2009 Nisan Anneleri

evet şirvan sağlık ocağı yapıyor cnm ama ertesi gün sonuç verıyorlar bana sorarsan yakınlarında polıknik varsa özel onlar 1 saatte sonuç verıyor

umarım hakkındada hayırlısı olur tabi sen daha iyi bilirsin kendini hadi bakalım baran paşaya bide yaşında 2.kardeş müjdesi ne güzel olur

canlarım ciğerlerim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz iki cadımla birlikte sizleri kocaman öpüyoruz

malesef çalıştığım yer org. san . içinde malesef burda öyle polikilinik falan yok..
oyüzden c.tesi günü yaptıracapım..

öğlen arada sağlık ocağına bir sorim bakım ne diyecek ..

selin yürütecin tekerlerini sormuşun..
biz o günden sonra doğru düzgün evimizde olmadığından daha birşey yapmadı..

ama annemdeki yürütecte birşey yapmıyor.

baran artık oturmak istemiyor. on devamlı yürütecekmisiz , yana gol atacakmış..

dün ilyas soruyor, bursaya geldin . arkadaşlarınla görüşmeyecekmisin diye..
yok dedim. bu sefer görüşemiyeceğim malesef..
inşallah bir dahaki sefere..

ben süt iznine çıkıyorum ya..
dün arkamdan konuşulmuş.. ne zmana izin bitiyor diye..
1 tane kalmış..
bana göre 2 tane ama ..
kına var diye cuma günü izin almıştım ya .. onu 2 gün diye saymışlar..
bilseydim almazdım..

cuma ve pazartesi günlerini 2 iş günü sayıyorlarmış..

ayyy sonunda uyudu:)))
bende işe girişeyim daha kahvaltı yapmadım ya öpüyorum hepinizi ...

günaydın kızlar....kilo,yaş muhabbeti almış başını gitmiş maşallah maşallah....bunu herkes için her yerde yinelerim sarı saç insanı 5 yaş yaşlı gösterir...onun için 17-18 lik çıtırların röfleli şekilde salınmaları bana hiç güzel gelmiyor....topikteki bir çok genç anneye daha doğal olmalarını öneririm...aysun evet göbek en zor eriyen yer malesef..bende diyete girdim biraz zorlanıyorum ama bu kilolar gitmeli...:)) haa bu arada tuğba 22 yaşında anne olup 49 kilo olmak bizim gibi 31 olup 49 olmaya göre daha kolay olsa gerek.kaydirigubbakcemile3..sizin metobolizmalar jet hızıyla çalışıyor...opuyorumnanaktan

ben kaçtım.doktora gitcem.her yerim ağrıyo.yaşlısın ya ondan diyip dalga geçmeyin.görüşürüz.kendinize iyi bakın

bu arada ben dun gece eceme süt verdım sabahları verıyordum ama gece korkuyordum maşallah hem guzel uyudu hem bi rahatsızlık vermedı siz ne yapıosunuz geceleri kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…