2009 Nisan Anneleri

cancanın bişey giymesinde gerek yokki o her haliyle yakışıklı yaaaa maşallahhh

ask olun emi biride demiyo gel betul acildi diye bende nerde bunlar diyorum uhuuuuuuuuuuuuuu

ben burdaki doğum gününü mayıs ayında ypıcam o zmn dahada ısınır
baharlık bişyler alırım herhalde

ya bende hala hata verıyo pöfffffffffffffffffffffff
bende yazlık alıcam ama açarım sobayı ısınır ıcerısı

Oooo,Seher,şimdiden hazırlığa başlayacaksan,ben de şimdiden yemek yemeyi keseyim de,ogün herbirşeyden yiyebileyim ahahahahaaaaaa

Aslında Deniz ben sana da demiştim ya,öyle yap diye,öyle yapacağım da,hangi beden alacağım,ona da şaşırdım??şimdi olsun istersem ,yazlık elbise yazın küçük gelirse:-((
Herry de beğendim bir tane,ben oranın kız çocuk kıyafetlerine bayılırdım hep zaten.1-2 yaş kıyafet.Tam üstüne giydirmedik ama büyük gibi geldi gözüme.82 TL.O anda çok geldi fiyatı.
Ama daha sonra Zara ya baktık,orada da 69 TL den aşağı birşey yok.Demek ki böyle hep fiyatlar.Zaradakiler de çok güzeldi,ama Herry deki tam d.günü veya düğün kıyafeti.Ama öyle şıkır şıkır,allı pullu değil,ben sevmiyorum öylelerini.
Ayy nebileyim ya,bide çarşıya bakacağım,oradaki mağazalarda abiye tarzı daha çok oluyor.

Son düzenleme:
aldır valla müge herşey bizim rahatımız için ha ha ha....
Cancan güle güle giysin damatlıklarınıda görürüz inş.ben daha hiç hazırlık yapmadım hayırlısı artık.....

Ben de herşeyi son ana bırakmasam olmaz:-((

Kızlar nolur gezerken görüp de beğendiğiniz kıyafet olursa bana da deyiverin)Hangi mağazada,hangi marka falan..
Vaktim çok az,üstüne annem de hastaymış,ona bırakıp giderim yarın diye düşünüyordum:-((

aynen muge sınır oldum hata vermesıne
anca elıfcım cumadan berı mısafırım var evde yatılı yarın gıdıcekler bende anca yaprım malum seloşla

elif sen söyleyince bende öyle yapayım dedim zaten senden gaza geldim :)) yaa çok kilo alıp uzamıyolar artık atıyorum 18 aylık ya da 1 yaş alsak küçük gelmez yaza bence..

Bu işin en kötü tarafı ben Miray a asla dışarda kıyafet denettiremem,durmaz,bağrınır.O yüzden göz kararı alacağım artık.

1 yaşla 1.5 yaşş arasındaki kıyafetlerde çok fark oluyo
tabi bu çocuğuna görede değişir

ben kaçtım iyi gecelerrrr

eşofmanda büyük olsa da giyebiliyorlar ama,elbise tam oturunca güzel olur bence.

iyi akşamlar kızlarr bizde bugun gezdik bayağ yeniköy bebek tarafındaydık kayra deniz havası aldı çook mutlu oldu sürekli çığlıklar attı kuzum benim yemek yediğimiz yerde bi çift vardı onlarla oynadı bizde rahat rahat yemek yedik oğlum bizi hiiiç üzmedi maşallah ama evde 45 dk sallamak zorunda kaldım.eee o kadarda olcak dimi ama

ilk gunaydın benden nasılsınız bacılar kk ıkı gundur kötu bakalım bu gun nasıl olucak

günaydın kızlar ecem 1 dk yerinde durmuyor tabi haliyle bende kk ya eskisi gibi giremıyorum en azından bir slm vereyim dedim geçmişe pek bakamadım yanlız kıyafetten konusulmus eşimle cumartesi 3 saat kıyafet için gezdik ve sonunda içime yatanı buldum çok hoş tüllü güllü falan abiye elifçim 75 ytl aldık ama güzel
bebeler sarayından aldık istersen birde oraya bak derim sultanada dün gösterdim oda çok beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…