• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

selam kızlar
çok ihmal ettim buraları farkındayım :57:
ne gelen giden bitti ne de bizim gezmemiz
face 5 dak bakıp çıkabiliyorum
çağla hamileymiş hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ben 2 den vazgeçtim eşim yurtdışı düşünmeye başladı giderse ben gitmeyeceğim o yüzden çocuk felan yok :(
bende öksürükten boğulacaktım dr a gittim ciğerlerin balgam dolmuş dedi,nasıl doluyosa
neyse geçmişe fazla bakamadım
hastalara geçmiş olsun toptan :71:

Hoşgeldin sinemCim valla yokluğun farkedildi...
çok geçmiş olsun daha yaşın küçük bakarsın eşin 1-2 sene çalışır sonra döner
düzeniniz oturur ekmek nereden gelecekse oraya gidecek tabiki napsın adamcaz
o da istemez eminim ama parsız da olmuyor bu devirde..

teşekkür ederim sevgicim
olmuyo valla haklısın bu devirde
adım atsan para..bi sığamadık istanbula :((
bunların işi başvurmayla olmuyo teklif geliyo o şekilde oluyo gelene tekliflerin hepsi ya yurtdışı ya ildışı
bulamadı buralardan
şimdide gideceksem yurtdışı olsun bari parası sağlam olsun diyo ama insanın canı sıkılıyo tabiki :59:

hoşgeldin sinem öncelikle geçmiş olsun canım.eşinin işide hayırlısı neyse o olsun siizin için.ayrı olmak zor ama naparsın ekmek parası.
bizde dolaştık geldik biraz halsizliği varkayranın sanırım yine hastalanmaz inşallah.banada yemeğe babam gelicek tavuk baget yapıcam fırında.

hoşgeldin sinem öncelikle geçmiş olsun canım.eşinin işide hayırlısı neyse o olsun siizin için.ayrı olmak zor ama naparsın ekmek parası.
bizde dolaştık geldik biraz halsizliği varkayranın sanırım yine hastalanmaz inşallah.banada yemeğe babam gelicek tavuk baget yapıcam fırında.
ava burdada idare ederdi ama akşam saati cok soguduuu

bizde egenın arkadaşının dogum gününden geldik aman ne eglendilerrrrrr

şaka maka 2 yaşını doldurup 3. yaşından gün almaya başlıcaklar ay ayyayy

bende kiremıtte kfte yapıyorum yanınada fırında makarnamı yapsam bilemedim köfteyi attım fırınada bakalım

Yok yok izmirede bir muhtar şart :-))
Tuğbiş ecemle ikinize geçmiş olsun emel ne çok hasta oluyor pın pın ya yazık bütün kışı hasta geçirdi inş.hemen de alışır bakıcısına da aklın kalmaz cnm

eheheh şarttttt :):):)

sağol canım sizede geçmiş olsun
bu kışı hastalıksız geçiremedik maalesef
Allah beterinden korusun
iş için öyle tabi hayırlısı kısmet bakalım bekleyip göreceğiz bizde..
afiyet olsun :56:

slm kızlar geçmiş olsun dileklerinz için teşekkürler bugun gittim ilaç yazdırdım ecemde banada biraz daha ıyıyız şükür

sultan şantıdemı ya:(ecemden bulaşmıs olmasın offf bitsin artık şu hastalıklar ya

Selam!

Hasta olanlara toptan geçmiş olsun!

Sinem sizin de hakkınızda hayırlısı olsun,ekmek parası nerdeyse orda yaşayacağız.

Emel hoşgeldin sen de.Bakıcınız da hayırlı olsun,inş hemencecik alışır Pınar ,zorluk çekmezsiniz.Annen gelmiyor mua rtık?

Bu arada dr. a gittik.Annem kalbim sağlam mı dedi?Sağlam dedi dr.Çok şükür.Ama az ritm bozukluğu var.sürekli kulalnacağı bir hap verdi,hem kalp hem tansiyon için.

sizede geçmiş olsun elif ayy allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi:16::16:

bu arada emel bende söylemeyı unuttum cnm hoşgeldın bakıcıda inşallah iyidir sorun yaşamazsınız..

dükkanı ben kapatmışım ben açayım biz sabah 7 de ayaktaydık kızımla eşim evde bugün izinli hepimize mutlu haftasonları..

günaydınn...
sinemcim hakkınızda hayırlısı olsun cnm..sonuç ne olursa olsun sizi mutlu edecek bişey olsun inşallah.. :))
elif sevindim annene cnm ..ritm bozukluğu çok kişie çıkıyo çok duyuyorum bu ara..ama nedeni bulunmuş,ilaçı belli ya korkmayın artık..
bende herkese çok güzel bi haftasonu diliyorum..herkes dinlensin ve eğlensin umarım :))

müge bende de vardı buna benzer
evde iyi oluyo sallanıyoda ama dışarı çıkarken her tarafı açık ya çok sarslıyo çocuk düşebilir yani...
yok cnm onunla dışarı çıkarmam zaten bide şimdi düşündümde aşağıda kalıyo ya
demir gelir gide mıncıklar çocuğu başka bişeye bakıcam artık :)
merhaba kizlar. tebriklerinizi okudum sagolun.daha cok kucuk haftaya persembe ilk dr kontrolumuz. simdilik biraz basdonmesi ve biraz yorgunluk hali haricinde bise yok.dilerim boyle dwm eder..
tugba sana ve eceme gecmis olsun..
elif annenede gecmis olsun hayirli haberler alirsiniz ins.
cicekcim cogu gitti azi kaldi 1hafta sonra rahatliyorsun ins.allah kurtarsin...
sengun ellerine saglik:)hergun misafirde bayar yani haklisin..
ayyy inşallah cnm yaaa inş. mide bulantın olmz ben ara ara hala çekiyorum
senin doğum ekimde sanırım
selam kıslar inşallah herkes iyidir.. hepsine bakamasam da son 2 güne bi göz atcam vaktim olursa ama hastalarımız varsa geçmiş olsun...
yeni hamişlerimiz varsa hayırlı olsun...

biz iki gün olduk döndük evimize pın pın gene hasta... antibiyotik kullanıyoz gene...
ve artık yeni bakıcımızla beraberiz.. alıştırmak için erken başlattık... ama hasta da olunca çok mız mız... dua edin alışsın...

herkse hayırlı cumalar.....
çok geçmiş olsun cnm bnm ya kıyamam

bakıcınız hayırlı olsun umarım en yakın zmnda alışırlar birbirlerine
Merhaba kızlarr,

Çağla demek sende ikiledin hadi bakalım hayırlısı
Bu gazla bu topikte her ay bir haber alırız heheh

Elif annene çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz.

Tuğba sanada Eceme de çok geçmiş olsun canım.

Pın pın'ada çok geçmiş olsun umarım hastalığı hemen geçer bakıcısıylada anlaşırlar.

Müge size yaz geldi demekki bizim burda camdan bakınca güneşli görünüyor ama
balkona çıksak donar ayaklarımız.Keyfini çıkar ohhh ne güzel.:64:
dün o kdr sıcaktı ki oturamadık
resmen yaz gibiydi gözümde gözlük kafamda şapka öyle durduk
meriçin boyu 86 olmuş kilosu az 11,400 vitamin verdi.. çok iştahsız hiç birşey yemiyor zaten..
maşallah:nazar:
selam kızlar
çok ihmal ettim buraları farkındayım :57:
ne gelen giden bitti ne de bizim gezmemiz
face 5 dak bakıp çıkabiliyorum
çağla hamileymiş hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ben 2 den vazgeçtim eşim yurtdışı düşünmeye başladı giderse ben gitmeyeceğim o yüzden çocuk felan yok :(
bende öksürükten boğulacaktım dr a gittim ciğerlerin balgam dolmuş dedi,nasıl doluyosa
neyse geçmişe fazla bakamadım
hastalara geçmiş olsun toptan :71:
hakkında hayırlısı cnm inş. herşey gönlünce olur
Kereminde burnu akmaya başladı hafif sıcak ateşi var gibi :(
hemen pedi.us ver cnm demirde 2 hafta önce öyleydi 4 gün kullandık burnu hemen kurudu

bugün demiri babasına bırakıp ark.larla çıkıcam pazar var biraz alışveriş yapayım
evde yemek pişmiyo kaç gündür

selaaam cumartesileri oldum olası severim:)
biz dün gece ateşlendik çıplak yatardım keremitoyu burnu şırıl şırıl
mügoş ped...s bizde hiç ii gelmiyor af..rin kullanıyoırum bide ateş düşürcü umarım ilerlemez bana yine boğazları gibi geliyor inşallah geçer yaa

cam balkon yaptırıyorum adamlar geldi görüşürüz

Günaydın Herkese mutlu haftasonları!

Miray bugün geç kalktı,yatağında oyalandı biraz,ben de yataktan kalktığımda 10 du.Kahvaltı ettik,keyif yapıyoruz kızımla.Eşim yok:-( Şu öğle uyku saatleri öğlen dışarı çıkmamı engelliyor,uyutmadan çıkarsam da huysuzluk yapıyor dayanamıyor uykusuzluğa.Uyandıktan sonra da geç oluyor.

Dün hastaneye Miray ı da götümüştük,sonucu da 2 saat beklememiz gerekti orda.Girdim boş bir odaya,emerken uyudu.1 saat kucağımda uyudu sonra.

yazmayı unutmuşum elif annene çokm geçmiş olsun
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi...

ya aynen dediğin gibi öğle sıcağını bekliyosun sonra çocuğun uykusu geliyor çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert,

Bend aha Sevgililer günü için hiçbirşey almadım,siz neler aldınız?
Pazartesi eşim işten geç geliyor zaten,dışarı falan çıkamayız.

Back
X