• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Ohhh,felekten bir gün yaşayın bakalım Melek!
Ege nin erkenden yatması ne büyük lüks dimi,insana kendisi için zaman kalıyordur.
Annem de Miray ı 12:30 da uyutuyor birkaçgündür,öyle olunca akşam 9:30 da uyutuyorum iyi oluyor.Yoksa 10:30 u geçiyor.

Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye

masallah kuzuya.. minik prenses geliyor he (buyuk ihtimal).. gerci drum 17haftadan 20. haftaya kdr ela icin buyuk ihtimal erkek demisti,yanilma olabiliyor ben cok oglusum diye sevdim sonra dumur olmustum ;) saglikli olsunda..

eşim geldi ne olur dışarı cıkalım patlıcaz dedim yarın gidelim dedı yemek yedik ege uyudu bizde tv izliyoruzzzzzzz
arın öglen egeyi babamlara götürcek eşim
sonrada sinemaya gıdıcez avmde dolaşırız ay ayy oglum gelmicek ama dedelerinide 1 haftadır görmüyor özlemiştirrr

akşamada orda yemekteyızzzzz

regliyim nasıl agrılarım var sobada yanıyor sıcacık heme yatıcam kocişimi yanına byeeeeeeeeeeeeeee

ooh ne guzel keyfini cikarin.
bizim elosu birakcak pek kimsemiz olmadigindan pek yapamiyoruz boyle seyler.annem geldi iki hafta oldu elanin hastaligi,esimin is fuarlari derken hicbise yapamadik. sali gunu evlilik yildonumumuz ama aksam 22,30da kpederimi almaya gidicez havaalanina ogunude unutalim.. allahtan ela aksam 8,8bucukta yatiyorda sonra zaman kkaliyor biraz

Ayy nasıl atlamışım,Sevgi benden kız olmaz diye diye getireceksin kızı Allahın izniyle:-))Bir dahakine daha da kesinleşir fasulye,sağlıklı olsun da en önemlisi o.

Ela'ya gecmis olsun.
Müge hayirlisiyla sorunsuz cikacak test sonucun insallah.
Bez olayina gelince Ela babasi evdeyken kaka yapiyorsa yapmadan once ona gidip kaka diyor bana demiyor.ayrica genelde kreste yapiyomus zaten.. git bez getir degistirelim diyince itiraz yok ama bugun is yaparken farketmemisim yarim saat rahatsiz olmadi kakali poposundan. annemde habire sen 1yasinda alistin cocuk 2yasina geldi ne boyle deyip duruyor :)
Ben iyiyim 6. haftamiz daha durup dururken mide bulantim yok ama az yiyebiliyorum mesela canim biskuvi cekiyo agzima atiyorum ay cok tatli diyorum midem bulaniyo yiyemiyorum.canim borek cekiyor agzima atiyorum cok yagli midem kalkti diyorum yiyemiyorum.. boyle iste. bu saatte ayakta olduguma gore uyku halimde yok :) bakalim ilerleyen zamanlar nasil gecicek..
nys yavastan yatayim bari herkese ii geceler

pazara gıtmışsın o yagmurda :):):) be asla gıdemezdi hiç yagmadıgı dakikalar olmadıııııı

sıkıntıdan patladık egeyle sabahtan beri oyunlar oynadık neler yedik tv karsında saatler gecmedii

kapı önüne bıle cıksak iyi gelıyordu ege bugun kapıdan bile bakmadıı uyumadıda herzamanki gibii
şimdi eşimi aradım nelolur erken gel patlıcaz dedimm

patronunu beklıyormuş gelsin gelıcem dedi işi bıtmış

eyvah eyvah 2 cıkmış mı?
bizde alalım bari

herkese iyi akşamlar
yok çıkmamış bi arkadaşdan aldım ben o da korsan almış :))
eşim geldi ne olur dışarı cıkalım patlıcaz dedim yarın gidelim dedı yemek yedik ege uyudu bizde tv izliyoruzzzzzzz
arın öglen egeyi babamlara götürcek eşim
sonrada sinemaya gıdıcez avmde dolaşırız ay ayy oglum gelmicek ama dedelerinide 1 haftadır görmüyor özlemiştirrr

akşamada orda yemekteyızzzzz

regliyim nasıl agrılarım var sobada yanıyor sıcacık heme yatıcam kocişimi yanına byeeeeeeeeeeeeeee
gidin tabi yaaaaaaa
hatta sinemaya gidin :))

çağlacım sağol cnm inş. iyi olacak
sende rahat atlacakmışsın gibi geliyo bana
6 hafta var aramızda
bnm mide bulantılarım biraz daha azaldı
hatta akşamları öyle bi yiyorumki kesin kilo alıcam daha almadım gerçi

biz bugün pazar keyfi yaptık 9 da kalktık normalde demir uyanmasa bile 8 de uyandırıyodum
bugün uyusun bakalım ne kdr uyuycak diye baktım 1 saat fazla uyudu 12 de yatırırım 1 saat daha uyur
sonra gezmeye gidicez

yarında halıcılar gelecek evdeyiz o yüzden duvardan duvara halı yaptırıyoruz bütün evi
yerler taş olduğu için soğuk geliyo yerden demirde hep yerlerde iyi olacak

Ohhh,felekten bir gün yaşayın bakalım Melek!
Ege nin erkenden yatması ne büyük lüks dimi,insana kendisi için zaman kalıyordur.
Annem de Miray ı 12:30 da uyutuyor birkaçgündür,öyle olunca akşam 9:30 da uyutuyorum iyi oluyor.Yoksa 10:30 u geçiyor.
evet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)

gidin tabi yaaaaaaa

6 hafta var aramızda

biz bugün pazar keyfi yaptık 9 da kalktık normalde demir uyanmasa bile 8 de uyandırıyodum
bugün uyusun bakalım ne kdr uyuycak diye baktım 1 saat fazla uyudu 12 de yatırırım 1 saat daha uyur
sonra gezmeye gidicez

yarında halıcılar gelecek evdeyiz o yüzden duvardan duvara halı yaptırıyoruz bütün evi

sagol cnm evet sinemaya gıdıcez 13:45 seansına yetışırsek eyva eyvaha gidicezzzzzzz

halılar gelıomuş halıfelksmi güle güle kullannnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
allah gönlüne göre versın sevgiiiiii

enımde tahmınım kızdıııı
hayırlısı :):):)

deniz orlarda yagmur yokmu buraya sabahtan beri seller yagıyor resmennnnnnn
var cnm olmaz mı hem sağanak resmen..ama arabadan indik hemen spor salonuna girdik..yağmur etkilemedi yani..ela da dans etti alkışladı eğlendi iyi oldu :)

gidin tabi yaaaaaaa

6 hafta var aramızda

sonra gezmeye gidicez

güle güle kullanın şimdiden mügecim evet taş zor oluyo ısınmıyo bi türlü iyi olacak..
evet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)

sagol cnm evet sinemaya gıdıcez 13:45 seansına yetışırsek eyva eyvaha gidicezzzzzzz

halılar gelıomuş halıfelksmi güle güle kullannnnnnnnnnnnn

haklısın melek..gündüz uyuyunca insan yine 1 saatte olsa mola veriyo dinleniyo..akşam erken yatması çok güzel ama dedğin gibi normalden daha yorgun oluyosun. öğlen uyumayınca..ama ben yinede senin yerinde olmayı tercih ederdim :)

bugün eşimin doğum günü sabah güzel bi kahvaltı hazırladım kutladım ..ama yapacağı işler varmış bi türlü gelmek bilmedi masaya..ela nın en ufak hareketine de terslenince sinir oldum ne bu senin sinirin diye..şimdide amcamlarla araba bakmaya gittiler daha da sinir oldum..bu elayla yapışık yaşamak da çook zor geliyo bazen..öğlen annemlere bırakıp gidicem bende bi yerlere..regl dönemimde zaten..kimseyi alttan alacak durumda değilim..onların beni alması lazım..

çok saolun kızlar gene de tam hftya belli olacak hayırlısı olsun hepimizin gönlüne göre versin inş,,,
deniz aynen valla bugün de ben delirdim hoş bu aralar hep deliriyorum :-))
sabah geç kalktık Alp bey yeni uyudu bakalım kaçta kalkacak...

iyi pazarlar kızlar..
beni en iyi siz anlarsınız diye yazıyorum..
uzun bi süredir hep kağanla beraberiz..artık hiç yalnız kalmıyorm diye şikayet ediyorum..
az önce babası sen biraz kafanı dinle diye kağanı da aldı dışarı çıktı..ama aklım hep oğlumda..nasıl birşeymş bu annelik..inannın ağladım bile oğlumdan nasıl ayrı kalmak isterim ben diye..yavrum benim o kadar çok seviyorum ki..şimdi dört gözle bekliyorum kızlar gelsinler de gül yüzlü oğlumu göreyim diye..eşimi aradım getir diye..
çok karışık bir haldeyim..oğluma günlük yazmaya başladım az önce..ne kadar sevdiğimi yazdım sayfalarca..en çok söylediği kelimeleri yazdım ilerde okusun diye..şu anda bile ağlıyorum kızlar..
annelik dünyanın en güzel duygusuymuş meğer..onsuz olunmuyor..yavrum benim hemen gelsede o gül kokusun içine çeksem kuzumun..

slm güzel annler yorgunluktan ölüyorum yarın günüm var bugün evdeydım yarına hazırlık yaptım 9 çeşit oldu tam hepside güzel oldu elif gününe değişik ve pratik şeyler önerebilirm :)))

tabi canım ne demekkk:)))oktay ustanın sitesınden buldum hem pratık hem süperr oldu

hazır kakaolu pasta keki alıcaksın

kreması için :2 su bardağı süt,1 çay bardağı un,1 ç ay bardağı toz şeker,1 yumurta sarısı,4 ç.kaşıgı dondurma, ç. kaşığı damla çikolata

üzeri için:• 1 poşet toz şanti1.5 çay b.süt ,file badem ,top çikolata

Hazırlanışı :
Önce kreması için sütü,tozşekeri,unu,yumurta sarısını tencereye alıp pişirin. Daha sonra karıştıra karıştıra soğutun. Pandispanyanın birinci katını bir çember kalıpa yerleştirin.Üzerine bolca çikolata sosu sürün. Pişen ve soğuyan kremanın içine dondurmayı ekleyip iyice karıştırarak birbirine yedirin. Bu kremayı çikolata sosun üzerine yayın. Pandispanyanın ikinci parçasına da çikolata sos sürürek üzerine kapatın.Üzerini de yine çikolata sosla sıvayın. Bu arada toz şanti ve sütü çırpın. Pastanızın üzerini ve kenarlarını krem şanti ile kapatın. Kenarlarını file badem ile süsleyin.Üzerini de top çikola ile süsleyin.Görüntü mükemmel,lezzet nefis..

Günaydın kızlar.....
Mügeeee diğer topikte genelde cinsiyetler belli oluyor ağırlıklı kız inş.sana da bana da bir kiz gelecek
Eşime ay kız geliyor hayırlısı dedim Alp eve gelene kadar ayyyy kiz geliyo kizzzz diyor :-))

ekranda gördü bebek bebek diyor hiç korkmadı bu sefer baktı drla konuştu şükür allahıma

maşallah egeciğe
demirde 10 a kdr sayıyo
maşallah iyi dillendi hatta bazen hiç susmuyo çok güzelde konuşuyo

yatarken hiç ses çıkarmıyorum
şş anneee şşş anneeee diyo
bakıyo sesim çıkmıyo geliyo kocaman öpüyo kalk uyan diyo
gelde kalkma :))

neyse ben kaçtım amcamlar anneme gelecek yemeğe gidiyoruz
demirde çıldırdı plates topunda zıplamak istiyo babası delirdi hihihi
masallah meriçte 10a kadar sayıyor. ama ben bir o iki ben üç o dört öyle sayıyor...
Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye
hayırlısı olsun sevgicim..

çiçek kızın ömürlü olsunn Allah analı babalı büyütsün..

günaydın kızlar bu arada..

pazar günü manisa akhisar a gittik dayımın oğlu askere gidecek..
neyse orda kuzenimin oğlu var 1 yasında..
meric seveyim derken boynuna sarılıyor ama sıkıyor sürekli gözüm üstünde tabii..
7,30 kalktı hüç uyumadı aksama doğru..
çocuğu istememeye baslıadı tabi ben ananesi teyzesi seviyor sevmemizi istemiyor..
ama cocuğu da seviyor.. kıskadndı yanii.
kardesimin eşi diyor kii.. meriçin kardesi olsa ne olur bilemiyorum.. herhalde sana manisa da (akıl hast. de)
bir oda ayarlarız deyip güldüler..

Back
X