Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta
bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)
sür cnm sür geçsin buruncağızııaa tamam süreyim saol evde vardı
hihihi aynı şeyi bende diyorum Allah sağlık versindemaşallah maşallah sana cnm nazar değmesin inşallah....
ay bende de heyecan var ya yarın cinsiyet öğrenicem ya bir tarafımda diyor ki erkek işte ne bekliyorsun ki)
![]()
aynı fikirdeyim neden olmasıncanım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. (o kadar ismini bilmediğimiz hastalık varki )
ama insan gene de bir farklılık istiyor...
ama bir yandan da aynı cinsiyet olmasıda iyi hiç masraf olmyor..
kıyafetler konusnda dermişim :)))
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese slmmmm
DURU MELEK HOŞGELDİNNN
MAŞALLAH ÇOK TATLI YAA
MÜGEEE SEVGİİİİ darısı başımıza
size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta
bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)
abareeyyyyyyyyy nasılda izlemişkızlar melis balkona bi tas içinede tebeşir koymuş
ne yapıyo anlamadım sonra izledim onu
tebeşiri ağzına tutup üff yapıyo sonrada tasa silkeliyo
istemeden çocuğa öğrettiğim şeye bakın :26:
utandım kendimden![]()
maşallah egeciğe
demirde 10 a kdr sayıyo
maşallah iyi dillendi hatta bazen hiç susmuyo çok güzelde konuşuyo
yatarken hiç ses çıkarmıyorum
şş anneee şşş anneeee diyo
bakıyo sesim çıkmıyo geliyo kocaman öpüyo kalk uyan diyo
gelde kalkma :))
neyse ben kaçtım amcamlar anneme gelecek yemeğe gidiyoruz
demirde çıldırdı plates topunda zıplamak istiyo babası delirdi hihihi
hadi ya bizde balkonu camla kapattık hep orda içiyoruzkızlar melis balkona bi tas içinede tebeşir koymuş
ne yapıyo anlamadım sonra izledim onu
tebeşiri ağzına tutup üff yapıyo sonrada tasa silkeliyo
istemeden çocuğa öğrettiğim şeye bakın :26:
utandım kendimden![]()
maşallah hemde ne lokumoo müge bizimkide aynııııııııııııı eh tekme tokat gırışıyor resmen
şimdilerde laptop oyuncagı var
annenin A'sı
babanın B'si
ve 1-2-3-4-5 ögrenıyor ben 1 dıyorum o 2 diyor 5 kadar sayıyor ama bazen 4 unutuyorrrrr
annei ne kadar sevıorsun eliyle 10 yapıyor bazende ellerini sonunu kadar acıyor
eşimi adı feti
babanın adı ne dıyoruz feti diyor agzından o kadar şirin cıkıyorki kelimerle lokum gibi yemek gelıyorrrrrrrr
allhaım dertlerını hastalıklarını göstermesinnnnnnnn
eeeeeeeeeee 2 yaşlarında oluyolar koskocaman oldularrrrrrrrrrrrr![]()
yerim ben onun küçük kadınlıgınıııııııııııı:):):)Ay Miray da takmış,aynı olan şeyleri gösterip ,ikisi aynıııı ,diyor)
Dün de kuyumcunun kapısına dayanmış,abii abii diye seslendi içerdekine.Kapıyı zorlayıp aç aç dedi.sonra da adama,yüzük yüzük dedi,parmağını gösterip
Kadın değil mi,kaç yaşında olursa olsun hahahhaahhaa
Melek afiyet olsun.Yap keyfini bakalım.Ege gündüz uyumuyor mu bu saatte bayıldı?
evet yeliz konusuna ben de üzüldüm. Allah acil şifalar versin. morali düzelince gelir inşallah yine
sinem süpermiş fiyat ya. ben de emionunde yaptırmıştım. adet çok olduğu iiçin 18 kuruşa basmışlardı sanırım
sinem cim resimleri kurtarmana sevindim ben birikince hemen fot. gidip bastırıyorum allahtan.
çiçek nasıl acaba toparladımı kendini
sevgi alpe maşallah yaa nasıl laflar öyle ayyy yerim ben onun ağzını seninde yarın büyük gün he nolursa olsun sağlıklı olsun canım.
bende bi banyo yapim dedim kayra hiç durmadı ,yemek yapim dedim gene aynısı vız vız vız( artık bazen dayanamıyorum
(
yarında eşimin amcasının cafesinin açılışı var büyükçekmece tarafında arel ünv. orda cafe dediysem 3 katlı havuzlu bi villa yı cafe ye çevirdiler .süper bi yer olmuş.kayınpederim dedi sabahtan brunch varmış sizide aliyim gidelim aslında iyi olurda kayra iileşirse.
hadi ya bizde balkonu camla kapattık hep orda içiyoruz
sigara içmeye çıkarken onu bişeylerle oyalıyorum peşimden gelmiyor görmüyor yani
sende çaktırmadan içsen:)
maşallah hemde ne lokum
kerem döt biş biyy diyor :)arabalarını sayıyor :)
orda yine iyiymiş foto fiyatları burda tanesini 300 den 500den çıkarıyorlar ben en son 1 ay önce seçtim eledim hepsini videoları fotoları cdye attım hemde seçtiklerimi çıkarttırdım aklımda kalmadı iyi oldu
güne gidicem birazdan tuğbalarla olan günümüz var köyde keremi babanneye
Merhaba!
Hızlı hızlı okudum hiç aklımda birşey kalamdı.
Kerem in düşüşünü gözümün önüne getirince güldüm,kıyamam yavrumm
Sinem Teknosa da eşim de bir kere demişti ,ama sanki süreli birşey demişti,devamlı öyleyse çok iyi fiyat.
Ben 6 aylıkken falandı galiba,bastırmıştım,sonra hiçbirini bastırmadım.
Çiçek ve Melek in maşallahı var,çok güzeller.Bana da yorgun gibi geldi ama,benim fotoğraflarım da öyleydi ilk gün.Normal doğumda çok yorulmuştum:-(
Ben emzirmeyi kesecektim ya tatilde kesemedim,hastayım diye sabrım olmaz diye düşündüm.Bir arkadaşım kesmiş,hem onun kızı acayip düşkündü.Her yerde istiyormuş,arabada evde gezmekte..O kadar rahat kesmiş ki.Onu duyunca bana da cesaret geldi.Çünkü Miray sadece uyurken istiyor,hatta bazı geceler istemeden uyuduğu bile oldu.
diş rahatlamak için verdikleri jel var ya,Dentin.x.onu sürmüş,kız ağzına alınca acıı demiş.Sonra git yıka demiş,bir daha alınca yine aynı tat.İstememiş o anda.Sonra bir daha memeyi emmeye yaklaşınca acııı acııı demiş ve öyle bırakmış.Gece de artık 1 ya da 2 kere su içmeye kalkıyor diyor.
Bizde jel Calg.l vardı.Ertesi gün bana da getirdi onlarınkini.Ama ben 2 yaşını beklemeye karar verdim.