2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, duvak, TugbaEcrin, Ayshe

merhabalar arkadaşlar.
birazdan dışarı çıkcaz.çıkmadan bi bakayım dedim.

aysun ben face de fotonu göremedim kayıtlı değil misin acaba?
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun.
tuğba gözün aydın annen baban gelmiş.evin de mis gibi olmuş güle güle kirlet:))
şenaycım dişiniz hayırlı olsun.
başka ne vardı unuttum.:uhm::bbo:

ayşe özlettin kendini inşallah çalışmanın sıkıntının karşılığını alırsın.ben hep öğrencilerime zahmetsiz rahmet olmaz derim.

bu arada arkadaşlar gülfem adımlama işini iletlett ama tam yürüyemiyor.ne zaman tam olarak yürür acaba?ben yaşına yürür diyorum ama inşallah.

gülercim teşekkür ederim canımm
maşallahh gülfeme ecrin de sıralıyor artık köşe koltuğu boydan boya gidiyor.bende yaşına kadar yürümesini çooooooook isterim

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

ne sesiz bi cumartesi hava güzel herkes dışardalar herhalse bizdeegeyle dolaştık geldik bırazz

şimdide müzik calışıyor o oynuyorrr

Merhaba, Tuğba facebook ile ilgili yazdılklarını okudum da. Önceki gün benim mail adresimden tüm kayıtlı adreslerime benim adıma bir reklam maili gitmiş. Gönderilmiş postalarda da kayıtlı üstelik. Virüs sanırım. Facebook ile alakalı olabilir mi?

feridecim virüs olduğunu sanmıyorum ama facebook yada üye olduğun başka adreslerden yahut bir ara pek meşhur olan forvard maillerden mail adresin ele geçirilmiş.ve malesef önlemenin bir yolu yok

şöyleki kendi ürünlerinin ya da sitelerinin reklamını yapmak isteyen gıcık insanlar öyle programlar yazıyorlar ki o program bütün internette dolaşıp heryere kayıt ettiğin sözde gizli olan mail adresini alıyor.ve senin adına reklam göndermeye başlıyorlar

rica ederim canım evet benim bildiğim engellemenin başka yolu yok.
aliyecim hoşgeldin nasılsın ne yaptın şikayet işi ne oldu devam mı tadilat

iyi akşamlar arkadaşlar.gezdik geldik ama biraz serindi hava.inşallah gülfem üşümemiştir.
bahçelievler tarafına gittik ev baktık .işimiz zor.ev yok olanlar eski ama fiyatları 1000 tl den başlıyor.hazirana kadar taşınmak istiyoruz ama bu gidişle mümkün değil gibi.

ecrine de maşallah.inşallah yürürler.fotoğraflarda ayakta yürürken falan daha güzel olur.:hooray:

tuğba çok haklısın bu yolla herkesın adresı var,bızım bılıyorsun araştırma şırketımız var bır ara ortaklık düşünüyorduk başka bır şırketle ordakı bey bıze bu yolla mılyonlarca adres edındığını ve ıstedığı reklamı yapabıleceğını,alt yapının hazır olduğunu bır çoğunun bu yardım maıllerıyle,şu kadar kışıye gönder göndermezsen kötü olur felanlardan toplandığını söylemıştı,o söyleyene kadar hıııç aklıma gelmemıştı doğrusu neyse uzattım ama dıkkat etmelıyız,çıçek çatladım gülmekten canım ya,banada geçen gün arkadaş arıyoruz eşımle tanışalımmı ....... gıbı bır mesaj geldı edı görmüşkadar korktum hemen çıkardım arkadaşlarımdan nerden geldıyse,hııııııı bu arada yeşım berkerı sormuştunuz bır ara o bızden gıtmıştır sıze yengemız farmdan,zaten ne gelıyorsa farm yüzünden gelıyor,ben hıç sevmıyorum ya,sanırım kapatacam,ıyı hafta sonları,aaaaa bızım yarın babamız gelıyor ınşallahdelikafadulden
şenaycım gözünüz aydın maşallah kızçelere,mügecım hemen çıksın acısız sızısız ınşallah,gülfeme ecrıne maşallah bızımkınede maşallah sıralıyoruz bızde koltuk kenarı,yatak kenarı tehlıkelı ne varsa ışte,eeee unuttum valla,hıımmm melekcım gerçekten sessız bır cumartesı ben hava güzel olduğu halde çıkmadım,üstelık pazar gıbı geldı bana bugün heeep,akşamınız güzel olsun:teytey:

aklıma geldı bak eysancım ne takıyorsun hayatım ya ıstersen verırsın kılolarını,ağzı olan konuşuyor ışte tabıkı kolay bır dönem değıl doğum sonrası kıloları herkesın bünyesı farklı kımısı sadece bebışten ıbaret ınankı,görümcem hamıle 52 kılo 4.ay 4 kılo almışkarnı hala yok,boyu 1.73,emınımkı doğumdan sonra hıç doğurmamış gıbı olacak,fakat ben zaten 68 le hamıle kaldım 93 le doğurdum,şımdı 69 um,yanı ne yapalım,zamanla gıder 2 çocuk kıs kolaymı senınkı
gülercım rabbım yuardımcınız olsun ev bulmak hele ıst,ıstedığın gıbı hemde ıstedığın fıyata çok zor,gönlüne göre olsun ınşallah hemen bulursunuz

gülercim inşallah gönlüne göre ev bulursun........

ya ege uyumuyor artık hiç akşam 10 dayatsa 12de yatsa akşam 8de yatsa sabahın 6,30 ayaktaaaaa standart
gündüzleride 1 kere uyuyor oda 1 saat falan delircem uykusuzlukta ben onda tık yok

sağol canım.

sağol canım.
uyku konusunda ne diyebilirim ki benim başımda da var bi tane uykusuz melek.

Sağol Tuğbacım,moral verdin)
Bugün eski okulumdana arkadaşalrımla buluştum,Miray ın doğumundan beri görmemişlerdi beni,içeri girince,herkes,Aaa,hiç doğum yapmış gibi değilsin maşallah!!dediler ,sevindirik oldummmm))

Gülercim inş gönlünüze göre bir ev bulursunuz,Bahçelievler pahalı bir yer mi ,yoksa kiralar hep mi böyyle İst. da?Burada baya düştü de,500-600 e güzel evler bulursun mesela.

Bu arada evine gittiğimiz arkadaş bir pasta yapmış,çok kolay ve de güzel:
Pasta tabanları oluyor ya 2 katlı,onu almış,2 katın da içini oymuş biraz,hamurunu çıkarmış yani.Sonra alt katına Kahramanmaraş dondurması koymuş,krema yerine,2. katı üstüne koymuş,dondurucuda bekletmiş,servis yapacağı zaman çıkardı,üstüne hazırladığı çikolata soso döktü,yerken serin serin ohhhhh,hem görüntü güzel,hem de tadı,hem de çok kolayyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…