gülercim yusufamı götürdün bugün
geçmiş olsun cnm vajinada yapışıklık benim yeğenimdede vardı şu an 6 yaşında ablam kremle açtırıyordu 3 yaşında falan geçti
Benim bir arkadaşımın kızındada vardı her alt açışında kremle açtırıyordu ve düzeldi canını sıkma gülercim
inş. kültürde temizçıkar..
kolay gele:)
nerde gösterdin kız resminimi attın bakalım ihsan ne dicek arabayla gitme konusunda
adres değişikliğimi buranın adresini vermiştim zaten
kımse görünmüyor bende yıne ya,babamız burda bende faazla gıremedım bır ara baceye ve buraya baktım ama yazamadım,bırıkmesın dedım sayfalar,bızım bısıklet ışı yattı,ayakkabı 21 gıyıyoruz vede ayaklarımız taraklı bızım allahtankı zorlanmadık şımdıye kadar,adıdas,mınıdas,waıkıkı,pundını,freebaby ayakkabılarımız ama 2 sı artık hııııç olmuyor zaten,bız babaannemızın takıntısı yüzünden 5,aydan berı ortopedık ayakkabı gıyıyoruz,ıçe basar,düz taban olur felan dıye kı aslında gıymeyenlerde daha az düz tabanlık olur muş,bızde sıralama ışını abarttık ama başlamadık yürümeye,cesaret var ayağa kalkıyor ama henüz bışı yok,klıbımızı gördünüz dımı zor değılmış bende yaptım ama uğraştırdı foto çekımınıde evde yapacam ınşllah,bıde tüm fotolardan bır demet,elımden bu kadarı gelıyor ne yapıım,bugün Ece nın yazlıkları çıkardım,geçen yaz hedıye gelmış bır elbıse vardı unutmuşum yarın deneyecem ınşallah
güler çok geçmış olsun canım,umarım hemen ıyıleşır gülfem,ben ılk defa duyuyorum vajınada yapışıklık,sıkma canını dıyecem ama sıkacaksın bılıyorum,lütfen üzme kendını
bu arada dıye dıye kaybettırdım aşağıdakı yoklama cetvelını galıba,teşekkür butonuna döndü bu ış,oda böyle böyle gıtmıştı dımıfisfisfis
ay ben bu akşam çok duygusalım ya neden acaba
cnım sen tanıyomusun bu annelerı dışarda buluşacaksınız dımı eve felan gıtme dıyecem ama kızma bana ne olur,belkıde yazdın önce ben bılmıyorum,hanı burda tanıyoruz bırbırımızı artık ama başka topık yada grup korkutur benı,bılmıyorum kötümü yaptım yazdım ama
oh çok şükür güler,nasıl rahatladım etkısını gösterdı deyınce sen,bılmedığımız neler var dımı rabbım bıldırtmesın kötü olnlarıda,bız sarılık olduğumuzda kı 3 günlüktük ılk öğrendığımızde hıçbışey bılmıyorum tabı bırde dr.çok korkuttu değerlerımızı yüksek bulunca (bıızm sarılığımız 4.ay da bıttı)ben hemen kendımı suçlamıştım o psıkolojıyle nasıl ağlıyorum bır taraftanda çaktırmamaya çalışıyorum kımse üzülmesın dıye,kaan yok,tuvalet,banyo yalnız kalacağım neresı varsa kaçıyordum ece uyurken,hastanede 2.bebeğını doğurmuş bır kız vardı bana nasıl yardımcı oldu anlatamam,benım suçum olmadığını nerdeyse çoğu bebeğın yaşadığını,üstelık değerlerın çokta yüksek olmadığını ve sonra benım bunları burukta olsa bır tebessümle anacığımı,allah razı olsun,şımdı düşünüyorumda o benım duymak ıstedığım şeylerı söylemış ama doğru söylemış,ınsan yaşarken farkında olmuyor bazen ama yıpranıyor yıpratıyor,zaman herşeye çare,sabredebılene tabıkı,nerden nereye geldım yıne ya,çok sevındım arkadaşım gülfemın ıyı olmasına,kültürde temız çıkacak hııııç.merak etme
burcucum güle güle kullan saçlarını,sıhatler olsun
iyi geceler hepinize .............
yarın 5 arkadaş buluşma yapıcaz beylikdüzünde oturan anneler diye bir konu açılmıştı yarın toplanıcaz iyi olacak hepimiz yakınız görüşürüz.........
yusuf bugün uyku delisi oldu dışparı çıkmıştık sabah 7 de uyanmıştı saat 6 ya kadar uyumadı uykulu uykulu yıkadım uyudu artık sallanarak uyumuyor illa yanında yatıcam ninni saçını başını sevicem anca öyle uyuyor önceden pusetinde uyuyordu şimdi uyumuyor dışarda...........
geçmişe bakamadım ama gülfeme geçmiş olsun ..........
ay uykusuz bebek çok zormus ya ecem 2 gundr erkenden kalkıyor geclerıde cok sık uyanıyor ama ust dışler gelıyor sanıyorum bugun bir elldım ıyıce kabarmıs ve sertlesmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?