2009 Nisan Anneleri

bu sabah düşünüyorum ege büyüyünce yemeğini kendi yicek:)
kendi uyuyacak ve kendi kalkıp üzerini değiştirecek,banyosunu kendi yapıcak daha neler neler...........
ozaman rahatlıcak mıyız?başka sorunlar mı çıkıcak acaba

canım yazın daha hafif sandalet türü ayakkabılar olucak,bence onlardan rahatsız olmaz

Bizimde nike ayakkabılarımız var 21 no bir tane daha alıcam, bizimkide yemiyo diliyle dışarı çıkarmayı öğrenmiş durmuyor hiç hep yürümek istiyor henüz desteksiz yürüyemiyor....

hadi hayırlı olsun
bencede reclıner e gerek yok sırvan hemen hemen aynı özellıkleri
bızdepagpa 20 no aldık ama selen sevmıyo ayakkabı çıkarıyo hemen
be markalarda ne ya bizde cumartesi aldık bücürükten ilk adım ortabedik ddim model gösterdi birini aldık bu markalarda ne böyle hiç duymadım ne kadar cahilmişim bu konuda
ayakkabı konusunda yusuf şanslı benim babam sağolsun rengarenk gelior ayakkabılar
dede diyebilirmiyiz babana :)))) Kayra nın 3. dedesi olsun
bende temzilik yaptım hatta kahvaltı yapmadan yaptım bitti şükür
erkek ailesi hep böyle sanırım bizimkilerde birşey almaz lafa gelince çokk eşime söylerimde onlara pek diyemem ama bayramda söylemiştim kayınpederim elimi öp dedi kayra ya bende harçlıksız niye öpsün çocuk dedim kayınvalideme de torununuza artık salıncağıda siz alırsınız dedim eşim kızdı bende ne var canım kendime istemiyorum ya torunları dedim pek bir yüzsüzlük etmiştim ama haketmişdi benim annemler her gittiğimizde bir şeyinin alırlar onlarda tık yok sonrasında küçük araba almış babaannesi banada laf çakıyor isteyenin bir yüzü almayanın iki yüz kara diyor (( o bendende yüzsüz gıcııkk olmuştum
iyi yapmışsın valla bazen söylemek lazım
babanesi doğum günü hediyesi alcak..
bisiklet:)
ohhhh valla bizimkilerde tık yok
ananesi de sanırım künye almış...
benim annemde kayra ya isim künye yaptıracakmış bende altın erkekelere yakışmaz dedim biraz üzüldü bende al istersen bir süre takar dedim ama altın künyeyi sonra bozdurunca bir şey etmiyorki kalacak öylee
recliner :349
deluxe : 199

hangisi ????

bence 199 ne gerek var ya özellik aynı hemde geçici bir şey bakalım çok binecek mi
herkese merhabaaaaaa a.s. a.s. a.s. a.s.

slm kızlar evin önünde pazar alanı var
keremi orda yürütecine bindirdim deli danalar gibi koşturdu:)
kovalambaç oynadık çok mutlu oldu

geçmişi okumadım şirvan kocanla konuşçktın ne zaman geliyomuş bursa ya

aynen o zamanda başka sorunlar annem büyüdükçe sorunlarınızda artıyor derdi ama onların canı sağolsunda
Bizimde nike ayakkabılarımız var 21 no bir tane daha alıcam, bizimkide yemiyo diliyle dışarı çıkarmayı öğrenmiş durmuyor hiç hep yürümek istiyor henüz desteksiz yürüyemiyor....

sivas a gidince bende bakayım nike a burda yok galiba görmedim
kayra da yürüyemiyor ama hep ayakta durayım beni yürüt istiyor tabi belimde kırılma noktasında

heee şimdi okudum biz elifle konuşmuştuk çarşamba okuldan somnra gelebilirim demişti
şirvan da başka bir bursa buluşmasına katılır kısmet değilmiş
herkese çarşamba uyarsa çarşamba olur

valla canım sızden haber beklıyorum işte tuğbayada uyuyo çarsamba o zaman beklıyorum canım

aynen canım .. ama şimdi annemde ya zorlada olsa annem veriyordur.

hazır cevapımdır ..
dün dedimya . ağzında tuttu. sonra bir hapşırdı.. benim üst baş - yer battı tabii.
diyorum bunu başlası yapsa.. boğardım herhalde...
ama sesimi bile çıkarmadım.
aaa ne yaptın oğlum dedim sadece.. sakın bir şekilde o da...
sırıtıyor sıpa..
hadi canım allah kavuştursun .

daha neler neler. anne benim sevgilim var.
canım yazı
n daha hafif sandalet türü ayakkabılar olucak,bence onlardan rahatsız olmaz
sandalet bende hafta sonu aldı. çok şirindi .bir an önce yaz gelsin istiyorum.

canım laf söylüyoruzda ne oluyor. sanki anlıyorlarmı..
sen sinir olmakla kalıyosun..
baranında künyesi var hiç takmıyoruz. bir kereyüzünü çizmişti çıkardım bir dahada hiç takmadım.
ama yiğenimin devamlı kolunda.
sonradan da künyeyi satmaya kalkma . ismi değiştrirp temizletirsn.
başka birine hediye edersin. en azından ben öyle düşünüyorum.

ohh ne güzel yapmışsın..
canım çarşamba gününe toplantı koymuşlar. o yüzden benim buluşma işi yattı.
bu hafta gelecek bursaya ama ne zaman gelir bilemiyorum .

Son düzenleme:

bizmkide öyle... dün kolyupun kenarına koydum.. ayakta dursun diye..
sırt üstü düştü. kafası yere geldi.ama hafif... nasıl kıyaeti kopartı..
canıda çok kıymetli.

heee şimdi okudum biz elifle konuşmuştuk çarşamba okuldan somnra gelebilirim demişti
şirvan da başka bir bursa buluşmasına katılır kısmet değilmiş
herkese çarşamba uyarsa çarşamba olur

valla canım sızden haber beklıyorum işte tuğbayada uyuyo çarsamba o zaman beklıyorum canım

kısmet değilmiş. gönüller bir olsun ne yapalım ..

evet çok mutlu oldu bende öyle!dediğiniz gib evde ay yapma kerem orası cıs kerem ,kerem buraya gel falan nasıl koşturuyor yürüteci yuvarlancak dedim bir ara iyi oldu ya

kızlar ela isilik olmuş boynunu altı ensesi falan yandık şimdiden böyle yazın napıcaz
ama hergün banyo yaptırmaktan başka napiim ne yapılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…