Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye
eşim geldi ne olur dışarı cıkalım patlıcaz dedim yarın gidelim dedı yemek yedik ege uyudu bizde tv izliyoruzzzzzzz
arın öglen egeyi babamlara götürcek eşim
sonrada sinemaya gıdıcez avmde dolaşırız ay ayy oglum gelmicek ama dedelerinide 1 haftadır görmüyor özlemiştirrr
akşamada orda yemekteyızzzzz
regliyim nasıl agrılarım var sobada yanıyor sıcacık heme yatıcam kocişimi yanına byeeeeeeeeeeeeeee
yok çıkmamış bi arkadaşdan aldım ben o da korsan almış :))pazara gıtmışsın o yagmurda :):):) be asla gıdemezdi hiç yagmadıgı dakikalar olmadıııııı
sıkıntıdan patladık egeyle sabahtan beri oyunlar oynadık neler yedik tv karsında saatler gecmedii
kapı önüne bıle cıksak iyi gelıyordu ege bugun kapıdan bile bakmadıı uyumadıda herzamanki gibii
şimdi eşimi aradım nelolur erken gel patlıcaz dedimm
patronunu beklıyormuş gelsin gelıcem dedi işi bıtmış
eyvah eyvah 2 cıkmış mı?
bizde alalım bari
herkese iyi akşamlar
gidin tabi yaaaaaaaeşim geldi ne olur dışarı cıkalım patlıcaz dedim yarın gidelim dedı yemek yedik ege uyudu bizde tv izliyoruzzzzzzz
arın öglen egeyi babamlara götürcek eşim
sonrada sinemaya gıdıcez avmde dolaşırız ay ayy oglum gelmicek ama dedelerinide 1 haftadır görmüyor özlemiştirrr
akşamada orda yemekteyızzzzz
regliyim nasıl agrılarım var sobada yanıyor sıcacık heme yatıcam kocişimi yanına byeeeeeeeeeeeeeee
evet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)Ohhh,felekten bir gün yaşayın bakalım Melek!
Ege nin erkenden yatması ne büyük lüks dimi,insana kendisi için zaman kalıyordur.
Annem de Miray ı 12:30 da uyutuyor birkaçgündür,öyle olunca akşam 9:30 da uyutuyorum iyi oluyor.Yoksa 10:30 u geçiyor.
yok çıkmamış bi arkadaşdan aldım ben o da korsan almış :))
gidin tabi yaaaaaaa
hatta sinemaya gidin :))
çağlacım sağol cnm inş. iyi olacak
sende rahat atlacakmışsın gibi geliyo bana
6 hafta var aramızda
bnm mide bulantılarım biraz daha azaldı
hatta akşamları öyle bi yiyorumki kesin kilo alıcam daha almadım gerçi
biz bugün pazar keyfi yaptık 9 da kalktık normalde demir uyanmasa bile 8 de uyandırıyodum
bugün uyusun bakalım ne kdr uyuycak diye baktım 1 saat fazla uyudu 12 de yatırırım 1 saat daha uyur
sonra gezmeye gidicez
yarında halıcılar gelecek evdeyiz o yüzden duvardan duvara halı yaptırıyoruz bütün evi
yerler taş olduğu için soğuk geliyo yerden demirde hep yerlerde iyi olacak
var cnm olmaz mı hem sağanak resmen..ama arabadan indik hemen spor salonuna girdik..yağmur etkilemedi yani..ela da dans etti alkışladı eğlendi iyi oldu :)allah gönlüne göre versın sevgiiiiii
enımde tahmınım kızdıııı
hayırlısı :):):)
deniz orlarda yagmur yokmu buraya sabahtan beri seller yagıyor resmennnnnnn
güle güle kullanın şimdiden mügecim evet taş zor oluyo ısınmıyo bi türlü iyi olacak..yok çıkmamış bi arkadaşdan aldım ben o da korsan almış :))
gidin tabi yaaaaaaa
hatta sinemaya gidin :))
çağlacım sağol cnm inş. iyi olacak
sende rahat atlacakmışsın gibi geliyo bana
6 hafta var aramızda
bnm mide bulantılarım biraz daha azaldı
hatta akşamları öyle bi yiyorumki kesin kilo alıcam daha almadım gerçi
biz bugün pazar keyfi yaptık 9 da kalktık normalde demir uyanmasa bile 8 de uyandırıyodum
bugün uyusun bakalım ne kdr uyuycak diye baktım 1 saat fazla uyudu 12 de yatırırım 1 saat daha uyur
sonra gezmeye gidicez
yarında halıcılar gelecek evdeyiz o yüzden duvardan duvara halı yaptırıyoruz bütün evi
yerler taş olduğu için soğuk geliyo yerden demirde hep yerlerde iyi olacak
evet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)
sagol cnm evet sinemaya gıdıcez 13:45 seansına yetışırsek eyva eyvaha gidicezzzzzzz
halılar gelıomuş halıfelksmi güle güle kullannnnnnnnnnnnn
Tuğba sizin günde kaç kşi var?Biz 6 kişi oluyoruz,6 da çocuk.
masallah meriçte 10a kadar sayıyor. ama ben bir o iki ben üç o dört öyle sayıyor...maşallah egeciğe
demirde 10 a kdr sayıyo
maşallah iyi dillendi hatta bazen hiç susmuyo çok güzelde konuşuyo
yatarken hiç ses çıkarmıyorum
şş anneee şşş anneeee diyo
bakıyo sesim çıkmıyo geliyo kocaman öpüyo kalk uyan diyo
gelde kalkma :))
neyse ben kaçtım amcamlar anneme gelecek yemeğe gidiyoruz
demirde çıldırdı plates topunda zıplamak istiyo babası delirdi hihihi
hayırlısı olsun sevgicim..Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye