evet canim ya bende inanamadim. toplam 15 seansta 10cm gider demisti demekki gidecek..ya esen kalçadan gerçekten gidiyormu bende başlayayım ya bende de kalça çokkkkkkk
günaydınlarrr kahvaltımızı yaptık oğlumla oynuyoruz şimdi geçmişe bakamadım pek şirvan inşallah gider cnım kilolar biran önce .esen seninde gözün aydın canım kalçalar gidiyo hadi bakalım.güler canım galiba gülfem hasta inşallah düzelir biran önce
Tşk.şirvan teyzesi
Gülerim geçmiş olsun inş.uzun sürmez hemen geçer,
Minecim yeni okudum evet altın künyesi dişini babamız ilk görmüştü hediye olarak ona aldırtmıştım)
Salıncak mevzuu olmuş biz aldık onu baya oldu öteki evde oraya gittiğimizde sallanıyor ve içinde uyuyor bu tavana asmalı değil sanırım onun içinde iyi uyutucam....
sağlıklri yerinde olsunda... kilo önemli değil canım..
vajinada yapışıklık ilk kez duydum..
naıl bişi canım
geçmiş olsun..
evet ya konuda kim var kim yok göremiyosun..
günaydınlarrr kahvaltımızı yaptık oğlumla oynuyoruz şimdi geçmişe bakamadım pek şirvan inşallah gider cnım kilolar biran önce .esen seninde gözün aydın canım kalçalar gidiyo hadi bakalım.güler canım galiba gülfem hasta inşallah düzelir biran önce
günaydın gülfemciğe geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah
canım çocuklar kullanabiliyomuymuş onu bir ara ben kendim kullanıyodum ama bebeklerde nasıl olur hiç bi fikrim yok açıkçası iice araştırmak lazımkızlar dün gece yazmıştım ama yeniden yazayım doktor gülfemin uykusu ve ağlamaları için passiflora şurup verdi ama ben kullanmak istemiyorum.minnacık çocuğa uyusun diye ilaç vermek doğru mu sizce.ne yapmalıyım
Benim de tek umudum Bebeler Sarayı ve Altıntop Bebe,orada da güzel şeyler oluyor,sağol Tuğbacım ,haftaiçi birgün bakmam lazım.
Herşey Çok Güzel Olacak eminim!
Bursa da ki e-bebekten mi aldınız ?
Ben de netten kırmızı olanını beğenmiştim.
Yelizcim ben kışın bir ara oraya girmiştim birkaç şeyin fiyatına baktım da,ogün bugündür girmiyorum canım))
Yazlıklar için hiç fikrim yok ama fiyat konusunda?
Çılgın anneeeeeeeeeee!Genç anne olmak böyle bir şey olsa gerenk)
N güzel eğlenmişsiniz.
kızlar dün gece yazmıştım ama yeniden yazayım doktor gülfemin uykusu ve ağlamaları için passiflora şurup verdi ama ben kullanmak istemiyorum.minnacık çocuğa uyusun diye ilaç vermek doğru mu sizce.ne yapmalıyım
kızlar dün gece yazmıştım ama yeniden yazayım doktor gülfemin uykusu ve ağlamaları için passiflora şurup verdi ama ben kullanmak istemiyorum.minnacık çocuğa uyusun diye ilaç vermek doğru mu sizce.ne yapmalıyım
canım bursa ebebekten aldık. kimliğin altında olandan gerçi başka var mı bilmiyorum :))
canım benim hiç bir fikrim yok. verme derim ama sen çekiyorsun sen yaşıyorsun. gerçekten çok çok zor durumda kalırsan ver bence.
amannnn ne kadarda çok vermiş..güle güle kullansın..
sever sever merak etme..
afiyet olsun şirvancım..
1 simit 4 dilim ekmek kadar mış..
pasif cimlastiğe gidiyorum ya.. 4 seansta kalçadan 2 cm gitmiş.. çok sevindim..
64,9 olmusum..
çok sevindim.. 65in altına düsmemistim:)
100gr da olsa...
sende verirsin canım yaaa..
gunaydınlar kızlar
aman sırvan ye gıtsın anacım yaz gelıyo yurursun azıcıkta yemessın gıder hepsı
sevgıcım bısıkletınızı gule gule kullanın
sultancım sen ıkı doğum gunu yapmıcakmıydın pazar gunduz yap bence gece ınsan çok zor oluyo valla
ben buralarda olamam pek bu gun malum temızlık falan sımdı bı pazar yapıp geleyım öncede hadı byyyyyy
bendeki bu boğaz olduktan sonra ben biraz zor veriririm.günaydınlarrr kahvaltımızı yaptık oğlumla oynuyoruz şimdi geçmişe bakamadım pek şirvan inşallah gider cnım kilolar biran önce .esen seninde gözün aydın canım kalçalar gidiyo hadi bakalım.güler canım galiba gülfem hasta inşallah düzelir biran önce
canım çok geçmiş olsun. bende ilj defa duydum..sağolun arkadaşlar.
esencim vajinada yapışıklık var dedi doktor.sebebi idar yolları enfeksiyonu olabilir dedi.akıntı oluyo o da yapışıklık yapıyo ve idrarını yaparken canı acıyo dedi.yani kalıcı bi durum değilmiş inşallah.
bugün alabilirsek idrar verercez.inşallah temiz çıkar.
ben verme derim. anası için ağlıyormuş. başka şey için değil..kızlar dün gece yazmıştım ama yeniden yazayım doktor gülfemin uykusu ve ağlamaları için passiflora şurup verdi ama ben kullanmak istemiyorum.minnacık çocuğa uyusun diye ilaç vermek doğru mu sizce.ne yapmalıyım
aynen şeker.. göğüs ve göbek var maşallah kocaman..gördüğüm kadarıyla şirvanın kalça problemi falan yok. o da benim gibi üst bedeni kalın olanlardan
ben de bugün diyetisyen kontrolüne gidiyorum bakalım hayırlısı
çok veremedim sanki bu hafta göreceğiz
sağol şirvancım.evet vermicem.alıştım zaten ben kendisi için üzülüyorum daha çok.
ben buluşmaya gelmek isterim ama korkuyorum valla.ne zaman böyle bişeylere karar versem gülfem Allah korusun hasta oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?