Ben de şu epidural hikayemi yazayım,içimde kaldı acısı hala.Beni ençok sinir eden hem epidural yapıp hem de sancı çekmem,bilseydim direkt normal yapardım.
Benim doğum yaptığım gün son kontrolümüz vardı,o gün de gün boyu çok hafif karın ağrısı gibi ağrım vardı,ama çok az,düzenli de değil.Neyse biz gittik hastaneye,Dr.altan muayene etmeden önce ben dedim ki galiba bugün doğuracağım hafif ağrım var,Dr. da yok daha değil dedi.Sonra bir muayene etti,Aaaa bebek geliyor,hemen yatış dedi,meğer 6cm açıkmış.
Hemen apar topar yatırdılar beni,dr. sancın yok suni sancı vereceğiz dedi.Sonra da epidural takıldı,ben hiç sancı çekmiyorsun diye her yerde okuduğumdan duyduğumdan gayet rahatım,normalden de hiç korkmuyordum,hiç konuşmadım anestesi dr.uyla nasıl olacak diye.2-3 saat ben çok iyiyidim,kardeşim annem eşim odada gülüş cümbüş..Bir ara ben sancı issettim,hemşireyi çağırdım,bana dedielr ki son anda ağrı kesiciyi yapmıyoruz,eğer tamemen epiduralle yaparsan sancı çekmeyeceğin için doğumun hem zorlaşır,hem de uzar dediler,ben de tamam dedim.Çok zor geçtiğini başka arkadaşlarımdanda duymuştum,ondan tmm dedim.Veee 1 saat çoook şiddetli sancılar çektim,bağıra çağıra.evet,doğum çok kaolay ve çabuk oldu,5 dk da Beşiktaş oldu da,ben çok yorgun ve bitap düşmüştüm sancılardan dolayı.
Sancı çekerken hep Ben böyle olduğunu bilmiyordum diye bağırmışım,bu aklıma geldikçe hep gülüyorum.[/QUOTE/ o bir saat çekilen sancı değil basınçmış bana vurdular neden acısı seçmiyor diyorum dediler sancı değil bebeğin gelirken yaptığı basınçmış ama tek sancı çeken sen değilsin ben epidurelimi çıkarttım yanlışlıkla artık tek değilsin arkadaşım