bnmki miiniş daha yaa 11+5 oluyo belki kemik yapısına göre söyler diye umut ediyorumperşembe tam ne kadarlık oluyor cnm senin
inş.belli olur genede
öyle cnm napıcaksın dedemle ananemde çok hata var ama diyecek bişey yok artıkay müge o ne öyle ya
hem evi sahiplen hem otur hem bide üstüne al
iiyiymişşş
yazık ama cok yazık simdi kardeslerin arası bile para yüzünden acılabılıyor
Rabbim bizi korusun öyle seylerden
senelrdir aynı şey biz artık konuşmuyoruz o konuları annem çok üzülüyo çünkü
ben yazmazsam çatlarım zatenmerhabalar kandiliniz mübarek olsun kızlar..
yazıklarınızı okudum sağolun hepiniz insan üzülüyor güzel güzel yaşamak varken..
kerem bu sabah 7:30ta kalktı hortlak gibiyim dün akşam 9a kaadar zor tuttum çok uykusu gelmişti
havalar soğudu ya bi kar yağsın artık bi ayağımız kara değsin(kendi adıma:))
sevgi bana erkek gibi geliyor ama bilmiyorum mügeyi tahmin edemiyorum
öğrenince hemen yazın çatlatmayın bizi
banada erkek diyen yok herkes kıza şunu yaparız kıza bunu yaparız diyovalla SultanCım çevremde de kız diyen yok bi çiçek diyor bende erkek diye tahmin ediyorum
bakalım ctesi görücez anyayı konyayı)
ay bu çocuklar da hepsi aynı dönemde uyumuyorlar Alp de öyle akşam zırlıyor gözler kapalı
uyutmaya çalışıyorum şarkılar filan dedesi atlılar atlılar rüzgarrrr kanatlılar demişti çok hoşuna gitmişti
dedim bende söyleyeyim sakinler ne dese beğenirsiniz annesi söleme sen bilmezsin dede bilir)
sanki ilki erkek olunca 2.si kız olucakmış gibi
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhkızlar cuma sabah 9 da ameliyata giriyorum mucukkkk
hayırlı doğumlar versin Rabbim sağlıkla kucağına al inşallah bütün sıkıntılarında kurtul
melek bebekle tertemiz mutlu huzurlu günlerin olsun cnm bnm
darısı başımızaaaaa
biz akşam yemeeğe gittik
karnım bir şişti 5 aylık hamile gibi oldum
demir annemdeydi 1 sn durmamış
sen ne yedirdin bugün bu çocuğa diyo
inş. hep böyle devam etmez
yarın oyun gurubu varmış burda burcu meliyi götürüyo ama ben demiri götüremicem
9-12 saatleri arasıymış bende prog..ı alınca leyla gibi oluyorum demirin peşinden koşamicam