2009 Nisan Anneleri

bu arada dıye dıye kaybettırdım aşağıdakı yoklama cetvelını galıba,teşekkür butonuna döndü bu ış,oda böyle böyle gıtmıştı dımıfisfisfis

ee duygusal şarkıları dinleye dinleye duygusallaştın tabi aç çiftetelliyi bak nasıl kendine geliyosundelikafaduldendelikafadulden

gülercim yusufamı götürdün bugün

evet canım yusuf beye götürdüm.

geçmiş olsun cnm vajinada yapışıklık benim yeğenimdede vardı şu an 6 yaşında ablam kremle açtırıyordu 3 yaşında falan geçti

sağolun arkadaşlar.bize de krem verdi doktorumuz.bugün sürdüm ve hemen etkisini gösterdi şükür.

bu arada dıye dıye kaybettırdım aşağıdakı yoklama cetvelını galıba,teşekkür butonuna döndü bu ış,oda böyle böyle gıtmıştı dımıfisfisfis

evet teşekkür butonlarımız da böyle elden gitmişti.

ay ben bu akşam çok duygusalım ya neden acaba

canım oluyo bazen sebepsiz can sıkıntıları işte.ben de çok yaşarım ağlarım falan hatta.

iyi akşamlar annemdeydik tüm gün saçlarımı kestirdim kuaförden bi geldim kayra uyanmış beni göremeyince çığlığı basmış gittim hemen sustu bu sefer yakama yapıştı asla kucağımdan inmedi yere bıraksam gidicem sanıp ağlamaya başladı inanılmaz derecede bana düşkün oldu.

burcu kayra da uyumuyordu di mi?bugün doktor gülfeme sana aşırı düşkün olduğu için gece bu kadar çok kalkıyo olabilir dedi.

oh çok şükür güler,nasıl rahatladım etkısını gösterdı deyınce sen,bılmedığımız neler var dımı rabbım bıldırtmesın kötü olnlarıda,bız sarılık olduğumuzda kı 3 günlüktük ılk öğrendığımızde hıçbışey bılmıyorum tabı bırde dr.çok korkuttu değerlerımızı yüksek bulunca (bıızm sarılığımız 4.ay da bıttı)ben hemen kendımı suçlamıştım o psıkolojıyle nasıl ağlıyorum bır taraftanda çaktırmamaya çalışıyorum kımse üzülmesın dıye,kaan yok,tuvalet,banyo yalnız kalacağım neresı varsa kaçıyordum ece uyurken,hastanede 2.bebeğını doğurmuş bır kız vardı bana nasıl yardımcı oldu anlatamam,benım suçum olmadığını nerdeyse çoğu bebeğın yaşadığını,üstelık değerlerın çokta yüksek olmadığını ve sonra benım bunları burukta olsa bır tebessümle anacığımı,allah razı olsun,şımdı düşünüyorumda o benım duymak ıstedığım şeylerı söylemış ama doğru söylemış,ınsan yaşarken farkında olmuyor bazen ama yıpranıyor yıpratıyor,zaman herşeye çare,sabredebılene tabıkı,nerden nereye geldım yıne ya,çok sevındım arkadaşım gülfemın ıyı olmasına,kültürde temız çıkacak hııııç.merak etme
burcucum güle güle kullan saçlarını,sıhatler olsun

iyi geceler hepinize .............

yarın 5 arkadaş buluşma yapıcaz beylikdüzünde oturan anneler diye bir konu açılmıştı yarın toplanıcaz iyi olacak hepimiz yakınız görüşürüz.........

yusuf bugün uyku delisi oldu dışparı çıkmıştık sabah 7 de uyanmıştı saat 6 ya kadar uyumadı uykulu uykulu yıkadım uyudu artık sallanarak uyumuyor illa yanında yatıcam ninni saçını başını sevicem anca öyle uyuyor önceden pusetinde uyuyordu şimdi uyumuyor dışarda...........

geçmişe bakamadım ama gülfeme geçmiş olsun ..........

annecııııııııııımmmmmmmmmm çok yazmışım,ben çay molasına gıdıyorum,tavlaya ara verdı kocamla babam,durumdan faydalanıım,hııı bu arada ece 2 gündür kaka yapıyor galıba kıvı yaradı,şırvanada söylemelı,başka kım kabızdı hatırlmıyorum

cnım sen tanıyomusun bu annelerı dışarda buluşacaksınız dımı eve felan gıtme dıyecem ama kızma bana ne olur,belkıde yazdın önce ben bılmıyorum,hanı burda tanıyoruz bırbırımızı artık ama başka topık yada grup korkutur benı,bılmıyorum kötümü yaptım yazdım ama

ay uykusuz bebek çok zormus ya ecem 2 gundr erkenden kalkıyor geclerıde cok sık uyanıyor ama ust dışler gelıyor sanıyorum bugun bir elldım ıyıce kabarmıs ve sertlesmıs

yok canım niye kızıyim evde buluşmuycaz avm de uzun zamandır msn de görüşüyoruz ilk görüşmede kimse eve gitmez zaten istanbul burası

canım çok sağol yazdıkların iyi geldi.bizim sarılığımız da baya uzun sürmüştü.ben de hep kendimi suçlamıştım aynı şeyleri yaşamışız sanırım.

sağol canım.yusuf da iyce anneci oldu di mi?

ay uykusuz bebek çok zormus ya ecem 2 gundr erkenden kalkıyor geclerıde cok sık uyanıyor ama ust dışler gelıyor sanıyorum bugun bir elldım ıyıce kabarmıs ve sertlesmıs

çok zordur çoook bilmem mi.delikafadulden

PERDENıN 2 SıNı ÜTÜLEDıM,2 Sı YARINA ıNŞALLAH
Tavan yüksek olduğu için sandalyeye çıkınca yetişemiyorum,alta bir sürü kitap diziyorum,öyle perde takmaya çalışıyorum,e böyle de zor oluyor tabi,eşim takıyordu o yüzden,ama ona evle ilgili bir iş yaptırmak rica minnet oluyor malesef.Pazar gnü yıkadım perdeleri,ogün ütületmedi bile bana,dışarı çıkalım diye,bugün zaten uykusuzum,ütüledim,perdeleri tak,dedim,_Yok,başım ağrıyor,sonra takayım,yarın takayım,muhabetine başlayacaktı ki,o anda döndüm arkamı,surat asıp kitaplarımı da dizip takmaya başladım,onda tık yok.Bir taraftan da içimden dedim,gece Miray uyanınca ben de lambaları yakıp da çıkmaz mıyım içerden,derrrrrken Miray ın sesi geldi,e tabi ben tepedeyim,o kalktı mecbur gitti çocuğun yanına.Beyimiz rahatından oldu biraz,ama Yüce Allahım çoook büyük!!
Ay uzun oldu galiba,ama ancak bu kadar kısaltabildim)

Valla ya,ama adam ev için birşey yaparken hiç zevk alarak yapmıyor ya,sinir oluyorum,sizinkiler de öyle mi?Evinde çekiç tornavidayla gezen erkeklerden değil benim eşim:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…