Sultan mümkün değil erken çıkmam canım.Cuma da gitmedim hastaydım diye.
Ecem in elbisesi çok güzelmiş,çarşıya çıkmak istiyorummm biran evvel)
Şubat anneleri nde Bebişlerimize ne aldık topiğine gittim de,çok güzel şeyler almışlar kız bebeklere.Dün birçoğunu ben de beğenmiştim mağazada,ama daha erken diye almadım.
Bide bu yaz şort giydirebilir miyiz bilmiyorum,tam yeni yürüyor olacaklar ya,düşüp de dizlerini çok acıtırlar gibi geliyor?
Nerde gördün ecemin elbisesini kız:)
tamam o zaman orda görüşürüz artık
bilmiyorumkismileya bu arada benim sınava giriş kağıdım hala gelmedi ne yapıcimm
Ecem çocuğu korkuttu tabi)
Biizmkine belli olmuyor valla,ama sinirlenice bir çığrınıyor ki,2 elini de açarak,Yeterrrrrrrrrr der gibi
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün gülfemin kontrolü vardı.
malesef hiç kilo almamışız.bu yemeyle ne bekliyordum ki sanki.
tekrar kültür istedi doktor.vajinada yapışıklık var dedi bu da akıntıdan kaynaklı olabilir dedi çok canım sıkıldı.yarın alabilirsek verecez inşallah.
uyumamasının nedenlerinden biri seninle çok vakit geçirmesi ve sana aşırı düşkünlüğü olabilir dedi.
diş bu kadar huzursuz edip ağlamasına neden olamazmış.biraz da huyu bu dedi malesef.
uykusu için passiflora verdi ama ben kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.bitkisel diyolar ama içi alkol dolu.
uzattım kusura bakmayın.ama bizden haberler böyle.
Benim bir arkadaşımın kızındada vardı her alt açışında kremle açtırıyordu ve düzeldi canını sıkma gülercimiyi akşamlar arkadaşlar.bugün gülfemin kontrolü vardı.
malesef hiç kilo almamışız.bu yemeyle ne bekliyordum ki sanki.
tekrar kültür istedi doktor.vajinada yapışıklık var dedi bu da akıntıdan kaynaklı olabilir dedi çok canım sıkıldı.yarın alabilirsek verecez inşallah.
uyumamasının nedenlerinden biri seninle çok vakit geçirmesi ve sana aşırı düşkünlüğü olabilir dedi.
diş bu kadar huzursuz edip ağlamasına neden olamazmış.biraz da huyu bu dedi malesef.
uykusu için passiflora verdi ama ben kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.bitkisel diyolar ama içi alkol dolu.
uzattım kusura bakmayın.ama bizden haberler böyle.
kolay gele:)Neyse ben çıktım,4 tane tül perde ütüleyeceğim,acayip de uykum var,zaten ne zaman iş yapmam gerekse uykum gelir)
saol cnm bende çok beğendim açıkçası içimede sindi tam doğum günü için hele bandına bittim güller falan birde onun kremi var cnm
ya cnm otobüslerle zor olmazmı olmazsa benim arabayla gidelim ecem asla durmaz okadar saat(
benim çok oldu cnm geleli ya sen adres değişikliğini söyledınmı okula ?
ecem cadı ecem valla herşey onun olsun istıyor artık ne oyuncağını veriyor ne bişey
iyi günlerde kullanın müge....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?