aklıma geldı bak eysancım ne takıyorsun hayatım ya ıstersen verırsın kılolarını,ağzı olan konuşuyor ışte tabıkı kolay bır dönem değıl doğum sonrası kıloları herkesın bünyesı farklı kımısı sadece bebışten ıbaret ınankı,görümcem hamıle 52 kılo 4.ay 4 kılo almışkarnı hala yok,boyu 1.73,emınımkı doğumdan sonra hıç doğurmamış gıbı olacak,fakat ben zaten 68 le hamıle kaldım 93 le doğurdum,şımdı 69 um,yanı ne yapalım,zamanla gıder 2 çocuk kıs kolaymı senınkı
gülercım rabbım yuardımcınız olsun ev bulmak hele ıst,ıstedığın gıbı hemde ıstedığın fıyata çok zor,gönlüne göre olsun ınşallah hemen bulursunuz
gülercim inşallah gönlüne göre ev bulursun........
ya ege uyumuyor artık hiç akşam 10 dayatsa 12de yatsa akşam 8de yatsa sabahın 6,30 ayaktaaaaa standart
gündüzleride 1 kere uyuyor oda 1 saat falan delircem uykusuzlukta ben onda tık yok
ooo alıntı yapıcaktım ama korktum çok kaynatmıssınz:))
bugun sabahtan nasıl fenaydım kızla anlatamam annemı aradım hemen gel dıye saolsun geldi 2 saat uyudum nasıl sıtmalanıyorum anlatmam kolum kalkmıyo şimdi bıraz daha ıyıyım ama erken yatıcam sanıyorum grip oluyorum((hepinizi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?