selam kızlar nasılsınız.
biz iyiyiz. üst kadın penceresi takıldı selen çok şükür evde. annemler de yazlığa gitti.
ben de selene ayakkabı giydiremiyorum aynen şirvan ayaklarını kıvırıyo giyemiyo.dün uğraştık uğraştık olmadı. en az 5 çeft ayakkabısı var giymeden kalcaklar valla . artık baya da yürüyo selen bir an önce halletmemiz lazım ayakkabı işini
ben de almıcam aldırmıcam bisikletten çünkü selen bebek arabasına da binmiyo yaza yürümeye de başlıcak hayatta binmez ona. özgür kız bizimki:)
hadi hayırlı olsunselam kızlar nasılsınız.
biz iyiyiz. üst kadın penceresi takıldı selen çok şükür evde. annemler de yazlığa gitti.
ben de selene ayakkabı giydiremiyorum aynen şirvan ayaklarını kıvırıyo giyemiyo.dün uğraştık uğraştık olmadı. en az 5 çeft ayakkabısı var giymeden kalcaklar valla . artık baya da yürüyo selen bir an önce halletmemiz lazım ayakkabı işini
ben de almıcam aldırmıcam bisikletten çünkü selen bebek arabasına da binmiyo yaza yürümeye de başlıcak hayatta binmez ona. özgür kız bizimki:)
be markalarda ne ya bizde cumartesi aldık bücürükten ilk adım ortabedik ddim model gösterdi birini aldık bu markalarda ne böyle hiç duymadım ne kadar cahilmişim bu konudabencede reclıner e gerek yok sırvan hemen hemen aynı özellıkleri
bızdepagpa 20 no aldık ama selen sevmıyo ayakkabı çıkarıyo hemen
dede diyebilirmiyiz babana :)))) Kayra nın 3. dedesi olsunayakkabı konusunda yusuf şanslı benim babam sağolsun rengarenk gelior ayakkabılar
bende temzilik yaptım hatta kahvaltı yapmadan yaptım bitti şükürgünaydın öğlen olmuş gerçi ben temizlikle başladım güne yine annem gitmeden bitireyim diye :)
herkes bisikkletini güle ggüle kullansın ben yaza bakarım belki siz söylemeseniz aklıma gelmez..ela napar biner mi meçhul..
şirvancım elada herşeyi yerdi ama şimdi nerdeyse hiç bişey yemiyo..sadece sütle duruyo tüm gün..
erkek ailesi hep böyle sanırım bizimkilerde birşey almaz lafa gelince çokk eşime söylerimde onlara pek diyemem ama bayramda söylemiştim kayınpederim elimi öp dedi kayra ya bende harçlıksız niye öpsün çocuk dedim kayınvalideme de torununuza artık salıncağıda siz alırsınız dedim eşim kızdı bende ne var canım kendime istemiyorum ya torunları dedim pek bir yüzsüzlük etmiştim ama haketmişdi benim annemler her gittiğimizde bir şeyinin alırlar onlarda tık yok sonrasında küçük araba almış babaannesi banada laf çakıyor isteyenin bir yüzü almayanın iki yüz kara diyordün düğündeyim.. bizimkilerde orda.. sinirimi zıplattılar..
baranın ayağına yakkabı giydirdim . yiğenimden kalma..
kayınpeder dedi bu nasış ayakkabı .çoçuk bunla yürüyemezki . ben giysem bende yüriyemem.
yenisini al o zaman dedim.
kayınvalidemde arkasından hiç güzel bir ayakkabı değilmiş dedi.
hop benim sinir 2 ye katladı..
dedim hiçbir şey almazsınız. bide benim giydirdiklerimi beğenmezsiniz...
kaldılaar öyle...
hakkettiler ama..
ordan kaynım araya girdide.. tamam ben yiğenime ayakkabı alırım dedi..
akşam gitmiş nikeden ayakkabı almış.
arayıp haber veriyor...
ohhhh valla bizimkilerde tık yokbabanesi doğum günü hediyesi alcak..
bisiklet:)
benim annemde kayra ya isim künye yaptıracakmış bende altın erkekelere yakışmaz dedim biraz üzüldü bende al istersen bir süre takar dedim ama altın künyeyi sonra bozdurunca bir şey etmiyorki kalacak öyleeananesi de sanırım künye almış...
recliner :349
deluxe : 199
hangisi ????
aynen o zamanda başka sorunlar annem büyüdükçe sorunlarınızda artıyor derdi ama onların canı sağolsundabu sabah düşünüyorum ege büyüyünce yemeğini kendi yicek:)
kendi uyuyacak ve kendi kalkıp üzerini değiştirecek,banyosunu kendi yapıcak daha neler neler...........
ozaman rahatlıcak mıyız?başka sorunlar mı çıkıcak acaba
Bizimde nike ayakkabılarımız var 21 no bir tane daha alıcam, bizimkide yemiyo diliyle dışarı çıkarmayı öğrenmiş durmuyor hiç hep yürümek istiyor henüz desteksiz yürüyemiyor....
aynen canım .. ama şimdi annemde ya zorlada olsa annem veriyordur.günaydın öğlen olmuş gerçi ben temizlikle başladım güne yine annem gitmeden bitireyim diye :)
herkes bisikkletini güle ggüle kullansın ben yaza bakarım belki siz söylemeseniz aklıma gelmez..ela napar biner mi meçhul..
şirvancım elada herşeyi yerdi ama şimdi nerdeyse hiç bişey yemiyo..sadece sütle duruyo tüm gün..
GÜlŞencİm İdİlİn doĞum gÜnÜ Şİmdİden kutlu olsun yaŞı ona saĞlık mutluluk vedeee bol bol uyku versİn :)))
Şİrvancım İyİ yappıŞtırmıŞsın lafı İyİ olmuŞ sİnİr olurum bÖyle Şeylere
demİr sabah uyumadı bahar Çarptı herhalde
yemeĞİnİ yedİrİp arabasına bİndİrİcem bayılır sanırım
bende dÜn temİzlİĞİmİ bİtİrdİm Şİmdİ gezme vaktİİİİ
dün dedimya . ağzında tuttu. sonra bir hapşırdı.. benim üst baş - yer battı tabii.bende oturma odama geçici bir halı koydum ,ege oyun oynarken üşür diye...
ayy ben kaç gündür ütücü kadın aradım bulamadım!!!
ege masaya tutunup sallıyor ütü masasını,akşam yorgun olunca hiç yapılmıyor,hafta sonu
yaptım rahatladım.
eşimin gömleklerini ütülemekten bıktım artıkk...
kendi kendine ütü yapan mak.icat edilirse alıcam bir tane:))))
aynennnnnn.........
ağzımızda tutup yaklaşık 1 saatte yeniyor,hapşırıncada heryer mama.....
arkadaşım 13 aylık kızını bizde doyurdu ve çokk özendim kızın mama yiyişini:))
oturdu annesi verdi yedi ve inan 5 sürmemiştir.önlükte kullanmadılar.
ben önlüksüz yediremiyorum,ve artık oturtarakta yediremiyorum.
ya kaçıyor ya ağzından akıtıyor((
bu gidişle hep yatarak yicek((
yatınca da pütürlülerden tıkanıyor,ne yapıcamı şaşırdımm
hadi canım allah kavuştursun .selam kızlar nasılsınız.
daha neler neler. anne benim sevgilim var.bu sabah düşünüyorum ege büyüyünce yemeğini kendi yicek:)
kendi uyuyacak ve kendi kalkıp üzerini değiştirecek,banyosunu kendi yapıcak daha neler neler...........
ozaman rahatlıcak mıyız?başka sorunlar mı çıkıcak acaba
sandalet bende hafta sonu aldı. çok şirindi .bir an önce yaz gelsin istiyorum.canım yazı
n daha hafif sandalet türü ayakkabılar olucak,bence onlardan rahatsız olmaz
hadi hayırlı olsun
be markalarda ne ya bizde cumartesi aldık bücürükten ilk adım ortabedik ddim model gösterdi birini aldık bu markalarda ne böyle hiç duymadım ne kadar cahilmişim bu konuda
dede diyebilirmiyiz babana :)))) Kayra nın 3. dedesi olsun
bende temzilik yaptım hatta kahvaltı yapmadan yaptım bitti şükür
erkek ailesi hep böyle sanırım bizimkilerde birşey almaz lafa gelince çokk eşime söylerimde onlara pek diyemem ama bayramda söylemiştim kayınpederim elimi öp dedi kayra ya bende harçlıksız niye öpsün çocuk dedim kayınvalideme de torununuza artık salıncağıda siz alırsınız dedim eşim kızdı bende ne var canım kendime istemiyorum ya torunları dedim pek bir yüzsüzlük etmiştim ama haketmişdi benim annemler her gittiğimizde bir şeyinin alırlar onlarda tık yok sonrasında küçük araba almış babaannesi banada laf çakıyor isteyenin bir yüzü almayanın iki yüz kara diyor(( o bendende yüzsüz gıcııkk olmuştum
iyi yapmışsın valla bazen söylemek lazım
ohhhh valla bizimkilerde tık yok
benim annemde kayra ya isim künye yaptıracakmış bende altın erkekelere yakışmaz dedim biraz üzüldü bende al istersen bir süre takar dedim ama altın künyeyi sonra bozdurunca bir şey etmiyorki kalacak öylee
bence 199 ne gerek var ya özellik aynı hemde geçici bir şey bakalım çok binecek mi
herkese merhabaaaaaa a.s. a.s. a.s. a.s.
slm kızlar evin önünde pazar alanı var
keremi orda yürütecine bindirdim deli danalar gibi koşturdu:)
kovalambaç oynadık çok mutlu oldu
geçmişi okumadım şirvan kocanla konuşçktın ne zaman geliyomuş bursa ya
aynen o zamanda başka sorunlar annem büyüdükçe sorunlarınızda artıyor derdi ama onların canı sağolsunda
sivas a gidince bende bakayım nike a burda yok galiba görmedim
kayra da yürüyemiyor ama hep ayakta durayım beni yürüt istiyor tabi belimde kırılma noktasında
heee şimdi okudum biz elifle konuşmuştuk çarşamba okuldan somnra gelebilirim demişti
şirvan da başka bir bursa buluşmasına katılır kısmet değilmiş
herkese çarşamba uyarsa çarşamba olur
valla canım sızden haber beklıyorum işte tuğbayada uyuyo çarsamba o zaman beklıyorum canım
aay kerem yürüteciyle yolda mı koştu ne güzel ya nasıl mutlu olmuştur..
bencede çok mutlu olmuştur evde oraya dokunma yavaş ol diye diye ben kayra yı bıktırmışımdır iyi yapmışsın Sultanaay kerem yürüteciyle yolda mı koştu ne güzel ya nasıl mutlu olmuştur..
yemek yidim geldim bide türk kahvesi içmişim üzerine değmeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?