ben süt iznine çıkıyorum ya..
dün arkamdan konuşulmuş.. ne zmana izin bitiyor diye..
1 tane kalmış..
bana göre 2 tane ama ..
kına var diye cuma günü izin almıştım ya .. onu 2 gün diye saymışlar..
bilseydim almazdım..
cuma ve pazartesi günlerini 2 iş günü sayıyorlarmış..
tuğba sen 22 yaşındamısınnnn amaninnnn benden küçükmüşsünnn ben 26 yaşındayım:))))
benide her gören 19 sanıyorr :)))
elfi doktora götürdüğümde ayyyy küçücük anne olmuşsun diyorlarr yaşımı söylediğimde inanmıyorlarrr:))
geçen taksiye bindim elifle taksici bu seninmi dedi evet dedim ne zorun vardı küçücük kocaya gittin hadi gittin sen çocuk niye çocuk yaptın dedi :)))
elifin doktoru ayyy benim küçük annem diye seviyordu beni düşünün :))))
adama yaşımı söyledim en çok 19 dedi bir daha öyle sevmedi :)))
bugun gözümü açar açmz aklımdaydınız kızclrınl bugun ddim şenayın kuzularının dogum günü.......canlarımmm 21 aydır sevincimi derdimi herşeyimi paylaştınız bugün artık biz bir yaşındayız ben anne olalı 21 ay kızcelerim doğalı 1 yıl oldu bu sevincimide ilk sizinle paylaşmak istedim kalkar kalkmaz kk ya koştum iyiki doğdunuz kınalı kuzularım sizin sayenizde bazen ailemden bile yakın 30 küsür candan arkadaşım oldu siz de bi okadar kardeş sahibi oldunuz iyiki doğdunuz kınalı kuzularım evimize gönlümüze neşe bereket getirdiniz .....
senın listde adını göremedim yaş listesındeeben daha 22 yaşındayım cnm o yüzden şok oldum zaten
buluşma mı var. şekerim.. valla plan yapmıyorum artık.. denk gelirse inş. olur.haftaya gelsene şirvan eşin gelirse
sanane deseydin keşke..tuğba sen 22 yaşındamısınnnn amaninnnn benden küçükmüşsünnn ben 26 yaşındayım:))))
benide her gören 19 sanıyorr :)))
elfi doktora götürdüğümde ayyyy küçücük anne olmuşsun diyorlarr yaşımı söylediğimde inanmıyorlarrr:))
geçen taksiye bindim elifle taksici bu seninmi dedi evet dedim ne zorun vardı küçücük kocaya gittin hadi gittin sen çocuk niye çocuk yaptın dedi :)))
şimdi kim istemezdi 22 yaşında olmayı...ay benimn yaşım ne kadarda gündem konusu oldu ya baksana başkalarının üstünde hiçte bu kadar durulmadı keşke daha önce söyleseymişim bu kadar büyüyeceğini bilseydim 30 derdim olur biterdi ben halimdende kendimdende çok memnunum kompleksli bir hatun değilim yani
son defa söyluyorum ben 88 doğumluyum arkadaşlar oldumu ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?