ne cezası ya ilaç ismi vermek yasak değilki o mesajıda sonradan silmek istedim herkes silebiliyor değiştirebiliyor
bence dışten denızcım burnu kmıyor dıyorsun,kahvaltı yptıysa problem yok,öksürük hpşırık yok bence dışten,geçmış olsun cnımgünaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo(( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar
ohhhh hlletmışın planı zoru gıtmış,kavanozlrın fotosunu çekıp eklesene denız belkı bende yprım gelmedı gözümün önünedün spordan sonra çaşıdaydım.
doğumgünü süslerini aldım.
ayakkabı aldım irfana.
bugün ablamı arayıp pasta işini halledeceğim.
yarında pantalon gömlek kravat alacağız irfana.
15-20 kişi olcak yaklaşık doğumgünüde.
irfanın kavanoz mamalarının boş kavanozlarını kurdela ile süsleyip işine bonbon şekeri koyup gelenlere vereceğim.
bende geçen gece onlrı andım şırvan çok zormuş,ınşllah dıştendır sızınkıde annesı kıymm ben bu kuzulra,bız dün çok rahat uyuduk çok şükür ateşımız çıkmdı,kerem nsıloldu acabaagünaydınnnnn
bizde gece uyumak bilmedik. gece 11 de çıktık 1 saat arabayla dolandık. annem ve babamla ..
sonra uyudu geldik.
gece 4 de kalktık . 1 saat oyun oynadık ..
sonra zar zor uyudu..
sabah gene giderken uyanmıştı..
diştenmi yoksa dün hafif bir ateşlenme oldu. ondan mı oldu anlamadım.
ama çok huysuzdu..
güler ve gülşen akşam sizleri andım.
allah yardımcınız olsun..
biz 1 gece böyle olduk.. hemen söylenmeye başladık
evet çok güzel nltıyor,kdın anlattı ben ağldımdr.programında kayınvalde gelin ilişkisi var:)))
şenaycım evdesın bugün öp kızçelerı benım yerımegünaydıııın geçmiş olsun denizcim azıdandır ateşi
günaydın
şirvan evini tarif et bakalım
özelden yaz istersen
çok saolun kızlar içimi rahatlattınız..diştense çıkmış zaten dişin bi kısmı uzun sürmez inşallah o zaman :))
melek anlatırken beni de heyecanlandırdın hee :))
gunaydın kızlarrrrr
şırvan neyı varmıs baranımın sımdı okudum bu ara salgınmı var anlamadım bebeklerde bı huysuzluk varr duruda reflü olmuş 2gundur ılac tedavısıne basladık
yarın gelcem bıara cok oturamam ev bakmaya cıkacaz bunyamın servısteyken bızıde sana bırakacak kacta geleyım sekerr ıptal falan olmadı demı
hem olsada bı cay demlıcen artık banalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?