2009 Nisan Anneleri

ne cezası ya ilaç ismi vermek yasak değilki o mesajıda sonradan silmek istedim herkes silebiliyor değiştirebiliyor

Arkadaşlar ilaç ismi vermek yasak,
çouklarımızın sağlığı için yasak,
her ilaç herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.
onun için doktor tavsiyesi olmadan sakın okuduğunuz her ilacı, ne çocuğunuza kullanın,
ne de kendinize...hatırlatma amaçlı yazmak istedim...
güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

Son düzenleme:
bence dışten denızcım burnu kmıyor dıyorsun,kahvaltı yptıysa problem yok,öksürük hpşırık yok bence dışten,geçmış olsun cnım
ohhhh hlletmışın planı zoru gıtmış,kavanozlrın fotosunu çekıp eklesene denız belkı bende yprım gelmedı gözümün önüne
bende geçen gece onlrı andım şırvan çok zormuş,ınşllah dıştendır sızınkıde annesı kıymm ben bu kuzulra,bız dün çok rahat uyuduk çok şükür ateşımız çıkmdı,kerem nsıloldu acabaa
dr.programında kayınvalde gelin ilişkisi var:)))
evet çok güzel nltıyor,kdın anlattı ben ağldım
günaydıııın geçmiş olsun denizcim azıdandır ateşi
şenaycım evdesın bugün öp kızçelerı benım yerıme
günaydın
şirvan evini tarif et bakalım
özelden yaz istersen

yarın buluşuyorsunuz,çınltın kulklrımızı:teytey::teytey::teytey::dance::sm_cool:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907, tugbiş123

doğru ya bızde dün melekle aynı hataya düştük yanlışlıkla dımı melek,bızede ders olsun vermeyelım,her ılç her bünyeye uymazkı demıklava:bana bu oklava

deniz egede ısırıyordu bende tepki vermıyorsum onu oyun sanmasın iye ama dişden solayı saldıracak yer arıyor bence...

evet özlem

ama ateş düşürü agrı kesici genelde bunları verıyor diye yazmıştık nese bi daha yazmayızzzzzzz
ibu....
cal....
pedi...

beni heyecan sarıyor yavaş yavaş
p.tesi anneme gideceim....

carsıya ıkıp psta siparişi verecgım
kndim bişey bakayım diyorum
gıymk için
egye bende kravat bakayımm
salı carsama evde temızlık varrr melek sagolsun :):):)):

persembe pazara gidecegım kuaföre gıdecegım yıne şöyle bi süpürür toz alıımm
ay ayy

balonlar şişecek kocaya carsamba akşamı yaptırayım bariii...

ay heyecannnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın kızlarrrrr

şırvan neyı varmıs baranımın sımdı okudum bu ara salgınmı var anlamadım bebeklerde bı huysuzluk varr duruda reflü olmuş 2gundur ılac tedavısıne basladık
yarın gelcem bıara cok oturamam ev bakmaya cıkacaz bunyamın servısteyken bızıde sana bırakacak kacta geleyım sekerr ıptal falan olmadı demı
hem olsada bı cay demlıcen artık banalülülülülülü

çok saolun kızlar içimi rahatlattınız..diştense çıkmış zaten dişin bi kısmı uzun sürmez inşallah o zaman :))
melek anlatırken beni de heyecanlandırdın hee :))

herkese hayırlı cumalar
denızcım usutmus olabılır belkı ela canım selen grıpken öyleydı oynuyodu ama pek keyfı olmaz baygın baygın bakardı
ohh denız apartı ısını ayarlamıssın melekçim senınde plan hzır ne guzel
ben annemdeyım bu gunde pek gıremem ıslerım var sımdı seloş çorbasını ıçtı uyudu bende bakayım bı dedım

şimdi uyuyolar teyzesi bende çay içiyorum koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım doğum gününe hazırlanıyoruz bu arada kızçelerrimin elbiseleri dikildi yani varya 200 milyon versem böyle içime sinmezdi bi görseniz şahane oldular

günaydın. yarın şirvanda toplanıyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…