2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

sultancım bende takıorm canım korse ve hiç göbeğim yok şuan

cnm sen doğuömdan ne kadar sonra takmaya başladın ben 3-4.günü takmaya başladım ama benim dikişlerimi acıtıyor belli bir süre takıp çıkarıyorum

takmasam göbeğim sarkık şu an dikişlerimin üstünde ve acıtıyor
ama yine topladı faydası oldu

kıs maşallah sıze anacım benı tanımayan hala hamıle zannedıyor markette felan,kız uyuyunca çıkıyorumda hafıften yürüyüş modunda anca ışte,bendemı kullansam korse acep ya,sarkan göbış canımı sıkıyor,kız kılo almayanlar hemen verenler yazmayın valla kılomu sızınkıler anacım ya,burda maşallahı olanlar var şekıl 1 A ben,arkamdan şenay olabılır belküüüüüüüüüü

özi bende peşinizdeyim. benimde takıldı kaldı zaten doğumdada gitmedi kilolar.
bencede çok hızlı verenler yazmayın ya moral falan kalmadı bende hala bazen hamiş pantalonumla çıkıyorum dışarı:a015::a015:

merhaba arkadaşlar ben mayıs annesiydim ama bugün nisan annesi olacağımı öğrendim.30 unda doğuma gidiyorum allahın izniyle ben normal doğum yapacağımı düşünerekten 3 ay önce belden kavramalı korse almıştım sanırım onu kullanamicam sezeryanda nasıl korse takılıyor acaba?

ne zaman spora başlıcaz kızzzzzzzzzzzzz
doğurcağım gün eşimede diyorum bi doğurayım ipi salınmış boğalar gibi koşçam :)))))

valla ya bide hemen basketbol oynamaya gitmke istiyorum çok özledim yaa ne zaman yapabilcez yaww

42. haftada dogurdum. 83le fln girdim doguma. suan 72yim..10 gun oldu.. heergun biraz daha veriyorum son 5 gunde 3 kilo verdim.. istah sifir zorla yediriyorlar.. 15 kilom daha ver gidicek !!

Cıcek canım beraberız benımde durdu valla 59la hamıle kaldım 66ıle doguma gıttım sımdı 59kıloyum sabıttledık galıba hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…