2009 Nisan Anneleri

günaydınlarrrr
bugün hava çok güzeelllll
hiç evde durasım yok içim kıpır kıpırrrr

günaydın hava güzeldi güzel bir haftasonu geçirdik. gezdik dolaştık kızımla geçmişe bakim biraz

günaydınnnn
hava güzel olunca morallerde yüksek oluyor..

biz hafta sonu valla .. piknik olayını açtık.
ömerli tarafına kendin pişir kendi ye gittik .
oğlumda temiz hava aldı bol bol ..

evet hava güzeldi bizde oğlanı gezdirdik.
öküz gibide yedim şimdi pişmanlıklardayım

bugünde sporda tartım var ohhhhh

günaydın......
evt burda da hava süperrr....
kışın kapalı,yağmurlu,soğuk havasından sonra sıcak,cıvılcıvıl bir gün moral yapıyor:))))
cumartesi bahar temizliği yaptım,halılar yıkamada,dünde ütümü bitirdim ohhh rahatım:)))
sonra da arkadaşlarımızla sahile balık yemeğe gittik...yaz olsada dalsam suya diye düşündüm:))))

tüm güzeller bizim olmalııııı......:)) herkese mutlu güzel günler dilerim...yarın doğumgünümüz bizim ama cumartesi kutlucaz malum....ben idile kısa kollu çiçekli bir elbise giydiricem...abiyeler normal kıyafetlere göre daha ucuz en azından burda öyle...40 liraya çok güzel abiyeler var ama sırtı açıkta bırakıyor:))..yazada o kadar düğün var ki şimdi alsam yine almam lazım....kaldı ki üşür gibime geldi bizde öyle elbisede karar kıldık....altına beyaz opak çorap ve kırmızı rugan ayakkabımız .....pasta siparişinidi verdim umarım herşey gönlümüzce olur.....

şimdiden doğum gununuz kutlu olsun gulşencım ıyıkı doğmus ıdıl hanım mutlu huzurlu sağlıklı yıllar onu beklesın yuzunden gulucuk hıc eksık olmasın ınsallah

ben barana artık yemek yediremiyorum . annemde 1 saat te zorla birşey yediriyormuş..
ağzında tutuyor yemiyor..
sonrada hapşırıyor, yada bırbır yapıyor ağzındakiler dışarda..

dün kahvaltısını yedrimeye çalışıyorum . bir hapşırdı.
ağzındaki tüm mamalar benim üstümde..

her yemekte kıyafet değiştiriyorum.
üst dişler yeni patladı o yüzden olabilrmi acaba..

eskisi gibide sütüm yok artık.
tamam emiyorda. doyduğunu zannetmiyorum.

evet hava güzeldi bizde oğlanı gezdirdik.
öküz gibide yedim şimdi pişmanlıklardayım

bugünde sporda tartım var ohhhhh

bende hafta sonu ilkkez 64,9kgçıktım bi sevindim:)

senay disiniz hayırlı olsun.
alıntılar gimis yine üff yaa....

günaydin bu aradaa herkese..

canım herşey dilediğin gibi olur inşallah

seher buluşma işini ne yaptınız. geçmişe bakıyorum da henüz birşey görmedim.

eşimin çarşamba işi varmış burda.. bursa programın yattı.
herhalde perşembe *c uma gibi gider bursaya
o günlerde sana uymuyrdu.

sabah meriç uyandu aneme gittiğimizde..

el salladı bize giderken işe..
bizden sonra tam 45 dk hıçkıra hıçkıra ağlamışş

çok üzüldüm..
ne yaptılarsa susuturamamışlar..
ilkdefa bukadar ağladı diyo annem..

valla şirvancım benim için sorun yok ben sadece cumartesi gelemem onun dışında hergün uyar

günaydın herkese hava çokk güzel bende şu temizliği bitirip anneme gidicem.aysun ohh ne güzel bahar temizliği bitmiş desene bende haftaya kadın alıcam kayrayla dip bucak temizleyemiyorum.bide annem halıları daha yollama hava soğuk dedi çocuk yerlerde gezer hasta olur diyo karar veremedim

teşekkür ederiz teyzelerimiz....hepsinin güzel geçsin inşallah....esencim artık çok anlıyorlar idilde öyle çiçek koparır gibi alıyorlar sabah dedesi ve babaannesi benim kucağımdan...(

valla persembe cuma benım işim var kızlar kayınpederı hastaneye göturucem demıstım ama çarsamba ıcın musaıtım salıda olur cumartesı elıfte gelemem demıştı tuğbacım mıraya hazırlık yaparım dıye eee şimdii buluşma işi yatıca mı (

valla şirvancım benim için sorun yok ben sadece cumartesi gelemem onun dışında hergün uyar

okey canım .. bana göre plan kurmayın , siz gene ortak bir karalaştırırsınız.
o gün bize denk gelirse.. bende gelirim.
çarşama iyiydi. hem benim süt iznim vardı. iyi denk gelirdi. de .
çarşamba eşime toplantı koymuşlar.

evet canım ya yaseminde bana iyice düşmeye başladı. zaten 1 ile 1,5 yaş arası çok düşkün olurlarmış anneye. herhalde o dönemleri geldi.

bize ananemiz smart trike bisikletten aldı. yeşil renk kızım çok sevdi. evin içinde bile onla dolaşıyoruz artık.

bende mayısta yapıcam temızlık işini badana falan yapılcak halılarımı değiştiricem perdelerımı falan tam dip bucak hem temızlık hem yenılık olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…