2009 Nisan Anneleri

kızlar ela isilik olmuş boynunu altı ensesi falan yandık şimdiden böyle yazın napıcaz
ama hergün banyo yaptırmaktan başka napiim ne yapılır?

denize girdimi geçer canım
geçen sene yaseminde devamlı islik oluyordu. bi de mersine gitmiştik. denize girince gidiyorlar

haftasonu bursadaydık ya cumartesi akşam üstü kültür parka gittik kızım kaydıraklara salıncaklara bindi. tattıravalliye bile bindik bir tarafa kızımla ben bi tarafa babamız :)))
hep baktım bizim kızları görebilir miyim diye. bebekli bi sürü insan vardı. çaybahçesine gittik çay içtik. güzel geçti.

bizde pazar kültürparktaydık

ela ya geçmiş olsun hiç bilmiyorum ki ne ii gelir

ohh gezin bakalım..
bizim kocamız pazar çalışıyo..mafoldumben

esen senin durumunda çok kötü cumartesi de çalışıyor mu tatilleriniz denk gelmiyor mu hiç

merhabalar arkadaşlar.geçmişe bakamadım.gülfemin kontrolü var.bakalım kaç kilo olmuşuz.gelince görüşürüz.

evet keşke hft sonu çalışma olmasa biz çalışmıyoruz şanslıyız, benim oğlişinde künyesi var veee çok yakışıyo koluna bayılıyorummmm

eşimin cuma benim ctesi pazar
canım benim ya zormuş sizinkide
evet keşke hft sonu çalışma olmasa biz çalışmıyoruz şanslıyız, benim oğlişinde künyesi var veee çok yakışıyo koluna bayılıyorummmm
künyesi altın mı annaneside Kayra ya doğum gününe alacak
kızlar ela isilik olmuş boynunu altı ensesi falan yandık şimdiden böyle yazın napıcaz
ama hergün banyo yaptırmaktan başka napiim ne yapılır?
canım geçmiş olsun ben Kayra hep pudra kullanırım iyi gelir dene istersen
merhabalar arkadaşlar.geçmişe bakamadım.gülfemin kontrolü var.bakalım kaç kilo olmuşuz.gelince görüşürüz.

hadi bakalım uykusunuda sor bakalım ne diyecek

kızlar saat 6 ya gelmiş ne güzel yaaa.
hava aydınlık . artıkın.
bu hafta sonuda saatler değişiyor gene

bizde Kayrayla parka gittik 2 saat kadar dolaştık salıncaktan inmemek için ağlıyor başımızda çocuklar bekliyor , çevrede başka parkda yok ve parkta sadece 2 salıncak var haliyle Kayra bey biraz ağladı ama sonra salıncaktaki çocuk dayanamadı indi tekrar bindi gülüyor kuzucum mutlu oldu ama eve gelirken yine ağladı işim var bu bebişle benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…