• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydın
geçmişe tam bakmadım sevgiyi görünce hemen yazayım dedim. kız gibi duruyormuş oley. Allah hayırlı evlat versin tabi. Başta erkek deyip sonra kıza dönen çok olur ama baştan kız dedilerse kızdır bence...

evet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)

sagol cnm evet sinemaya gıdıcez 13:45 seansına yetışırsek eyva eyvaha gidicezzzzzzz

halılar gelıomuş halıfelksmi güle güle kullannnnnnnnnnnnn
sağol cnm evet halıfleks olcak heryer
iyi olacak en azından oğluşun poposu üşümeyecek altı keçeli olduğı için
Günaydın kızlar.....
Mügeeee diğer topikte genelde cinsiyetler belli oluyor ağırlıklı kız inş.sana da bana da bir kiz gelecek
Eşime ay kız geliyor hayırlısı dedim Alp eve gelene kadar ayyyy kiz geliyo kizzzz diyor :-))

ekranda gördü bebek bebek diyor hiç korkmadı bu sefer baktı drla konuştu şükür allahıma

vay vay vaayyy kız yılımı acaba hayırlısı olsun cnm inş. Allah sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bize

maşallah Alp Demirede demirde dr.uyla çok haşır neşirdi
tanıdınmı annecim ilk tanıştığın kişi dedim elini uzattı hemen merhaba yaptı
ekranda bebeği görünce bebet bebet diyodu bizimkide
ama kardeşin olsunmu diyince ııııııı ıııhhh diye bağırıyo istemio :))

akşama amcamlar yemeğe geliyo
halılar 1 saate kdr geliyo demiri nasıl uuytucam bilmiyorum
ev talan olacak:27:

canım yazın nasıl yapacaksın kaldırabilecek misin halıfleksleri. sizin oralar çok sıcak halıyla da durulmaz yazları

valla kızlar gecmıse pek bakamadım aklımda kalanlar
tuğba yaptıkların super görünüyo elıne sağlık canım
sevgıcım inşallah guzel bı kızın olur cnım
mugecım halılarını gule gule kullan kendınıde fazla yorma
elayada gecmıs olsun denızcım
burcu sızde duselmıssınızdır ınşallah
keremınde burun akıntısı kesılmıstır ınsallah sultan
mırayada masallah akıllı bıdık yuzuk ıstıyo he valla elıf bı hafta hergun mısafırım olunca daha yaptığım ve cekmedıklerım bıle oldu

merhaba herkese .inşallah herkesin h.sonu güzel geçmiştir.
öncelikle sevgicim hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza sağlıklı olmasıda ayrıca sevindirici.
geçmişe pek bakamadım kusura bakmayın .
h.sonu eşimde hastalandı bayağ kötü oldu adam kulaklarına kadar vurdu boğazının ağrısı.bi yandanda kayra hasta hiç keyfi yok ve neden anlamıyorum burun akıntımız var az öksürük zaten antibiyotiğe devam ediyoruz ama hiç hali yok kaç gündğr düzelmedi ya acaba köpek dişlerimi çıkıcak bilmiyorum ki yarın ablamın dr una götürücem bide .bugunde anneme gidicem bi kaç gün kalıcam.

Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)

Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)

oy maşallah maşallah Allahım mutluluğunuzu arttırsın ve daim etsin.:nazar:

çok şükür çiçekimm..çok sevindim..emiyor yani yani güzel..inşallah devam eder emmeye..maşallah size..:16:

OY ÇOK SEVİNDİM ÇİÇEKKKKK senin adına....
Cancan zaten akıllı bir çocuk (artık bebeklikten çıkıyorlar diye) kıskanmaması süper olmuş
bizimki de çok sever arabayı bizde mi öyle birşey yapsak?? yanında nasıl emzirmeden
durabilirsin ki alp benim eminim dibimden ayrılmaz

genel anestezi mi oldu çiçekim..

evet Aysecim genel anestezi oldum bu sefer. SEVGİ canım kıza benziyomuş senin bebiş çoook güzel bi duygu çok sevindim sen bi de kucağına alınca gör minicikkk unutmuşuz 2senede :=)

oy maşallah maşallah Allahım mutluluğunuzu arttırsın ve daim etsin.:nazar:

canım teşekkürler sizlerin dualarıyla bu kadar kolay atlattım doğumu sanki ben de yeni doğmuş gibi hissediyorum hamilelikte o kadar ağrı acı çektim ki şimdi ağrın var mı diye sorunyolar var ama sivrisinek sokması gibi umrumda değil mutluyum ben:)

Sevgicim işte birileri oyalıyo ya babası ya anneannesi ben de hemen emzirip getiriyorum. yakında zaten başlarım yanında ufak ufak emzirmeye yanında öyle bi anda gözüne sokmayayım dedim. Eşim e kızdım bende çünkü Can ı hastaneye getirttirmedi annemle evde kaldı Can. Dün evde ağladım oğlumu görünce resmen ya.

canım yazın nasıl yapacaksın kaldırabilecek misin halıfleksleri. sizin oralar çok sıcak halıyla da durulmaz yazları
duvardan duvara istediğin zmn kaldırabiliyosun
ama bnm odaları zaten hiç kaldırmıyodum şimdide halıfleksti
yazın zaten salonu hiç kullanmıyoruz
hep balkondayız o yüzdn çokta pislenmiyo
valla kızlar gecmıse pek bakamadım aklımda kalanlar
tuğba yaptıkların super görünüyo elıne sağlık canım
sevgıcım inşallah guzel bı kızın olur cnım
mugecım halılarını gule gule kullan kendınıde fazla yorma
elayada gecmıs olsun denızcım
burcu sızde duselmıssınızdır ınşallah
keremınde burun akıntısı kesılmıstır ınsallah sultan
mırayada masallah akıllı bıdık yuzuk ıstıyo he valla elıf bı hafta hergun mısafırım olunca daha yaptığım ve cekmedıklerım bıle oldu
sağol cnm
merhaba herkese .inşallah herkesin h.sonu güzel geçmiştir.
öncelikle sevgicim hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza sağlıklı olmasıda ayrıca sevindirici.
geçmişe pek bakamadım kusura bakmayın .
h.sonu eşimde hastalandı bayağ kötü oldu adam kulaklarına kadar vurdu boğazının ağrısı.bi yandanda kayra hasta hiç keyfi yok ve neden anlamıyorum burun akıntımız var az öksürük zaten antibiyotiğe devam ediyoruz ama hiç hali yok kaç gündğr düzelmedi ya acaba köpek dişlerimi çıkıcak bilmiyorum ki yarın ablamın dr una götürücem bide .bugunde anneme gidicem bi kaç gün kalıcam.
çok geçmş olsun yaa keçi gribi çok zor atlatılıyomuş inş.. hemen geçer

oooooooooooohhhh maşallaahhhh:nazar::nazar::nazar:
darısı başımıza cnm bütün sıkıntılarının bitmesine çok sevindim
bakaım bizimki napıcak pek bi aklı eriyo olacak
bizde bişeyler alalım bari :)

genel anastezi zor cnm 1 günde anca kendine gelebiliyosun
bnm hiç ağrım olmamıştı çok şükür inş. 2.yide öyle olurum

emzirmen süper inş. bol bol emer kuzucuk

demiri anneme getirip uyuttum
bende yanında duruyorum tekli yatakta yatıyo düşer fln Allah korusun

oh şükür kurtuldun cnm...
bakalım hftya netleşecek sen ilk kız diyendin bakalım haklı mı çıkacaksın....
inş.melek gibi de kızın olur hiiiç üzmez seni cnm

2. çocukla bebeğin ilk karşılaşması hastanede olmalıymş diye izlemiştm tv de
çünkü çocuk anneyi tek ve kanı burnunuda gönderip geldiğinde hem bebek hemde karnının o kdr
şiş olmadığını görünce afallıyomuş

masallah cicekc akıllı pasan canada guzel kuzun duruyada allah uzun ömurler versın hepınıze

var cnm olmaz mı hem sağanak resmen..ama arabadan indik hemen spor salonuna girdik..yağmur etkilemedi yani..ela da dans etti alkışladı eğlendi iyi oldu :)

güle güle kullanın şimdiden mügecim evet taş zor oluyo ısınmıyo bi türlü iyi olacak..

haklısın melek..gündüz uyuyunca insan yine 1 saatte olsa mola veriyo dinleniyo..akşam erken yatması çok güzel ama dedğin gibi normalden daha yorgun oluyosun. öğlen uyumayınca..ama ben yinede senin yerinde olmayı tercih ederdim :)

bugün eşimin doğum günü sabah güzel bi kahvaltı hazırladım kutladım ..ama yapacağı işler varmış bi türlü gelmek bilmedi masaya..ela nın en ufak hareketine de terslenince sinir oldum ne bu senin sinirin diye..şimdide amcamlarla araba bakmaya gittiler daha da sinir oldum..bu elayla yapışık yaşamak da çook zor geliyo bazen..öğlen annemlere bırakıp gidicem bende bi yerlere..regl dönemimde zaten..kimseyi alttan alacak durumda değilim..onların beni alması lazım..
eglenmiş ela yani

iyi barii...

iyi pazarlar kızlar..
beni en iyi siz anlarsınız diye yazıyorum..
uzun bi süredir hep kağanla beraberiz..artık hiç yalnız kalmıyorm diye şikayet ediyorum..
az önce babası sen biraz kafanı dinle diye kağanı da aldı dışarı çıktı..ama aklım hep oğlumda..nasıl birşeymş bu annelik..inannın ağladım bile oğlumdan nasıl ayrı kalmak isterim ben diye..yavrum benim o kadar çok seviyorum ki..şimdi dört gözle bekliyorum kızlar gelsinler de gül yüzlü oğlumu göreyim diye..eşimi aradım getir diye..
çok karışık bir haldeyim..oğluma günlük yazmaya başladım az önce..ne kadar sevdiğimi yazdım sayfalarca..en çok söylediği kelimeleri yazdım ilerde okusun diye..şu anda bile ağlıyorum kızlar..
annelik dünyanın en güzel duygusuymuş meğer..onsuz olunmuyor..yavrum benim hemen gelsede o gül kokusun içine çeksem kuzumun..
benide aglatacaksınnnnnnnn

maşallah maşallahhhhhh oo arabada gelmişşşşş

mis kokan melegi ve akıllı bıdık canı öp

herkese güzel haftalar olsunnnnnnnn
izde dün eşimle avah ayvaha gittik dolaştık ufak tefek alışverış yaptıkk sonrada balık alıp annemlre gıttık orda yemek ydik oglum nasıl sarıldı bana annem diyeeeeeeee allah onları korusun

hava güzel burada sahile gıdıcez bugunnn ege ve bir kaç komşuyla

sizlere iyi sohbetlerrrrrrrrrrrr

Back
X