şimdi uyuyolar teyzesi bende çay içiyorum koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım doğum gününe hazırlanıyoruz bu arada kızçelerrimin elbiseleri dikildi yani varya 200 milyon versem böyle içime sinmezdi bi görseniz şahane oldular
şimdi uyuyolar teyzesi bende çay içiyorum koltuk minderlerinin kılıflarını makineye attım doğum gününe hazırlanıyoruz bu arada kızçelerrimin elbiseleri dikildi yani varya 200 milyon versem böyle içime sinmezdi bi görseniz şahane oldular
canım özelden yazıyorum şimdikgünaydın
şirvan evini tarif et bakalım
özelden yaz istersen
canım var var .. gel şeker.. ne zamn istersen ...gunaydın kızlarrrrr
şırvan neyı varmıs baranımın sımdı okudum bu ara salgınmı var anlamadım bebeklerde bı huysuzluk varr duruda reflü olmuş 2gundur ılac tedavısıne basladık
yarın gelcem bıara cok oturamam ev bakmaya cıkacaz bunyamın servısteyken bızıde sana bırakacak kacta geleyım sekerr ıptal falan olmadı demı
hem olsada bı cay demlıcen artık banalülülülülülü
saol canım .. sizin cicilerda hayırlı olsun..şirvan geçmiş olsun canım
öziiiiii kızçeler ellerinden öperler
olsun şeker. en azından büyüdükleri zaman rahat edersin...iki iki demeyin vallaha sinirim geriliyo bazen ben delimiydim 23yasinda iki cocuk benim neyime diyorum hele su son 6gundur hepten sinirlerim harap olduuuu bunalima girmekten korkuyorum yemin ederim burasi varya azicik stres atiyorum burada
hele senay gibi ikiz olsalar heralde kesin timar hanelik olmustum
melek sen stres yptın şenyın yerıne kıs alışmıştır o yaşlarına geldıler ha,sen böyle derken ıkız doğurmzmısın ne gülerım hahahaha
eheheheh valla dogururum benım annem ikizzzzzzzzzz en dogurmadım belki benım oglanın ikiz olurr
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?