2009 Nisan Anneleri

güle güle giysinler

yerim onlarıda elbiselerınıde ikisi aynı andamı uyuyor

ah ah işin cok zor be şenayyy

birini aagında sallasan ömürü tepene binerrrr ikisi aglar ikisi güler ikisi bagırır ikisi dagıtır ikisi ikisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, Esennn+, eysan, yaSelin, NAVRIS+, gulshenidil, şen_ay, ssengun+, oslem1907, EDAAAA

gunaydin millet nasil keyifler
SENAY gule gule giysinler insallah oyyyyyyyyy kimbilir ne yakismistir heeeee
merak ettim simdi

güle güle gıyınsınler ınşallah güzel güzel eğlensınler,ben geçen sene hedıye gelen bır elbıse gıydırecem nasıpse sarı tütülü ama sade bırşey arı kostümü alacaktım ama o olunca vzgeçtım,kendımı bılmıyorum artık

iki iki demeyin vallaha sinirim geriliyo bazen ben delimiydim 23yasinda iki cocuk benim neyime diyorum hele su son 6gundur hepten sinirlerim harap olduuuu bunalima girmekten korkuyorum yemin ederim burasi varya azicik stres atiyorum burada
hele senay gibi ikiz olsalar heralde kesin timar hanelik olmustum

melek sen stres yptın şenyın yerıne kıs alışmıştır o yaşlarına geldıler ha,sen böyle derken ıkız doğurmzmısın ne gülerım hahahaha

valla rabbım yrdım etsın sızlere eysan,eceye zıcık sesım yükselse annem hemen bızım zmnımızda bu kadar koly değıldı 3 çocuk büyüttük bır çocukla halıne bak dıyorlaelaelaelaelae

canım var var .. gel şeker.. ne zamn istersen ...
şirvan geçmiş olsun canım
öziiiiii kızçeler ellerinden öperler
saol canım .. sizin cicilerda hayırlı olsun..

olsun şeker. en azından büyüdükleri zaman rahat edersin...

melek sen stres yptın şenyın yerıne kıs alışmıştır o yaşlarına geldıler ha,sen böyle derken ıkız doğurmzmısın ne gülerım hahahaha

eheheheh valla dogururum benım annem ikizzzzzzzzzz en dogurmadım belki benım oglanın ikiz olurr
:roflol::roflol:

eeee yarın bana şimdik kim geliyor....

selen ve gülşah...

aliye - çiçek - yeliz - güler - sümeyra bunlar mechul....

günaydınnn
şirvancım yarın kaçta buluşuyorsunuzz birde semt olarak nerdeydi evinn puf çok gelmek istiyorum ama eşime bağlıyım bakalım getirebilirsee ben anca 2 den sonra evden çıkabilirim çokmu geç kalırım

eheheheh valla dogururum benım annem ikizzzzzzzzzz en dogurmadım belki benım oglanın ikiz olurr
:roflol::roflol:

benim adamda dün tv. 4 üzleri gösteri bana

çok bee dedim...
ne güzel olur dedi..

3 olsun diyor..
sanki ısmarlama..

benim adam takmış..3 çoçuk yapacakmış.. dedim ben bir tane daha yaparım
şansın varsa oda ikiz olursa bilemem...

adam ne derse beğenirsiniz..
iyi yapmazsan yapma ben başkasından yapar getiririm o zaman diyor.
benim koca tam bir sopalık

evt sirvan ama sinirlerim lackalasti artik buyuduklerindede psikologlarda gezerim herhalde hem ben buyuyupte rahat edende gormedim SIRVAN valla komsularima annemlere bakiyorumda hep ayni buyuyuncede amman dersi okulu psikolojisi ustu basi ergenligi ne bileyim yaaaaa sanki cok erken aldim ben bu sorumluluklari omur boyu cocuk pesinde
zaten suda verki beni asil bunaltan buyuk oglum reha masallah cok rahat bi bebek
tek hayali0m sole kocamla elele sakin kafayla yuruslere cikabilecegim gunlere kavusmak hayirlisiyla biz onu sadece 1yil yasayabildik ozzluyorum o gunleri

benımkı selenden dolayı gözu korktu sanırım bı tane yeter demeye basladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…