2009 Nisan Anneleri

slm kızlarr
nasılsnz sizlere bi haberim varrr günm geçtiiii test yaptım hamileyimmm yarın kan tahlili yaptrcmm çok sevndm valla:49:
wowwwwww doguran dogurana hey maşallahhhhhhhhhhhhhh

saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım....

canım ben iyiyim can ı da kucağıma almayı çok özlemiştim tutamıorum kendimi zaten ağrım sızım yok bişeycik olmas:P

bu arada dün Melekimin aylık kontrolüne gittik 4620 gram 54 cm olmuş ama sağ kalçada çıkık olma riski vrmış o yüzden 1 büyük beden bez kullanıcaz düzelme olmazsa birdahaki aya çift bez kullancakmışız inşallah düzelir yavrukuşum. Çoook tatlı benim kızım pek ağlamaz çipil çipil yüzüne bakar insanın yerim onu ben.

anammmmmmmmmmm hadi hayırlısı çok sevindim canım
cicekcim hemen iyleşir kuzucuk inşallahhhhhh benım yerıme öp koklaaaaaaaaaaa

biz günden geldikkkkk
şimdi egeyle oynayalım birazcık

bende bu hafta artık memeden kesme çalışmalarına başlasam mı diyorum ya
ama çok korkuyorum çok bağlı çünkü öyle mutlu oluyor ki emerken :) :(
arada diyorum meme bitsin mi annecim diyorum ıgg diyor memeye daha sıkı yapışıyor zor olucak galiba.

Ekim 29 çok sevindim cnm bir hamiş daha geldi ne güzel...
çok yazamıyorum işler yoğun bugün
Aliye sen al bakalım memnun kalırsamn bende yaptırırım oraya
Çiçek melek hemen toparlar cnm bildiğim kadarıyla çoğu masajla geçiyor güneş çıkınca güneşe karşı masaj yap cnm...

çiçekçim geçmiş olsun canım. geçer inşallah. arkadaşımın kızında da olmuştu. çift bezle geçti maşallah
bi de aslında 3 aylıkken daha doğru sonuç veriyomuş kalça testi. bize erken yaptırtıyolar aslına ve genelde çıkık ihtimali çıkıyo.dr öyle söylemişti sanırım
maşallah ayrıca ele avuca gelecek kadar olmuş melek hanım. öp mis kokuluyu bizim için

selin ben de artık ayırayım diyorum ama korkuyorum yafff.

2 hafta kaldı iki yaşına artık
bide bizim şirket taşıncak ya nisan başı sabah daha erken çıkıcam evden. o zamana bırakmayayım diyorum. bi deneme yapıcam galiba bu ara. önce bi konuşucam anlarsa tabi. mesela dün soruyorum işte şirvanın bebeğini kasdederek bebiş napıyordu falan diyorum ağlıyormuş bide meme emiyormuş anlatıyor. bebişler meme emer sen büyüdün falan diye bi anlatmaya başlasam belki anlar.. :37:

he he he selinnn...
nerdee kendi anlamaz kii ben bazen kak olmuş meme diyorum ..
yıka yıka diyor

he he he selinnn...
nerdee kendi anlamaz kii ben bazen kak olmuş meme diyorum ..
yıka yıka diyor

ben gündüz hiç problem yaşamam sanırım unutturuyorum bi şekilde ama gece arada uyandıkça çıldırıyor meme almadan sakinleşmiyor bi türlü o korkutuyor. artık gece uykusundan vazgeçicez 3-4 gün :(((
dün gece yine uyandı 1-2 kere meme ile sakinleşti. 3. de salonu istedi, salona gittik sallanan sandalyede uyuduk. artık memeyi kesersem sallanan sandalye başında uyuklar dururum :(((

Ohhhh hadi hayırlı olsun bi hamile haberi daha ne güzel.............

Çiçek geçmiş olsun Meleğine....hemencecik düzelsin............

ooo maşallah yeni bebeğimizde hayırlı olsun.bu gidişle biz bi kaç kişi kalıcaz tek çocukla:)) ben düşünmüyorum pek ikinciyi ne biliyim kayra zaten ymek konusunda kilo konusunda çok sıkıntılı evde bi yemek yememiz tam kabus asla oturmaz ben elinde kaşıkla koşan bi deli gibiyim koridorun bi o ucunda bi bu ucunda.neyse herşeyin hayırlısı

ooo maşallah yeni bebeğimizde hayırlı olsun.bu gidişle biz bi kaç kişi kalıcaz tek çocukla:)) ben düşünmüyorum pek ikinciyi ne biliyim kayra zaten ymek konusunda kilo konusunda çok sıkıntılı evde bi yemek yememiz tam kabus asla oturmaz ben elinde kaşıkla koşan bi deli gibiyim koridorun bi o ucunda bi bu ucunda.neyse herşeyin hayırlısı

ama bi tane kayra gibi ufacık tefecik güzel gözlü bıcır bıcır konuşan bi kızın olsa fena mı olur :)))

meleğin minik ayağı hemen düzelir inş.
yok kızlar geçmedi pişik değil demekki ama daha iyi kesinlikle alerji oldu 2 hafta önce yediği bıldırcından dolayı o günden sonra normal yumurta vermiyorum
her alt açışta yıkıyorum has zeytinyağı sürüyorum biraz düzelme var ama tam olarak değil
25 martta gidicez sünnetçi doktorumuza:)bakalım ne dicek yapacakmı bu sefer

nagihan hayırlı olsun cnm

ben gündüz hiç problem yaşamam sanırım unutturuyorum bi şekilde ama gece arada uyandıkça çıldırıyor meme almadan sakinleşmiyor bi türlü o korkutuyor. artık gece uykusundan vazgeçicez 3-4 gün :(((
dün gece yine uyandı 1-2 kere meme ile sakinleşti. 3. de salonu istedi, salona gittik sallanan sandalyede uyuduk. artık memeyi kesersem sallanan sandalye başında uyuklar dururum :(((

selin egede aynıydıııııı meme almadan sakinleşmezdi meme emerken ne kadarda huzurluydu mutluydu o hallerini özlüyorum minik kuşumun..........

egenın agzı yara olmuştu kendi ememıyordu ama yaralr gecınce istediii 1-2 gece kucagımda salonda dolaştık oturunca kıyamet kopuyordu sinirlerım tavannnnn yapmıştı uykusuzluk bide kucagımda taşı sabaha kadr ölüyordum

1-2 gece zor oluyor sonra daha rahat oluyor

şöle bi düşündüm de herhalde ben de hamile kalsam eşimden sonra ilk burda paylaşırım :)
çünkü benim halimi en iyi anlayanlar siz olursunuz. :70:

Selamm!
Nagihan hamileymiş,çok güzel,hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik bebek.
Çiçekçim Meleğin de bacağı inş dediğin yöntemlerle düzelir,ki çoğunda bu şekilde geçiyor bildiğim.

Ben bugün alamadım Melek,bana 4 te veririm demişti,4 e kadar oyalandım dışarlarda,bir gittim ki,daha bitmemiş:-(boşu boşuna dışarda dolandım durdum,gerçi alacakalrım vardı,onları hallettim.Yarın alacağım artık,yollarım o zaman.
Sevgi,sen de kararını verdiğinde konuşuruz yine.Bir bizimkilere bir Aliyeninkilere bakarsın,hangisi olursa artık.

Ben de bugün pasta için gittim Pastoya,siparişi verdim.sonra eşim aradı,ben pasta işini hallettim diye.Ayyy dedim şimdi mi söylenir,o kadar yol gittim.Neyse başka yere yaptıracağız ,akşam şekil seçeceğim.

Deniz bugün Zara da 2 tane elbise vardı,Ela için beğenebilirsin.Abiye istemi,yorum demiştin ya,sade ve şık .Hatta birini Miray a aldım annemin adına ben.

Back
X