kızlar saat 6 ya gelmiş ne güzel yaaa.
hava aydınlık . artıkın.
bu hafta sonuda saatler değişiyor gene
bizde Kayrayla parka gittik 2 saat kadar dolaştık salıncaktan inmemek için ağlıyor başımızda çocuklar bekliyor , çevrede başka parkda yok ve parkta sadece 2 salıncak var haliyle Kayra bey biraz ağladı ama sonra salıncaktaki çocuk dayanamadı indi tekrar bindi gülüyor kuzucum mutlu oldu ama eve gelirken yine ağladı işim var bu bebişle benim
Benim de tek umudum Bebeler Sarayı ve Altıntop Bebe,orada da güzel şeyler oluyor,sağol Tuğbacım ,haftaiçi birgün bakmam lazım.günaydın kızlar ecem 1 dk yerinde durmuyor tabi haliyle bende kk ya eskisi gibi giremıyorum en azından bir slm vereyim dedim geçmişe pek bakamadım yanlız kıyafetten konusulmus eşimle cumartesi 3 saat kıyafet için gezdik ve sonunda içime yatanı buldum çok hoş tüllü güllü falan abiye elifçim 75 ytl aldık ama güzel
bebeler sarayından aldık istersen birde oraya bak derim sultanada dün gösterdim oda çok beğendi
tüm güzeller bizim olmalııııı......:)) herkese mutlu güzel günler dilerim...yarın doğumgünümüz bizim ama cumartesi kutlucaz malum....ben idile kısa kollu çiçekli bir elbise giydiricem...abiyeler normal kıyafetlere göre daha ucuz en azından burda öyle...40 liraya çok güzel abiyeler var ama sırtı açıkta bırakıyor:))..yazada o kadar düğün var ki şimdi alsam yine almam lazım....kaldı ki üşür gibime geldi bizde öyle elbisede karar kıldık....altına beyaz opak çorap ve kırmızı rugan ayakkabımız .....pasta siparişinidi verdim umarım herşey gönlümüzce olur.....
evet canım ya yaseminde bana iyice düşmeye başladı. zaten 1 ile 1,5 yaş arası çok düşkün olurlarmış anneye. herhalde o dönemleri geldi.
bize ananemiz smart trike bisikletten aldı. yeşil renk kızım çok sevdi. evin içinde bile onla dolaşıyoruz artık.
Bursa da ki e-bebekten mi aldınız ?canım ben de kırmızı istiyordum ama yeşili görünce vazgeçtim çok güzel yeşil olan herhalde deluxe olan pahalı olanı aldım hediye de olunca onu seçtim :)
biz bursadan aldık orda kırmızının ucuz olanı pembe ve yeşin pahalı olanı vardı.
Yelizcim ben kışın bir ara oraya girmiştim birkaç şeyin fiyatına baktım da,ogün bugündür girmiyorum canımgünaydınnn
elif elbise sormuşsun b&g store mağazalarında çok güzel elbiseler gelmiş istersen bir bak
slm kızlar evin önünde pazar alanı var
keremi orda yürütecine bindirdim deli danalar gibi koşturdu:)
kovalambaç oynadık çok mutlu oldu
geçmişi okumadım şirvan kocanla konuşçktın ne zaman geliyomuş bursa ya
evet canım benim var gerçekten ama oturunca belli oluyor eski kıyafetlerim olmuyor biraz erimesi lazımcanım sen eve salıncak al en iyisi:))))
ama evde salıncağa binmekle parkta binmek farklı duygular tabiki....
çocukluğumuzu düşünürsek:)))
bu arada facedeki senin fotoğrafın değil mi mine??
sen niye göbeğim var diye söyleniyordun kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?