2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

kızlar sanırım u kilolar yaz çok sıcak dışarıda çıkamıyoruz çok o yüzden birde bebeklerle evde geçiyo günler bunlar bi emeklesin yürüsün o zaman peşlerinden koşmaktan kendiliğinden veririz inşallah

bana da yazsana nasıl verdiğini ben 2 kilo verebildim henüz...off offff

özel bişy yapmıyorum valla yiyorumda hergün kekler tatlılar yiyorum emziriyorum vede evimiz 2 katlı olduğu için sürekli bişyleri alıp inmek ve çıkmak beni çok yoruyo sanırım o yüzden verebiliyorum bide akşamları oğluşumla yürüyüşe çıkıyoruz:hooray:

slm bende 20 nisanda doğum yaptım 80 le doğum yaptım simdi 76 yım aksamları 1 saat yürüyüş yapıyorum emziriyorum oğlum yaramaz olduğu için günde en fazla 3 saat uykuyla duruyorum ama bu kilolar gitmiyorkafamçokkarıştı

kızlar ben 50 kıloyla hamıs kaldım 78 le doguma gırdım,hatta topıkte en kılolu hamişlerden ıkıncısıydım:kedi:suan 59 kıloyum 55 olduktan snr dahada kılo vermek ıstemıyorum boyuma 50 kılo cok az kalıyo cunku,suan gorenler hıc cocuk dogurmamıs gıbısın dıyolar,benımde agzım kulaklarıma varıyo tabıkaydirigubbakcemile319 kıloyu gerıde bıraktım Allahın ıznıyle...

bildiğim kadarıyla düzensiz uykuda kilo verilmesini engelliyo canım.
yani az uyumakta kiloya sebep.

nasıl verdin peki canım? bir anlatsan da feyiz alsakkaydirigubbakcemile3

kızlar bende 54 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim şimdi bebeğim 5 aylık ve ben 51 kiloyum gören 18 yaşında zannediyor yaşımı hiç göstermem ben çok dikkat ettim yediklerime sağlıklı beslendim ve emzirdim gitti kilolar

göster göster inanmam resim koy P:dance:

ayyy ben de yazayım da ne kadar dobiliyim görün hala:)
53 hamiş kaldım
71 doğuma girdim...
64 doğumdan hemen sonra
62 bir ay öncesine kadar...
60 şu an..... tek istediğim 55 olmak.... 53 olmak istemiom boyuma göre çikin oluyomuş:) ama ben alışık değilim 60 demeye püfffffffffffffff.... tıkandım kaldım gitmiyo daha........................

sevgili (şenayın deyimiyle) DAĞ ÇıÇEEMıZ.... iyisin mi.... bi de kimyasal gebelik ne dimek yaw

tabi koyarım ama öncekoymayı sonra kaldırmayı öğretirsen:)

tabiki öğretirim cnm
şimdi hizliresim.com a gir gözat tan resmini seç alttaki kutudanda resim boyutunu mesaj panoları seç yükleye tıkla

yüklendikten sonra forumlar 3 yazan kutudaki linki buraya kopyala

silmek daha da kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…