2009 Nisan Anneleri

bu erkekler niye böyle ya eşimde söylemesem bir iş yapacağı yok ama söylersem kırmaz sağolsun ama sonuçta erkek bütün görevler kadına yüklenmiş malesef belki erkeklere yüklenmiş olsaydı bende kaçacak yer arardım
kividenmi kabardı diyosun kalıtsal olmasın ehehehe:roflol:
bende geçen gün öksürüyo diye Kayra ya bal verdim bir kaç gün yüzü biraz kabardı
Kayra da hala oturuyor sözde 2 saat parkta yoruldu ama bu çocuğa ters tepiyor

kayra ağlıyor ben kaçıyorum mamasını yedirip anca hazırlayıp uyuturum size bol muhabbetler iyi geceler Allaha emanet olun görüşürüz

Aslında benimki de biraz nazlanmak istedi,ama sıkılıyorum artık ya,bu iş yapılacak kalk yap,dimi!!Yoksa perdeleri hep o takardı,ama benim 1 kez daha _tak,hadi,hadi,demeye halim yoktu,kalktım taktım,ama 2.yi o taktı)

Valla ya,ama adam ev için birşey yaparken hiç zevk alarak yapmıyor ya,sinir oluyorum,sizinkiler de öyle mi?Evinde çekiç tornavidayla gezen erkeklerden değil benim eşim:-(
Hepsi aynı bunların anca ikidebir sölüceksinde yapcaklar
sonrada çok konuşuyo diyolar kadınlar

tuğbacm eski bilgisayar acıktı birden kapandı kereme süt içirdim bide davetiye için resimleri seçtim yarın eşim götürcek çünkü

bizde 18 nisan pazar yapçaz doğum gününü

ama saatine karar veremedim ya akıl verin

Bendende nisan analarının en güzel bebişlerinin güzel annelerine günaydınnnn
bizde dün akşam portmanto ve yüklük yaptırmıştık onun parasını ödedik dönerken bisikletçi gördük 60 TL ye aldık çok güzel orada bindi evde yüzüne bakmıyor inş.sever kornasında hayvan sesleri var emniyeti filan herşeyi var, geçmişi okuyayım bende...

günaydın ..
sabah sabah 2 tane poğaça yedim. şimdi şiştim. pişman oldum.
ben nasıl zayıflayacam yaa...
çok iradesizim bu konuda..
diyetisyene gitmeden olmayacak anlaşılan.

güle güle kulllansın..
ilk arabasınıda burdan tebrşk ederiz inş.

haaa haaa biz moruklaşmışız hala internet başında yazışıyormuşuz.
benimki söyle yaptı, seninki bunu yaptı diye...

sağlıklri yerinde olsunda... kilo önemli değil canım..
vajinada yapışıklık ilk kez duydum..
naıl bişi canım
geçmiş olsun..

evet ya konuda kim var kim yok göremiyosun..

güle güle kullansın..
sever sever merak etme..

günaydın ..
sabah sabah 2 tane poğaça yedim. şimdi şiştim. pişman oldum.
ben nasıl zayıflayacam yaa...
çok iradesizim bu konuda..
diyetisyene gitmeden olmayacak anlaşılan.

afiyet olsun şirvancım..
1 simit 4 dilim ekmek kadar mış..
pasif cimlastiğe gidiyorum ya.. 4 seansta kalçadan 2 cm gitmiş.. çok sevindim..
64,9 olmusum..
çok sevindim.. 65in altına düsmemistim:)
100gr da olsa...
sende verirsin canım yaaa..

Tşk.şirvan teyzesi
Gülerim geçmiş olsun inş.uzun sürmez hemen geçer,
Minecim yeni okudum evet altın künyesi dişini babamız ilk görmüştü hediye olarak ona aldırtmıştım)
Salıncak mevzuu olmuş biz aldık onu baya oldu öteki evde oraya gittiğimizde sallanıyor ve içinde uyuyor bu tavana asmalı değil sanırım onun içinde iyi uyutucam....

gunaydınlar kızlar
aman sırvan ye gıtsın anacım yaz gelıyo yurursun azıcıkta yemessın gıder hepsı
sevgıcım bısıkletınızı gule gule kullanın
sultancım sen ıkı doğum gunu yapmıcakmıydın pazar gunduz yap bence gece ınsan çok zor oluyo valla
ben buralarda olamam pek bu gun malum temızlık falan sımdı bı pazar yapıp geleyım öncede hadı byyyyyy

Son düzenleme:
günaydınlarrr kahvaltımızı yaptık oğlumla oynuyoruz şimdi geçmişe bakamadım pek şirvan inşallah gider cnım kilolar biran önce .esen seninde gözün aydın canım kalçalar gidiyo hadi bakalım.güler canım galiba gülfem hasta inşallah düzelir biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…