anasını merak ta bırakıyor....

70 gün sonra mecbur gösterecek o çirkin suratını zaten....
Sağlığı yerinde olsun yeter....

herkese günaydın.
hayırlı cumalar..
haftanın son günü bir hafta daha tamamlandı.
yarın kontrolüm var,tahlil sonuçlarımı öğrencem.
37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.
artık martın ortalarında izne ayrılacağım.
sonra evde fiesta!

iyi haberlerle gelirsin inşallah

Bu arada beebk ilk kimin elinden su içerse huyu ona benzer derler burda.haberiniz olsun.
Sevmediğiniz biri su içirmeye kalkışmasın bebişlere:))
tabikide annesinin elinden içer

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu siteye üyeyim ve bir nisan annesiyim. Yaklaşık 20-24 nisan arası doğumum gerceklesecek. Umarım benide alırsınız aranıza. Selamlar.
hoşgeldin........

eheheheheheh tamam anlaşıldı................

iyi fikirrr...................
evet ya çiçek kapsama alanı doışında gözüküyoooooooo

Günaydın herkese şişko bayanlar :))))

ben bugün iş başı yaptım.....
O yüzden erken den düştüm buraya .....

hoşgeldin bende bi geçmişi okuyup geldim evet artık şişkoyuzzzzzzzzzz

hele ben yolda yüürken artık sekiyorumda oenguenler gibi yürüyorum.....

delikafaduldendelikafadulden

AY KIZLAR DÜN AKŞAM ÜZERİ EVE GITTIM YEMEGİMİ OCAGA KOYDUM BİR YAGMUR BİR ŞİMŞEK..nasıl hızlı yagıyor yagmur hava serin degil.......

cıktım balkona.. oturdum kanepeye.. karsımda deniz............ yagmurda ne saganak....

elimde portakal suyu eşimi beklıyorum ne keyif aldık ogluşumla ...............

haydi bakalım sende görüceksin bebegini....
bende salı günü yokum merak etmeyın sabah 10 da randevumuz işe gelmem...........
güzel haberle dönersin inşallah..............

maşallah.......................
bizimde şafak 49...................

günaydın tatlı anneler.......
akşam aldığım güzel haberler neticesinde bir mutluyum sorma gitsin...mart annelerine bir bebek daha katıldı...canım arkadaşım esma akşam oğlunu kucağına aldı.....hepimize kolay doğumlar nasip etsin allah çünkü esmayla konuştuğumda evde sancısını çekiyordu saat 4 gibi ve kızkardeşi 9.30 gibi haber etti ablam doğum yaptı diye....dirayetli arkadaşım benim 9 ay boyunca pırt diye doğuracam diye diye doğurdu valla.....ben eksik edermiyim şimdi ağzımdan bu lafı.....haydi kızlar pırt diye doğurucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…