2009 Nisan Anneleri

ilk defa öyle bişi duydum 2 gün sayılır mı hiç saçma geldi bana.
biz de kültür parkta vitaminde çay içmiştik geçen gittiğimde ama kızcağazım yanımdaydı. ama uslu durmuştu annesini hiç üzmemişti. orda çalışanlar benim kardeşi tanıyorlar devamlı oralarda benim kardeş

tuğba sen 22 yaşındamısınnnn amaninnnn benden küçükmüşsünnn ben 26 yaşındayım:))))
benide her gören 19 sanıyorr :)))
elfi doktora götürdüğümde ayyyy küçücük anne olmuşsun diyorlarr yaşımı söylediğimde inanmıyorlarrr:))
geçen taksiye bindim elifle taksici bu seninmi dedi evet dedim ne zorun vardı küçücük kocaya gittin hadi gittin sen çocuk niye çocuk yaptın dedi :)))

elifin doktoru ayyy benim küçük annem diye seviyordu beni düşünün :))))
adama yaşımı söyledim en çok 19 dedi bir daha öyle sevmedi :)))

canım saçın kendi renginse çok makyajda yapmıyorsan ufak sanıyorlar. beni de hep ufak sanıyorlar. hoşuma da gidiyor.
ben de doğallıktan yanayım gülşencim

bugun gözümü açar açmz aklımdaydınız kızclrınl bugun ddim şenayın kuzularının dogum günü.......

mutlu yıllar kızcelrınle

ya evet burada bi aile gıbı herseyimizi paykaştıgımız sıcacaık bi ortam var iyiki varsınızzzzzzzzz

ben daha 22 yaşındayım cnm o yüzden şok oldum zaten
senın listde adını göremedim yaş listesındee

ben seni 26 falan sanıyordummm. kaç dogumlusun sen ya bendede ufaksın amanınnn

slm....
ege yenı uyudu bende koşturmaca içindeyim yarın dogum günümüzzzzzzz....

heyecanlıyım cokkkkkkkkk

ben kaçtım işlere devam byee

ay benimn yaşım ne kadarda gündem konusu oldu ya baksana başkalarının üstünde hiçte bu kadar durulmadı keşke daha önce söyleseymişim bu kadar büyüyeceğini bilseydim 30 derdim olur biterdi ben halimdende kendimdende çok memnunum kompleksli bir hatun değilim yani
son defa söyluyorum ben 88 doğumluyum arkadaşlar oldumu ???????

tamam tubiş dont panik 30 oluncada aynı hissediliyo korkmaa bana eskiden 30 çoooook büyük gelirdi sanki bi ayağın çukurdaymış gibi :)))))))) ama 30 olduk işte kızcelerin sayesinde şimdi ikiside çukurda dermişimmmmmmmmm:)))))

yok be şenay paniklik bir durum yok heryaşın ayrı bir güzelliği vardır bence başka bişey olsa herkez yorum yapmaz amanın konu benim yaş olunca herkezlerde yorumlar anladık kardesım kart duruyomusum:))))baksana kazıdılar beynime

haftaya gelsene şirvan eşin gelirse
buluşma mı var. şekerim.. valla plan yapmıyorum artık.. denk gelirse inş. olur.
sanane deseydin keşke..

şimdi kim istemezdi 22 yaşında olmayı...
o yüzden milletin çenesi açıldı tuğbacım kızma hemen...

şenay sen bugün okula gitmedin mi..
burdasın . genellde cuma günleri burda olurdun...
yoksa doğum günü diye izinmi aldın şeker..

gerçektende öyle ama nedense bu sefer dahada bi vurdu herkeze şirvan kız o listeye benide eklede kapansın bu konu:)))16/06/1988

tuğba boşver gencim güzelim havam var benim de geç.
ben seni çok beğendim.
vallahi yüzün çok güzel.
bak bana koca göbeğimi çektim koydum buraya
barışığız kendimizle biz:)))

tuğbanın yaşını bırakıp senin kilona gelelim seherkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kilon yok ki niye vermeye çalıişıyorsunbilmiyorumkismile

aaaaaaaaaaaaa tuğba aşkolsun kim sana kart dedi kim yaşlı gösteriyosun dedi biz burda klonuşmaya yer arıyoruzzz ona bişey söyleme buna bişey söyleme ne ile ilgili konuşucaz bizzz seni yaşıtımız zannetmemiz bir hatamı senin konun konuşulmuş bende kendimden bahsettim amacım sen yaşlı gösteriyosun ben genç demek değildiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…