kız ben niye hariç.mafoldumben
geçmiş olsun canım.
aynen annem burda ama cadı hep benim kucumda.
anacım ben burda resim bakamıyorum ki ..şırvandakı buluşma resimleriiizemuszemus
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/4346.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/4359.jpg
....................
resimleri uzaktan çekmiştir o .. bir yakından baksanız kocaman göbeğim.resimler çok güzel şirvancım hiçte kilolu gibi gözükmüyosun resimlerde maşallah
bak mreka ettim resimleri şimdi..Geçmişe baktım, şu emzik olayını bende bir deneyeyim ama daha sonra dişler geliyor ısırıyor sürekli onu rahatlıyor kuzum,
Şirvan sen baya zayıflamışsın işe başlamak yaramış bebişler şahane aslında artık çocuk diyebiliriz dimi
Elifcim miray şahane olmuş zaten çok güzel birde güzel annesi kızını çok güzel giydirmiş....
almamakla iyi yapmışsın selincim. güler teyzesi yasemine elbise gönderecek ..dün toplantıya falan girdim hiç fırsatım olmadı bakmaya şimdi ancak gördüm. ne kadar çok bahsi geçti. şans işte bende eve giderekn üsküdardan bolera falan bakayım dedim. dükkanda senin son aldığın kırmızılı siyahlı şapkalı olan elbiseyi gördüm. sen yollayacaksın ya ondan almadım
gülfemcim güle güle giysin inş.
bizim krem rangi şile bezindne bi elbisemiz vardı onu giydiricem zor sığdı yasemin içine şimdi de giymezse bi daha giyemicek. üzerine de bolera aldım. inş. terlemez bolera biraz kalın. artık kombiyi yakmam. :)
kız sen hala alıp göndermedin mi ayıp sana :)))alıntı yaptım cvp yazarken sayfam kapandı.
selin canım sorma dün şirvan beni yerden yere vurdu.artık bi elbise almazsam çok ayıp olacak.
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.
kızlar bebeği saat başı uyanan günde 9 saatlik uykuyla gezen annesini 3 -4 saat uyutan bi benim bebem mi var
ayy canım benim... kızçelerin doğum günleri kutlu olsun...canlarımmm 21 aydır sevincimi derdimi herşeyimi paylaştınız bugün artık biz bir yaşındayız ben anne olalı 21 ay kızcelerim doğalı 1 yıl oldu bu sevincimide ilk sizinle paylaşmak istedim kalkar kalkmaz kk ya koştum iyiki doğdunuz kınalı kuzularım sizin sayenizde bazen ailemden bile yakın 30 küsür candan arkadaşım oldu siz de bi okadar kardeş sahibi oldunuz iyiki doğdunuz kınalı kuzularım evimize gönlümüze neşe bereket getirdiniz .....
günaydın hoşgeldin nasıldı bursa. şansınıza hava da çok güzeldi.
bide aklıma geldi dün akşam baran yürüteçi ters çeviriyor mu? bizimki dün de sahbalara taktı ille ters çevirecekmişiz öle oynayacakmış. hihoyyyt
hoşgeldn şirvannnn
hoşbulduk.. geldim ama elim boş geldim..tuğba sen kaç yaşındasın canım merak ettim şimdi
şirvan hoşgeldin
müge limonlu suyumu içtim ama kahvaltıya yumuldum.ben adam olmam
ya kızlar fotoları gördünüz bi soru size realist olun ama
yaş demişken ben kaç gösteriyorum sizce?
kendi yaşını söylüyorsun zannettim. küçülde cebime gir diyecektim22 mi??
off çıtırsın sen yaaa
bozma sende yiğenimi gezdiriyorum de..valla beni yakından görenler yani eşimin arkadaşları falan hep yasımı soyledıelr hatta eşimin kardeşi sananlar var ecemi benim kardeşim falan dışarıda o yüzden çok şaşırdım ne yalan soylıyım
çok tatlısınız..29 yaşındayım ben ya
ama insan hissettiği yaştadır dimi.
20 hissediyorum:)
valla bende denize katılıorum insan hissettiği yaştadır aynaya baktıgında mutluysan sorun yok eşin sana baktığında içi titriyorsa sorun yok bunlarda bende mevcut ben halimden çok memnunum ve genç anne olmanın avantajlarını yaşıyorum
çocuk doğurupta 49 kg olmak her babayiğidin harcı değil :))))
ne varmışşşşşşşşşşşş 30 olmaktaaaaaa beeeeeeeeeeee kadının en güzel yaşı otz bi kere dimi şirvanım toparlakımmmmm
bencew telaşlanma şirvan bendede sürekli oluyor öyle kıpırtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?