2009 Nisan Anneleri

Ahanda actıııııııııııııı
yasasın da ınsallah kapanmaz

kızlar meraba ben 2009 mart annesiyim bebişlerinizin doğumgünleri yaklaştı.. bebek şekeri, takvim türü ( yada farklı) hediyeler almak ve gelen misafirlere dağıtmak isteyen varsa bu konuda yardımcı olabilirim... buraya numune resimleri koyarım eğer isterseniz... çok makul fiyatlara hazırlayıp sizlere gönderebilirim

kimler var görünmüyorrrrr

kuzumu bgun traş yaptırdık cokkkkkkkkk agladı amerıkan sac modeli harıka yakıştı pamuk oglum cıktı ortayaaaaaaa

yıkadık uyuyor şimdik....

iyi geceler

iyi geceler hatunlar, siteye girş baya zor oldu havalar güzel bu ara biz gziyoruz oğluşumla biraz geçmişe bakıyim.

melek hayırlı olsun traşınız buraya gırmek çok zor kızlar bak ses çıkmıyo bı deyın gelıp gelmıceğinizi anacım

Selammmmmmmm
Acayip yorgunum,bütün gün gezdik,Miray a d.günü için kıyafet baktık ama malesef bulamadık.Yazlıklar var,onlar şimdi olmaz,kışlıklar hiç kalmamış.Yazlık alsam bedeni büyük almak lazım,o da d.gününde büyük gelir offfffffffff
Siz napacaksınız,buldunuz mu kıyafet,kız anaları))

Aslında Cumartesi ben de gelemem,Miray ın d.gününe hazırlık yaparım herhalde.

kızlar selam oğluşa doğumgünü kıyafeti aldık çok şeker yaaa lacivert kanvas pantolon beyaz gömlek mavi beyaz çizgili ceket ve minicik bir de papyonu var öyle tatlı oldu kiiiiiii

Çiçek,B&G Store da vardı o dediğin kıyafetlerden,süppperdiiiiii
CanCan çok yakışıklı olacak,ayyy düşündüm de bir an)

yakışıklı cancana maşallah
o zaman çarsamba kesın dıyelımde bende ona göre hazırlanayım:))yoksa aç kalcaksınız

can can güle güle giysin cicilerini...
egeninde saçları güle güle uzasın...
biz hiç gezemedik bugün bende elbise bakacaktım elif ben yazlık alıp hırka ya da boleroyla giydirmeye karar verdim başka bişii bulamadım..

doğum günümüzü kendi aramızda kutlamaya karar verdik biz....
ama bende oğluma güzel bir kıyafet alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…