• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun mügeCim keçi gribi dedikleri doğru valla keçi gibi inatçı geçmiyor bu hastalık
MügeCim bu ctesi randevum bakalım %90 belli olur cinsiyeti görücez bakalım anyayı konyayı
ctesi akşama yazarım netden cinsiyeti ya da ptesiye bırakim sürpriz olsun :-)):20:

Geçmiş olsun mügeCim keçi gribi dedikleri doğru valla keçi gibi inatçı geçmiyor bu hastalık
MügeCim bu ctesi randevum bakalım %90 belli olur cinsiyeti görücez bakalım anyayı konyayı
ctesi akşama yazarım netden cinsiyeti ya da ptesiye bırakim sürpriz olsun :-)):20:

olmaaaaaaaaaaaaazzzzzz o akşam yyaazzzz ben meraktan ortadan çatırt diye ayrılırımmm:9: hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin inş.
bende perş. gitmeyi düşünüyorum 2li test için bende sorucam bnm dr.a gerçi söylemez ama bi umut

ay müge o ne öyle ya
hem evi sahiplen hem otur hem bide üstüne al

iiyiymişşş
yazık ama cok yazık simdi kardeslerin arası bile para yüzünden acılabılıyor
Rabbim bizi korusun öyle seylerden

merhabalar kandiliniz mübarek olsun kızlar..
yazıklarınızı okudum sağolun hepiniz insan üzülüyor güzel güzel yaşamak varken..

kerem bu sabah 7:30ta kalktı hortlak gibiyim dün akşam 9a kaadar zor tuttum çok uykusu gelmişti

havalar soğudu ya bi kar yağsın artık bi ayağımız kara değsin(kendi adıma:))

sevgi bana erkek gibi geliyor ama bilmiyorum mügeyi tahmin edemiyorum
öğrenince hemen yazın çatlatmayın bizi

kandiliniz mübarek olsun... arkadaşlar.. meriç te neredeyse hiç uytmadı..
şüt ittiyom.. baba kaşii..
meme ittiyom..
nenni ittiyom...
annemi ittiyom...
ile geçti bütün gece.. 5,30dan sonra uyudum..

valla SultanCım çevremde de kız diyen yok bi çiçek diyor bende erkek diye tahmin ediyorum
bakalım ctesi görücez anyayı konyayı :-))
ay bu çocuklar da hepsi aynı dönemde uyumuyorlar Alp de öyle akşam zırlıyor gözler kapalı
uyutmaya çalışıyorum şarkılar filan dedesi atlılar atlılar rüzgarrrr kanatlılar demişti çok hoşuna gitmişti
dedim bende söyleyeyim sakinler ne dese beğenirsiniz annesi söleme sen bilmezsin dede bilir :-))

SEVGİCİM kızda olsun erkekde
Rabbim hayırlısını verisn
cin takvimine bakmışmıydın ne diyordu?

ben bugun oyle cok üşüyorum ki tırnaklarım morardı

baktım cnm kız diyor, aman sağlıklı olsun da ben zaten kendimi
hazırladım erkeğe kız olursa sürpriz olur sadece :-))

merhabalar...öncelikle hayırlı kandiller dilerim herkese.dualarınız kabul olur inşallah bu mübarek gecede.
bu sevgililer gününde minik sevgililerimiz ve kocişlerimizle birlikte olmak kadar şanslı bişey yoktur hepimiz için heralde.
bende bugun allah kabul ederse niyetliyim ama belim ağrıyo sanırım adet olucam 1 saat daha dayanır umarım.
k

Selam!
Kandiliniz kutlu olsun,bütün dularımız kabul olsun inşallah!

Bu akrabalarla ilişkiler en çok da mal paylaşımı sırasında yaşanıyor,mal mülk davalarında kardeşleri biribirini kırıyor,üzüyor,çok yazık!
Benim annemlerde küçük birşey yaşadılar yeni,ama çok şükür hemen çözüldü küslük olmadan.O da annemin alttan alması sayesinde.Zamanında hiç aklına getimeyeceğin birbirine konduramadığın şeyler yaşanabiliyor malesef.Kimse mal hırsı yüzünden kardeşiyle kötü olmasın.

Bizim de 3 dersti bugün,kurul vardı ama sonra 5 de geldim eve.annem de oruçluydu.Evde yemek de yoktu bizim,dışardan birşey alacaktım,ama babam yapmış ,hemen gitti.

Allah kabul etsin Burcu orucunu.
Hamilleikteki oruçlrımı kışın tutarım diyordum ama 1 tane bile tutamadım:-(

allah kabul etsin burcu benim borçların üzerine bir sene daha binecek
seneye ramazanda doğum yapıyorum :-((
inş.çocuklar büyüyünce tutabilirim bu borçları...
valla öyle mal para hırsı insanlarda çok kötü inş.biz yaşamayız annemler babamlar yaşamadı
onlarda bölüşecek para yoktu zaten :52:
bizimde babam genelde üzerimize yaptı ama kalanlar için yaşamayız inş.tek duam bu benim de

selam direkt dalcam
çiçekcim Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin melek hanım ı..
ben de borçları tutmaya çalışıyom 9 10 kadar tuttum daha....
elif ve diğer soran merak edenler evet artık bu dönem annem gelmiyo bakıcımızla beraber olcak pın pın iyi gibi ama yedirme konusunda hassas değil bunu yarın söyleyecem pınar zaten hemen yemez biraz zorlaması lazım... dua edin bize..
şimdi bakayım geçmişe...

herkese hayırlı kandiller... Allah güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin...

Back
X