bu erkekler niye böyle ya eşimde söylemesem bir iş yapacağı yok ama söylersem kırmaz sağolsun ama sonuçta erkek bütün görevler kadına yüklenmiş malesef belki erkeklere yüklenmiş olsaydı bende kaçacak yer arardımPERDENİN 2 SİNİ ÜTÜLEDİM,2 Sİ YARINA İNŞALLAH
Tavan yüksek olduğu için sandalyeye çıkınca yetişemiyorum,alta bir sürü kitap diziyorum,öyle perde takmaya çalışıyorum,e böyle de zor oluyor tabi,eşim takıyordu o yüzden,ama ona evle ilgili bir iş yaptırmak rica minnet oluyor malesef.Pazar gnü yıkadım perdeleri,ogün ütületmedi bile bana,dışarı çıkalım diye,bugün zaten uykusuzum,ütüledim,perdeleri tak,dedim,_Yok,başım ağrıyor,sonra takayım,yarın takayım,muhabetine başlayacaktı ki,o anda döndüm arkamı,surat asıp kitaplarımı da diziptakmaya başladım,onda tık yok.Bir taraftan da içimden dedim,gece Miray uyanınca ben de lambaları yakıp da çıkmaz mıyım içerden,derrrrrken Miray ın sesi geldi,e tabi ben tepedeyim,o kalktı mecbur gitti çocuğun yanına.Beyimiz rahatından oldu biraz,ama Yüce Allahım çoook büyük!!
Ay uzun oldu galiba,ama ancak bu kadar kısaltabildim)
bende geçen gün öksürüyo diye Kayra ya bal verdim bir kaç gün yüzü biraz kabardıkividenmi kabardı diyosun kalıtsal olmasın ehehehe:roflol:
Hepsi aynı bunların anca ikidebir sölüceksinde yapcaklarValla ya,ama adam ev için birşey yaparken hiç zevk alarak yapmıyor ya,sinir oluyorum,sizinkiler de öyle mi?Evinde çekiç tornavidayla gezen erkeklerden değil benim eşim:-(
Bendende nisan analarının en güzel bebişlerinin güzel annelerine günaydınnnn
bizde dün akşam portmanto ve yüklük yaptırmıştık onun parasını ödedik dönerken bisikletçi gördük 60 TL ye aldık çok güzel orada bindi evde yüzüne bakmıyor inş.sever kornasında hayvan sesleri var emniyeti filan herşeyi var, geçmişi okuyayım bende...
sağlıklri yerinde olsunda... kilo önemli değil canım..iyi akşamlar arkadaşlar.bugün gülfemin kontrolü vardı.
malesef hiç kilo almamışız.bu yemeyle ne bekliyordum ki sanki.
tekrar kültür istedi doktor.vajinada yapışıklık var dedi bu da akıntıdan kaynaklı olabilir dedi çok canım sıkıldı.yarın alabilirsek verecez inşallah.
uyumamasının nedenlerinden biri seninle çok vakit geçirmesi ve sana aşırı düşkünlüğü olabilir dedi.
diş bu kadar huzursuz edip ağlamasına neden olamazmış.biraz da huyu bu dedi malesef.
uykusu için passiflora verdi ama ben kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.bitkisel diyolar ama içi alkol dolu.
uzattım kusura bakmayın.ama bizden haberler böyle.
evet canım yusuf beye götürdüm.
sağolun arkadaşlar.bize de krem verdi doktorumuz.bugün sürdüm ve hemen etkisini gösterdi şükür.
evet teşekkür butonlarımız da böyle elden gitmişti.
canım oluyo bazen sebepsiz can sıkıntıları işte.ben de çok yaşarım ağlarım falan hatta.
güle güle kullansın..Bendende nisan analarının en güzel bebişlerinin güzel annelerine günaydınnnn
bizde dün akşam portmanto ve yüklük yaptırmıştık onun parasını ödedik dönerken bisikletçi gördük 60 TL ye aldık çok güzel orada bindi evde yüzüne bakmıyor inş.sever kornasında hayvan sesleri var emniyeti filan herşeyi var, geçmişi okuyayım bende...
günaydın ..
sabah sabah 2 tane poğaça yedim. şimdi şiştim. pişman oldum.
ben nasıl zayıflayacam yaa...
çok iradesizim bu konuda..
diyetisyene gitmeden olmayacak anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?