evet canım ya yaseminde bana iyice düşmeye başladı. zaten 1 ile 1,5 yaş arası çok düşkün olurlarmış anneye. herhalde o dönemleri geldi.
bize ananemiz smart trike bisikletten aldı. yeşil renk kızım çok sevdi. evin içinde bile onla dolaşıyoruz artık.
ohh temizlik gibisi var mı .kayrada bana aşırı düşkün c.tesi uyuyodu kaynanamdayız bizde eşimle markete gidelim dedik uyuyoken gittik tel. açtı kayınpeder çabuk gelin diye apartopar gttik hemen apartmanın taa aşağlarına geliyo ağlaması kayranın uyanmış beni göremeyince başlamış ağlamaya ne yaptılarsa susmamış içeri girdim boynuma sarıldı resmen iç çekiyoo kuzumm
teşekkür ederiz teyzelerimiz....hepsinin güzel geçsin inşallah....esencim artık çok anlıyorlar idilde öyle çiçek koparır gibi alıyorlar sabah dedesi ve babaannesi benim kucağımdan...(
diştendır belkı sırvancım
yasemın gule gule kullansın bısıkletını
canım güle güle kullanın yasemin hanımcık..
yaza salacakta dolaştırırız birlikte..
bende c.tesi günü haşim işcana baktım. smart trike hiç bir dükkanda yoktu.
çamlıca ebebekte de sadece yeşil rengi var(internette öyle yazıyor) . ben kırmızı istiyorum
yeşil renk nasıl duruyor
bu arada recliner mı , deluxe mi aldın.
canım ben de kırmızı istiyordum ama yeşili görünce vazgeçtim çok güzel yeşil olan herhalde deluxe olan pahalı olanı aldım hediye de olunca onu seçtim :)
biz bursadan aldık orda kırmızının ucuz olanı pembe ve yeşin pahalı olanı vardı.
recliner :349
deluxe : 199
hangisi ????
biz deluxe ü aldık. 199
bide 139 a bişi vardı onla karıştırdım.
dün düğündeyim.. bizimkilerde orda.. sinirimi zıplattılar..
baranın ayağına yakkabı giydirdim . yiğenimden kalma..
kayınpeder dedi bu nasış ayakkabı .çoçuk bunla yürüyemezki . ben giysem bende yüriyemem.
yenisini al o zaman dedim.
kayınvalidemde arkasından hiç güzel bir ayakkabı değilmiş dedi.
hop benim sinir 2 ye katladı..
dedim hiçbir şey almazsınız. bide benim giydirdiklerimi beğenmezsiniz...
kaldılaar öyle...
hakkettiler ama..
ordan kaynım araya girdide.. tamam ben yiğenime ayakkabı alırım dedi..
akşam gitmiş nikeden ayakkabı almış.
arayıp haber veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?