• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

evet yeliz konusuna ben de üzüldüm. Allah acil şifalar versin. morali düzelince gelir inşallah yine
sinem süpermiş fiyat ya. ben de emionunde yaptırmıştım. adet çok olduğu iiçin 18 kuruşa basmışlardı sanırım

sinem cim resimleri kurtarmana sevindim ben birikince hemen fot. gidip bastırıyorum allahtan.
çiçek nasıl acaba toparladımı kendini
sevgi alpe maşallah yaa nasıl laflar öyle ayyy yerim ben onun ağzını seninde yarın büyük gün he nolursa olsun sağlıklı olsun canım.
bende bi banyo yapim dedim kayra hiç durmadı ,yemek yapim dedim gene aynısı vız vız vız:(( artık bazen dayanamıyorum:((
yarında eşimin amcasının cafesinin açılışı var büyükçekmece tarafında arel ünv. orda cafe dediysem 3 katlı havuzlu bi villa yı cafe ye çevirdiler .süper bi yer olmuş.kayınpederim dedi sabahtan brunch varmış sizide aliyim gidelim aslında iyi olurda kayra iileşirse.

size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta

bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)

gülermisin aglarmısınnnnnn

benımde bı kere(5 ay önce falan) cekyatda egeyle bırlıkte yatırıyoruz ege ege cekyattan düştü ben düştügünü duydum bam diye bi ses ben daha kalkmıyorumm idrak edemedim sanırım :):):)):
ege aglamaya başladı hemen fırladım allahtan halı var

evet hava burdada güzeldi ama yagmur gelıyormuş buralara sanırım
biz dün bugun parktaydık gezdık

şimidede nehır ablasıyla oynuyorlar içerdeeeee

iyi akşamlarrrrrrrrrr

oplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,dozkan+,Ayshe,burcu_arda,demirim,

iyi olursa kayra git burcu degışıklık olur bizde yarın belki kayınvalideme gıdıcezzz eltımle

yarın ola hayrolaaaaaaaa

Son düzenleme:
aa tamam süreyim saol evde vardı
sür cnm sür geçsin buruncağızıı
maşallah maşallah sana cnm nazar değmesin inşallah....
ay bende de heyecan var ya yarın cinsiyet öğrenicem ya bir tarafımda diyor ki erkek işte ne bekliyorsun ki :-)):75:
hihihi aynı şeyi bende diyorum Allah sağlık versinde
canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. (o kadar ismini bilmediğimiz hastalık varki )

ama insan gene de bir farklılık istiyor...
ama bir yandan da aynı cinsiyet olmasıda iyi hiç masraf olmyor..
kıyafetler konusnda dermişim :)))
aynı fikirdeyim neden olmasın
herşeyden yararlanıcak 2.si bide ben erkek olmasını demir için çok istiyorum
hiç değilse birbirlerine arkadaş olacaklar kız olursada bana arkadaş olacak:9:
herkese slmmmm

DURU MELEK HOŞGELDİNNN

MAŞALLAH ÇOK TATLI YAA
MÜGEEE SEVGİİİİ darısı başımıza
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta

bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)
:9::9:ay çok güldüm insan uyku sersemi olunca napıcağını şaşırıyo
bende demir küçükken gece bezini değiiştirip klozetin içine attığımı biliyorum:9:
kızlar melis balkona bi tas içinede tebeşir koymuş
ne yapıyo anlamadım sonra izledim onu
tebeşiri ağzına tutup üff yapıyo sonrada tasa silkeliyo
istemeden çocuğa öğrettiğim şeye bakın :26:
utandım kendimden :57:
abareeyyyyyyyyy nasılda izlemiş

demir çok fena oldu yaaa bikaç gündür sinirlenince ya da onun yaptığı bişeyi onaylamayınca
hemen gelip vuruyo eehh diyo bide

oo müge bizimkide aynııııııııııııı eh tekme tokat gırışıyor resmen

şimdilerde laptop oyuncagı var

annenin A'sı
babanın B'si

ve 1-2-3-4-5 ögrenıyor ben 1 dıyorum o 2 diyor 5 kadar sayıyor ama bazen 4 unutuyorrrrr

annei ne kadar sevıorsun eliyle 10 yapıyor bazende ellerini sonunu kadar acıyor

eşimi adı feti

babanın adı ne dıyoruz feti diyor agzından o kadar şirin cıkıyorki kelimerle lokum gibi yemek gelıyorrrrrrrr

allhaım dertlerını hastalıklarını göstermesinnnnnnnn

eeeeeeeeeee 2 yaşlarında oluyolar koskocaman oldularrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

maşallah egeciğe
demirde 10 a kdr sayıyo
maşallah iyi dillendi hatta bazen hiç susmuyo çok güzelde konuşuyo

yatarken hiç ses çıkarmıyorum
şş anneee şşş anneeee diyo
bakıyo sesim çıkmıyo geliyo kocaman öpüyo kalk uyan diyo
gelde kalkma :))

neyse ben kaçtım amcamlar anneme gelecek yemeğe gidiyoruz
demirde çıldırdı plates topunda zıplamak istiyo babası delirdi hihihi

maşallah egeciğe
demirde 10 a kdr sayıyo
maşallah iyi dillendi hatta bazen hiç susmuyo çok güzelde konuşuyo

yatarken hiç ses çıkarmıyorum
şş anneee şşş anneeee diyo
bakıyo sesim çıkmıyo geliyo kocaman öpüyo kalk uyan diyo
gelde kalkma :))

neyse ben kaçtım amcamlar anneme gelecek yemeğe gidiyoruz
demirde çıldırdı plates topunda zıplamak istiyo babası delirdi hihihi

maşallah maşallah 10 kadar akıllı bıdıklarrrrrr

oh yemege gıtmek ne güzel her gün insan ne pişirsem diye düşünüyorrrrrrrr

yemek yapmayıda sevmıyorum ben ayda alemde canım cok isterrrr keyıfle yaparım bazen işkenceeeeee

kızlar melis balkona bi tas içinede tebeşir koymuş
ne yapıyo anlamadım sonra izledim onu
tebeşiri ağzına tutup üff yapıyo sonrada tasa silkeliyo
istemeden çocuğa öğrettiğim şeye bakın :26:
utandım kendimden :57:
hadi ya bizde balkonu camla kapattık hep orda içiyoruz
sigara içmeye çıkarken onu bişeylerle oyalıyorum peşimden gelmiyor görmüyor yani
sende çaktırmadan içsen:)

oo müge bizimkide aynııııııııııııı eh tekme tokat gırışıyor resmen

şimdilerde laptop oyuncagı var

annenin A'sı
babanın B'si

ve 1-2-3-4-5 ögrenıyor ben 1 dıyorum o 2 diyor 5 kadar sayıyor ama bazen 4 unutuyorrrrr

annei ne kadar sevıorsun eliyle 10 yapıyor bazende ellerini sonunu kadar acıyor

eşimi adı feti

babanın adı ne dıyoruz feti diyor agzından o kadar şirin cıkıyorki kelimerle lokum gibi yemek gelıyorrrrrrrr

allhaım dertlerını hastalıklarını göstermesinnnnnnnn

eeeeeeeeeee 2 yaşlarında oluyolar koskocaman oldularrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:
maşallah hemde ne lokum

kerem döt biş biyy diyor :)arabalarını sayıyor :)

orda yine iyiymiş foto fiyatları burda tanesini 300 den 500den çıkarıyorlar ben en son 1 ay önce seçtim eledim hepsini videoları fotoları cdye attım hemde seçtiklerimi çıkarttırdım aklımda kalmadı iyi oldu

güne gidicem birazdan tuğbalarla olan günümüz var köyde keremi babanneye

Merhaba!
Hızlı hızlı okudum hiç aklımda birşey kalamdı.
Kerem in düşüşünü gözümün önüne getirince güldüm,kıyamam yavrumm
Sinem Teknosa da eşim de bir kere demişti ,ama sanki süreli birşey demişti,devamlı öyleyse çok iyi fiyat.
Ben 6 aylıkken falandı galiba,bastırmıştım,sonra hiçbirini bastırmadım.
Çiçek ve Melek in maşallahı var,çok güzeller.Bana da yorgun gibi geldi ama,benim fotoğraflarım da öyleydi ilk gün.Normal doğumda çok yorulmuştum:-(

Ben emzirmeyi kesecektim ya tatilde kesemedim,hastayım diye sabrım olmaz diye düşündüm.Bir arkadaşım kesmiş,hem onun kızı acayip düşkündü.Her yerde istiyormuş,arabada evde gezmekte..O kadar rahat kesmiş ki.Onu duyunca bana da cesaret geldi.Çünkü Miray sadece uyurken istiyor,hatta bazı geceler istemeden uyuduğu bile oldu.
diş rahatlamak için verdikleri jel var ya,Dentin.x.onu sürmüş,kız ağzına alınca acıı demiş.Sonra git yıka demiş,bir daha alınca yine aynı tat.İstememiş o anda.Sonra bir daha memeyi emmeye yaklaşınca acııı acııı demiş ve öyle bırakmış.Gece de artık 1 ya da 2 kere su içmeye kalkıyor diyor.
Bizde jel Calg.l vardı.Ertesi gün bana da getirdi onlarınkini.Ama ben 2 yaşını beklemeye karar verdim.

Hasta olan herkese çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum!

Bu arada ben de dişçiye gidiyorum 2 keredir.Kanal tedavisi yapılıyor.İğne vurdu ya dişçi,ağzım acıyor,rahar açamıyorum.:-(

gecmiş olsunnnnnn elif
sultan iyi sohbetler

elif biz memeyi bıraktıysak herkes bırakır diyorum egede aynı arabada beledıye otobuslerınde bile kac kere emzırdım sayılmaz yaniiiii

aşırı düşkündü hem memeye hem bana banada memeden solayı sarıyordu hep tepmde memeyı bıraktık ne rahat ettıkkkkkkk

allahın sevgılı kuluymuşumki vicdan yapıyordum
nasıl olucak diye agzı yara olduda bıraktı

adını ferıha koydum var bu akşam onu izlicem kociş 10 gibi gelıcekmiş arkadaşı kaza yapmış ona hastaneye gıdecek işden cıkıncaaa

bnde duş alıcam şimdi sonra dizimi izlrken sütlaç yaptım onu yerım eehehehhe biraz şekerini fazla kaşırmışım ama idare eder egede şimdi bayıldıııııııı

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52:

Ay Miray da takmış,aynı olan şeyleri gösterip ,ikisi aynıııı ,diyor:-))
Dün de kuyumcunun kapısına dayanmış,abii abii diye seslendi içerdekine.Kapıyı zorlayıp aç aç dedi.sonra da adama,yüzük yüzük dedi,parmağını gösterip:-)
Kadın değil mi,kaç yaşında olursa olsun hahahhaahhaa

iyi akşamlarrrr

maşallah miraya bak sen yaaa yüzük demek valla korkulur bu kadınlardan :)))

elif geçmiş olsun dişçiyide hiç sevmem
bnm dolgu düştü yine hamile kaldım ya zaten sülalede kimsenin dişi sağlam değildir

ben yemek ypamayı severimde son 2 aydır ypamayıorum mide bulantım yüzünden
biraz biraz iyiym bi kaç gündür yapıyorum ama bazen öğürerek
annem sağolsun yapıp gönderiyo

hadi size iyi geceler

Ay Miray da takmış,aynı olan şeyleri gösterip ,ikisi aynıııı ,diyor:-))
Dün de kuyumcunun kapısına dayanmış,abii abii diye seslendi içerdekine.Kapıyı zorlayıp aç aç dedi.sonra da adama,yüzük yüzük dedi,parmağını gösterip:-)
Kadın değil mi,kaç yaşında olursa olsun hahahhaahhaa
yerim ben onun küçük kadınlıgınıııııııııııı:):):)
ne güzelde abi diyordur abiiiiiiiiiii
:52:

Melek afiyet olsun.Yap keyfini bakalım.Ege gündüz uyumuyor mu bu saatte bayıldı?

gündüzleri uyumuyor elif sabah 8 akşam 8 uyuyorrr
akşam üzri 5den sonra mızmızlanmaya yani uykusu gelmeye başlıyor ama oyaladıgım kadar oyalıyorum

oplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,geda+,demirim,duvak,

bende yatıyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

yerim tüm akıllı nisan bebeklerini maşallah hepsine..
elifcim geçmiş olsun..
bende ferihayı izledim ela ve eşim uyudu..beyaz showu izlemek istiyorum en azından bi kısmını..zaten gece saati kurup saat başı kalkıyorum ateş ölçmek için..uyur kalırımda çocuk yanar ateş fırlar diye aklım çıkıyo..allah korusun..balı hem yedirdim hem sırtına sürdüm inşallah iyi gelir..

evet yeliz konusuna ben de üzüldüm. Allah acil şifalar versin. morali düzelince gelir inşallah yine
sinem süpermiş fiyat ya. ben de emionunde yaptırmıştım. adet çok olduğu iiçin 18 kuruşa basmışlardı sanırım

orasıda fena değilmiş ama ben şimdiye kadar 40 kuruşa bastırıyodum o yüzden epey birikti.

sinem cim resimleri kurtarmana sevindim ben birikince hemen fot. gidip bastırıyorum allahtan.
çiçek nasıl acaba toparladımı kendini
sevgi alpe maşallah yaa nasıl laflar öyle ayyy yerim ben onun ağzını seninde yarın büyük gün he nolursa olsun sağlıklı olsun canım.
bende bi banyo yapim dedim kayra hiç durmadı ,yemek yapim dedim gene aynısı vız vız vız:(( artık bazen dayanamıyorum:((
yarında eşimin amcasının cafesinin açılışı var büyükçekmece tarafında arel ünv. orda cafe dediysem 3 katlı havuzlu bi villa yı cafe ye çevirdiler .süper bi yer olmuş.kayınpederim dedi sabahtan brunch varmış sizide aliyim gidelim aslında iyi olurda kayra iileşirse.

en iyisini sen yapmışsın valla canım ben foto konusunda tembel davrandım ama aklım başıma geldi
düşünsene o günler geri gelmicek ve koskoca 1 yıl yok :(

hadi ya bizde balkonu camla kapattık hep orda içiyoruz
sigara içmeye çıkarken onu bişeylerle oyalıyorum peşimden gelmiyor görmüyor yani
sende çaktırmadan içsen:)

maşallah hemde ne lokum

kerem döt biş biyy diyor :)arabalarını sayıyor :)

orda yine iyiymiş foto fiyatları burda tanesini 300 den 500den çıkarıyorlar ben en son 1 ay önce seçtim eledim hepsini videoları fotoları cdye attım hemde seçtiklerimi çıkarttırdım aklımda kalmadı iyi oldu

güne gidicem birazdan tuğbalarla olan günümüz var köyde keremi babanneye

çaktırmadan içmek bitek uyurken olur sanırım
melis öyle oturup oynamıyo yada bişilerle uzun süre ilgilenmiyo
zaten 2 yaş sendromunda :((

evet canım bende 40 kuruşa yaptırıyodum epey pahalı oluyo foto çok olunca

Merhaba!
Hızlı hızlı okudum hiç aklımda birşey kalamdı.
Kerem in düşüşünü gözümün önüne getirince güldüm,kıyamam yavrumm
Sinem Teknosa da eşim de bir kere demişti ,ama sanki süreli birşey demişti,devamlı öyleyse çok iyi fiyat.
Ben 6 aylıkken falandı galiba,bastırmıştım,sonra hiçbirini bastırmadım.
Çiçek ve Melek in maşallahı var,çok güzeller.Bana da yorgun gibi geldi ama,benim fotoğraflarım da öyleydi ilk gün.Normal doğumda çok yorulmuştum:-(

Ben emzirmeyi kesecektim ya tatilde kesemedim,hastayım diye sabrım olmaz diye düşündüm.Bir arkadaşım kesmiş,hem onun kızı acayip düşkündü.Her yerde istiyormuş,arabada evde gezmekte..O kadar rahat kesmiş ki.Onu duyunca bana da cesaret geldi.Çünkü Miray sadece uyurken istiyor,hatta bazı geceler istemeden uyuduğu bile oldu.
diş rahatlamak için verdikleri jel var ya,Dentin.x.onu sürmüş,kız ağzına alınca acıı demiş.Sonra git yıka demiş,bir daha alınca yine aynı tat.İstememiş o anda.Sonra bir daha memeyi emmeye yaklaşınca acııı acııı demiş ve öyle bırakmış.Gece de artık 1 ya da 2 kere su içmeye kalkıyor diyor.
Bizde jel Calg.l vardı.Ertesi gün bana da getirdi onlarınkini.Ama ben 2 yaşını beklemeye karar verdim.

evet canım sürekli sanırım kampanya felan diil fiyatı böyle 140 tane çıkarttırdım 14 lira
kaliteside fena değil öyle kağıt gibi diil yani tavsiye ederim

Back
X