2009 Nisan Anneleri

Tuğbalara gidip geldim de bir koşu)

Salıncağı ben balkona asmayı düşünüyorum,hava biraz daha ısınsın.

Son mesajımı yazdırdığımdan beir Miray a yemek yediriyordum,tam 45 dk olmuş)

seher biz gelince kaldırma salıncağı sırayla bindiririz bebeleri:)
birde binmek için hepsi yırtınıyomuş:)

Ecem çocuğu korkuttu tabi)
Biizmkine belli olmuyor valla,ama sinirlenice bir çığrınıyor ki,2 elini de açarak,Yeterrrrrrrrrr der gibi

iyi akşamlar arkadaşlar.bugün gülfemin kontrolü vardı.
malesef hiç kilo almamışız.bu yemeyle ne bekliyordum ki sanki.
tekrar kültür istedi doktor.vajinada yapışıklık var dedi bu da akıntıdan kaynaklı olabilir dedi çok canım sıkıldı.yarın alabilirsek verecez inşallah.
uyumamasının nedenlerinden biri seninle çok vakit geçirmesi ve sana aşırı düşkünlüğü olabilir dedi.
diş bu kadar huzursuz edip ağlamasına neden olamazmış.biraz da huyu bu dedi malesef.
uykusu için passiflora verdi ama ben kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.bitkisel diyolar ama içi alkol dolu.

uzattım kusura bakmayın.ama bizden haberler böyle.

Neyse ben çıktım,4 tane tül perde ütüleyeceğim,acayip de uykum var,zaten ne zaman iş yapmam gerekse uykum gelir)

saol cnm bende çok beğendim açıkçası içimede sindi tam doğum günü için hele bandına bittim güller falan birde onun kremi var cnm

Nerde gördün ecemin elbisesini kız:)
tamam o zaman orda görüşürüz artık

ya cnm otobüslerle zor olmazmı olmazsa benim arabayla gidelim ecem asla durmaz okadar saat (

bilmiyorumkismileya bu arada benim sınava giriş kağıdım hala gelmedi ne yapıcimm

benim çok oldu cnm geleli ya sen adres değişikliğini söyledınmı okula ?

Ecem çocuğu korkuttu tabi)
Biizmkine belli olmuyor valla,ama sinirlenice bir çığrınıyor ki,2 elini de açarak,Yeterrrrrrrrrr der gibi

ecem cadı ecem valla herşey onun olsun istıyor artık ne oyuncağını veriyor ne bişey

geçmiş olsun cnm vajinada yapışıklık benim yeğenimdede vardı şu an 6 yaşında ablam kremle açtırıyordu 3 yaşında falan geçti

Benim bir arkadaşımın kızındada vardı her alt açışında kremle açtırıyordu ve düzeldi canını sıkma gülercim
inş. kültürde temizçıkar..

Neyse ben çıktım,4 tane tül perde ütüleyeceğim,acayip de uykum var,zaten ne zaman iş yapmam gerekse uykum gelir)
kolay gele:)

nerde gösterdin kız resminimi attın bakalım ihsan ne dicek arabayla gitme konusunda
adres değişikliğimi buranın adresini vermiştim zaten

kımse görünmüyor bende yıne ya,babamız burda bende faazla gıremedım bır ara baceye ve buraya baktım ama yazamadım,bırıkmesın dedım sayfalar,bızım bısıklet ışı yattı,ayakkabı 21 gıyıyoruz vede ayaklarımız taraklı bızım allahtankı zorlanmadık şımdıye kadar,adıdas,mınıdas,waıkıkı,pundını,freebaby ayakkabılarımız ama 2 sı artık hııııç olmuyor zaten,bız babaannemızın takıntısı yüzünden 5,aydan berı ortopedık ayakkabı gıyıyoruz,ıçe basar,düz taban olur felan dıye kı aslında gıymeyenlerde daha az düz tabanlık olur muş,bızde sıralama ışını abarttık ama başlamadık yürümeye,cesaret var ayağa kalkıyor ama henüz bışı yok,klıbımızı gördünüz dımı zor değılmış bende yaptım ama uğraştırdı foto çekımınıde evde yapacam ınşllah,bıde tüm fotolardan bır demet,elımden bu kadarı gelıyor ne yapıım,bugün Ece nın yazlıkları çıkardım,geçen yaz hedıye gelmış bır elbıse vardı unutmuşum yarın deneyecem ınşallah
güler çok geçmış olsun canım,umarım hemen ıyıleşır gülfem,ben ılk defa duyuyorum vajınada yapışıklık,sıkma canını dıyecem ama sıkacaksın bılıyorum,lütfen üzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…